Rupa VII

Ја сам се синоћ фрапирала. Стално су отворени прозори, наравно. Како сам од оних које комарци једу ненормално, морам таблету у струју да ставим иначе би ми ноге биле као хеланке на туфне да имам. И погледам горе, да видим има ли их а оно плафон пун свега и комараца и неких као лептирица, мислим личе на њих и неких још ситних, зелених летећих буба. Шта ћу? Усисала сам их. Мислим да би била пуна једна мања чаша колико их је било:eek:
Морам да ставим комарнике...

Ја сам се синоћ фрапирала. Стално су отворени прозори, наравно. Како сам од оних које комарци једу ненормално, морам таблету у струју да ставим иначе би ми ноге биле као хеланке на туфне да имам. И погледам горе, да видим има ли их а оно плафон пун свега и комараца и неких као лептирица, мислим личе на њих и неких још ситних, зелених летећих буба. Шта ћу? Усисала сам их. Мислим да би била пуна једна мања чаша колико их је било:eek:
Морам да ставим комарнике...
Mi smo odmah stavili komarnike
Mnogo je laksi zivot bogi
Sto zbog komaraca sro zbog osa i pcela

Jeste poskupeo, već neko vreme je meso povoljnije u mesarama ili drugim maloprodajnim lancima (konkretno mislim na univer)
Ja kod njih doduše ne kupujem meso. Piletinu od jedne žene iz Vojvodine, a ostalo u mesari na pijaci, ali baš retko. Gledam kako skaču cene i pitam se kako ljudi gde je porodica, sama i pored malih primanja cu nekako, raspolažem time što imam, malo gundjnem i idem dalje, neću biti gladna, ali objasni detetu da nema, e to sam prošla i to je "ne daj boze nikom", to me zacne, to mi probudi i tugu i bes...

Ma није ни она одавно читава. Чим са оним преварантом, самопрозваним професором Рачићем шурује. Стоматолог, ако је уопште стоматалог, а бави се вакцинама и свим могућим политичким питањима. Врло неозбиљно.
А Мила је одлепила одавно. Сви они имају своју улогу овде, да буне народ. Па нешто и паметно кажу с времена на време.
Мислила сам на неке друге људе, озбиљне који су одбачени чим им нису ишли низ длаку, а нису медијске старлете како су ови горе постали. Озбиљан човек се држи своје струке и не трчи на сваки медијски позив него када има шта да каже.

Back