Poslednja Igra Leptira
Veoma poznat
- Poruka
- 14.117
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Joj Boze, kako zivite na -31?
Mislim, kakav je osecaj kad izadjes iz kuce?
I koliko vremena smete da provedete napolju na takvoj temp?
Danas je ovde -2 i magla i ja sam u desperiji![]()
moj frizer se iselio tamo sa porodicom pre par godinaBilo je -38 pre par godina, zivi se relativno normalno, prilagodjeno toj temperaturi.
Doobroo se obuces, ja imam dva para debelih hulhopki na sebi, vunenu suknju, cizme sa krznom, dva tanka vunena dzempera, prvi je rolka, jos sal preko, dva para rukavica, jer mi je na prstima najhladnije, znaci prvo obicne tanke, pa debele od flisa preko
I normalno, zimska perjana jakna sa kapuljacom
kad sve to imas na sebi nije tako strasno, treba ti i sal preko lica.
Redovno sam isla sa kucicima u kratku setnju u pola 6 ujutru, njima jos uvek nije hladno jer imaju poddlaku, ne nose ni kaputice ni cizme.
Bitno je da ne stojis u mestu, nego da se kreces.
Juce sam i setala, jer sam menjala dva busa do kuce, pa videla da taj drugi stize za 17 minuta, nisam htela da stojim na stanici nego sam prosetala do kuce, ije bilo daleko.
A uvek mozes i da udjes u neku zgradu, u ulaz, da se zgrejes, svuda je cisto, uredno, i toplo.
Mene i dalje fascinira kako su se oni prilagodili zivotu u ovim uslovima, poslovni centar Kalgarija ima sistem pasarela izmedju zgrada, zaboravila sam koliko km je dug, ali prakticno ne moras da izadjes na ulicu, ides izmedju zgrada tim pasarelama, tu su kafici, restorani, sve je u staklu, pa je lepo i svetlo i ima uvek mnogo sveta koji tuda prolazi.
i tipican pozdrav kad se rastajes od nekog ovih dana kad je hladno - Stay warm!
tbc je i izljecivTuberkuloza je zarazna koliko ja znam, snimak pluća se traži i pri zapošljavanju u zemlji u kojoj si rođen
A i odbrana budžeta je sasvim u redu, tako je pošteno prema onima koji plaćaju porez u toj državi.
a nista mu nece bitTo su kulturološki obrasci.
Kod nas je mahom tako. Ljudi često nisu ni svesni da je i kod njih tako.
Ne mogu poruku do kraja da otkucam. Žmu sad ima t 36.9 i umire.)))))
Skočilo je na 37.8. Sad je u hitnoj na infuziji. Čeka rezultete biohemije. Otišao je zbog bolovanja po lekarski izveštaj, a kače mu treću bocu. Kad nisam umrla od smeha.a nista mu nece bit
cim je preslo
37.2 preteci ce taj
ne vadi jos crninu

ja sam procitala 39.6Skočilo je na 37.8. Sad je u hitnoj na infuziji. Čeka rezultete biohemije. Otišao je zbog bolovanja po lekarski izveštaj, a kače mu treću bocu. Kad nisam umrla od smeha.![]()
Ja sam pročitao 38,8...pa pomislih da se Brankich šali.ja sam procitala 39.6
pa reko okej je...presao je kriticnu
Ne zna bokaruki :/Ne znam za turisticku, ali za Permanent Resident smo isli na detaljan medicinski pregled i ja sam morala dodatno na ultrazvuk grudi jer su videli oziljak od intervencije,imala sam neku kuglicu benignu, koja je izvadjena deset godina pre tog pregleda.
Inace -31 danas, pocinje da boli lice od hladnoce, srecom pa sve funkcionise, autobus je tu u minut, unutra je svuda toplo, na vecim stanicama ima grejalica...naucili su da zive u ovim uslovima.
39 sa 2ja sam procitala 39.6
pa reko okej je...presao je kriticnu
za muske ti se to pjeva 38 sa dva39 sa 2
toliko topla sam ja (:
je ona najgora...za muske37 sa 2 ...ono kad lomi.
Nit živ ni mrtav (:
Jeste, ima tu istine..je ona najgora...za muske
zena kad s tom temp dodje na hitnu doktor sazove konzilijum da se nasmiju i naprave selfi
37,2 Le Matin...Postaćete mama.je ona najgora...za muske
zena kad s tom temp dodje na hitnu doktor sazove konzilijum da se nasmiju i naprave selfi
Ahahah...je ona najgora...za muske
i boginje su izlecive, pa postoji preventivno obavezna vakcinatbc je i izljeciv
predlazem da svi pocnemo turiste slat na sistematski
dosta je bilo zajebancije
Kod nas Odlicno

Od septembra do juna...Jooj Boko, pa koliko dugo vam traju ti minusi?

sreca onda sto se vakcinisemo protiv nje jos u ranom djetinjstvui boginje su izlecive, pa postoji preventivno obavezna vakcina
tbc je zarazna bolest
sreca onda sto se vakcinisemo protiv nje jos u ranom djetinjstvu