- Poruka
- 11.914
Ne. Ovde je zensko. Javno to ne može da bude.Tab? 😂

Ne. Ovde je zensko. Javno to ne može da bude.Tab? 😂
Onda je zadovoljna domacica.Uvijek mi je bila sumnjiva...Sve postize,pravi tri pleha pite,tone kiflica,neumorna...Ko to jos moze? 😂Ne. Ovde je zensko. Javno to ne može da bude.![]()
JezivoО Боже.
А и ти родитељи. Деца су им политички таоци. Господе!
Мора се реаговати за све. Ти директори су марионете нажалост, ретко ко је особа са ставом.Jezivo
Kad je j bio prvi razred dosao vesic u skolu da se snima sa decom, niko od roditelje nije obavesten, jedan tata slucajno saznao i javio svim roditeljima da je som u skoli i da se sprema snimanje, nije ni uciteljica znala da ce doci, ne secam se da li je bio rts ili stb
Sve u svemu vecina nas je zabranila, isli kod direkotrke, bas je ispao problem, izlazili smo sa posla jer je bilo u fazonu samo sto ne pocne snimanje
Ali dobar deo roditelja se uvredio sto je to spreceno, bili su u fazonu - pa sta, deca ce nam biti na televiziji sa -gradonacelnikom- , to je bas lepo-
Jbt ko god da je od politicara dosao u skolu zabranila bih slikanje mog deteta sa istim, sve i da je neko za koga glasam npr a ne onaj bolesnik
Bas sam bila sokirana em bahatoscu uprave em reakcijom dela roditelja
al kako je onda gledao sam svoj lajv na tvu?Ali fil za torte je odao...prosto nije mogao/la da se suzdrži kod Stamevskog da ne pokaže svoje umijeće.
I time se,zapravo, razotkrilo da je ZD u stvari AV.😀
sta ima bit osoba sa stavom kad je postavljen da bude marionetaМора се реаговати за све. Ти директори су марионете нажалост, ретко ко је особа са ставом.
Тако су у НС због покушаја једне НВО да ту спроводи своје идеје дошли родитељи ОШ и избацили их наглавачке.
Kako Čak Noris igra odbojku sam sa sobom? 😀al kako je onda gledao sam svoj lajv na tvu?
Ko im smislja te scenarije. Kakva trula fora.Kao dijamant margarin - u sve se meša.
U Mitrovici devojčica slomila ruku, i nije htela kod lekara nego čekala njega da vidi. Dobro joj nije stavio gips.
odvratno jeKo im smislja te scenarije. Kakva trula fora.
Cuj nije htjela kod ljekara zbog druga aleka:/
Ali je porazavajuce kakva masinerija stoji iza njega. Koliko je to beskrupuloznih ljudi koje mi placamo kroz neprestanu kampanju.odvratno je
bukvalno dno
pa trula je tebiKo im smislja te scenarije. Kakva trula fora.
Cuj nije htjela kod ljekara zbog druga aleka:/
A bila mi je omiljena stamevski dobos : (Pogledajte prilog 1312119
Kolega isfilovao dobošicu.
ova akcija gadja recimo roditelje koji svjesno zanemaruju djecu i odlicno im ide 😂pa trula je tebi
Al gadja one koje treba
Njegove sve fore su zapravo super je gadjaju bas tamo gde zeli i svaka ima svoju metu
Pa izmedju ostalog daova akcija gadja recimo roditelje koji svjesno zanemaruju djecu i odlicno im ide 😂
totalnoPa izmedju ostalog da
I super im je jer nisu jedini i onda mogu da veruju da sve rade bas kako treba
Pa moras sine da znas sta je prioritetidemo sine prvo na miting snsa, a kasnije te vodimo da ti snime tu ruku i metnu gips...