Tonci Provala
Buduća legenda
- Poruka
- 28.769
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tako su i meni ispadalaizgubila sam socivo - upalo mi u odvod
a odvod cist ko apoteka
eto, zasto ne valja dobro odrzavati odvode
nema stroke da vam spasi socivo
narucila sam nova
10 dana im treba
kupila sam meko zamjensko
rekla oftamolog ok za tih 10 dana
![]()
ma jok, vidjela sam kad je otisla : )tako su i meni ispadala
i isto mislim odvod, a posle sasusena nadjem na plocicama ispod umivaonika npr
je l si joj makar mahnulama jok, vidjela sam kad je otisla : )

imaju i multifokalnaTakva sam ja nosila. Obožavala sam ih.
@tema - bili mi majstori i promenili šarke na vratima rerne. Cvrc, 3500 dinara.![]()
Ček nisam u toku šta si uradila sa nogom?malo mi je bolje noga, ali je rovita...msm uzas primam diklofenak, lemonad i ohb12 kao koktel plus uvece pijem ketonal tablete i pijem magnezijum u prahu....
Ček nisam u toku šta si uradila sa nogom?
) i spustila ceger na pod, savila se da ih izvadim i cap u koleno...prvo sam mislila da je koleno, posto je desno, a na tom kolenu mi je bio naprso ligament. medjutim, skontam da je do kicme.Kako namestas kicmu?mene ce sutra mozda da montiraju, ako se smirila upala....a dugo nisam bila na montazi kicme, pa me hvata strah.![]()
Kako namestas kicmu?
Nadam se da nije neki kiroprakticar...
Ko te diro oca mu jjebem kazi da ga smotam u sarmu odmaЦео, али цео овај дан, у свим сегментима бацам и дубоко закопавам овде.
Идем, доћи ћу некада кад будем могла нормално да пишем.

Gledam prilog o trudnici koju u 35.nedelji sa blizansckom trudnocom i 6 dana temp 39 i koronom nisu hteli da prime ni u front i nu dragisu
suprug navodi da su u frontu molili da je prime jer je osecala da nesto nije ok, uz to je gorela 6 dana, oduvali su ih kao poslednje, nije njihova nadleznost i sve je ok
Sutradan je zeni krenuo porodjaj, kada su stigli u bolnicu jedna beba je preminula, jednoj se bore za zivot a mama je sa teskom upalom pluca prebacena u kbc dragise misovic
ja ne znam, evo ne znam koliko jos ludila treba da prodje ali ovo sve postaje prestrasno