86bogomoljka
Legenda
- Poruka
- 55.343
Ради бунта!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
za to sluzi ulicaРади бунта!

Iskreno, bas volim tu temu. Cak i kad je trulez atmosfera na forumu, nju otvorim.sta se bre vi bunite kad niste ni pisale na toj temi?
okej, PIL jeste ali retko
Pa staviš da je pratiš i posle ti apsolutno nije važno na kom je pdf-u.Iskreno, bas volim tu temu. Cak i kad je trulez atmosfera na forumu, nju otvorim.
Meni malo bi zao kad vidjeh.
kakve to veze ima?sta se bre vi bunite kad niste ni pisale na toj temi?
okej, PIL jeste ali retko
Apsolutno je nevažno onda na kom si prf mod. Eo, ajte vas dve na nešto, osim biljke&gljive.Pa staviš da je pratiš i posle ti apsolutno nije važno na kom je pdf-u.
znaci i ti se bunis cisto da bi se bunilakakve to veze ima?
ne idem ni kozmeticarki, al mi drago sto postoji...doduse, ne idem ni u bogomolje, a nisam crkla od srece sto postoje![]()

znaci i ti se bunis cisto da bi se bunila![]()
a sto su biljke i gljive zajedno?Apsolutno je nevažno onda na kom si prf mod. Eo, ajte vas dve na nešto, osim biljke&gljive.
o svodjenju ovog pdfa na jedan strogo kultivisani kutak...О чему је реч?
Да, зато сам и побегла.o svodjenju ovog pdfa na jedan strogo kultivisani kutak...![]()
Jeste.a sto su biljke i gljive zajedno?
zar nije to malo uvredljivo...
totalnoJeste.
I šta će tu cveće pride. Samo neko cveće...
Cveće treba posebno.
Nači baštovanstvo, nači pomodore.
Да, зато сам и побегла.
Ајде!vratila si se u pravom trenutku
ova nedelja je kljucna!
jesi, u ovom trecem tomu teme citav 1 post pre vise od 6 godinazapravo ja sam podjekoji post ostavila i na toj temi, al nije da bi ti to znala, jer...![]()

ajde molim te print skrinuj mi ga za za uspomenu <3jesi, u ovom trecem tomu teme citav 1 post pre vise od 6 godina![]()
Šta da ti kažem, piši Deda Mrazu. Ili @tab503. Ili obojici...Apsolutno je nevažno onda na kom si prf mod. Eo, ajte vas dve na nešto, osim biljke&gljive.
oces reci da su dva razlicita mitska bica u pitanju?Šta da ti kažem, piši Deda Mrazu. Ili @tab503. Ili obojici...
https://forum.krstarica.com/threads/biblioteka-3.714292/page-63#post-30253392ajde molim te print skrinuj mi ga za za uspomenu <3

mozda su vise u sv nikola i hidzram dedo fazonuNećete vi Deda Mraza da dočekate...