Rupa VII

Претпостављам да су за њега гласали они којима је било добро.
Ратови, инфлација, зајмови за препород, како да не гласаш за њега.
Nisam rekla ni da sam glasala za njega, ali nisam ni za ove koji su ga skinuli sa vlasti jer ništa bolji od njega nisu bili, već što se mene tiče naprotiv, još gori. Od tad ni ne izlazim na izbore, jer mi se gade svi. Što se mene tiče jedini koji je valjao je bio Tito, sve ostalo sažuvaj me bože.

Ne mogu da verujem, ovamo najmanje dete ima temperaturu, kod ovih drugih moja ćerka i Čupavica imaju temperaturu. Još se ćerka vakcinisala pre neki dan. Pa da poludim skroz. Sad kad se svi lančano porazboljevaju. Cccc....:besna:

Ne mogu da verujem, ovamo najmanje dete ima temperaturu, kod ovih drugih moja ćerka i Čupavica imaju temperaturu. Još se ćerka vakcinisala pre neki dan. Pa da poludim skroz. Sad kad se svi lančano porazboljevaju. Cccc....:besna:
ma viroza ti je to
u nas su isto svi popadali
neko povraca, nekog strefila dijareja, neko slini, nekog boli glava, svi imaju temp...dobra vijest je da je gotovo za tri dana
moje cure su danas konacno obje ok

Screenshot_20210815-171303_Samsung Internet.jpg

Sve nas interesuje :zcepanje:
Da.Mada,mogu ti reći da mi nije bilo nimalo smiješno.:roll:
Sve opcije kucanja bilo kakvih poruka,sto ovih,sto privatnih su mi bile onemogucene.
Jedino su radili citati,ali bez ikakvog mog komentara.
Takodje nisam mogla ni da se izlogujem sa foruma,niti bilo koju opciju da upotrijebim da pitam administratore sta je u pitanju.
Za ovih,pa skoro dvije decenije na forumu,ovo mi se nikad nije desilo.
Ovo moje citiranje je docekano sa smijehom,a ja sam se osjecala kao davljenik kom su vezane ruke i traka preko usta,a on se ubi da neko cuje njegove vapaje.🙂
Ovom prilikom se zahvaljujem mom drugu bundevi sto mi je pruzio ruku spasa.😀
Toliko,nadam se da ce tab reci sto me je banovao.😂

Da.Mada,mogu ti reći da mi nije bilo nimalo smiješno.:roll:
Sve opcije kucanja bilo kakvih poruka,sto ovih,sto privatnih su mi bile onemogucene.
Jedino su radili citati,ali bez ikakvog mog komentara.
Takodje nisam mogla ni da se izlogujem sa foruma,niti bilo koju opciju da upotrijebim da pitam administratore sta je u pitanju.
Za ovih,pa skoro dvije decenije na forumu,ovo mi se nikad nije desilo.
Ovo moje citiranje je docekano sa smijehom,a ja sam se osjecala kao davljenik kom su vezane ruke i traka preko usta,a on se ubi da neko cuje njegove vapaje.🙂
Ovom prilikom se zahvaljujem mom drugu bundevi sto mi je pruzio ruku spasa.😀
Toliko,nadam se da ce tab reci sto me je banovao.😂
Djelimično banovao. Dao ti da vidiš al svezao usta da ne pričaš :mrgreen:

Back