Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kaze majstor da nova baterija kosta tu 20-30€, a da odradi sistem ponovo jos toliko. Cekace, ja sad nikako nemam para za to :(
A što će da radi sistem?Prvo stavi bateriju, pa vidi da li će sistem da se podigne.Sramota ga je da kaže da svakako mora da naplati rad, naravno.Ne treba da ga bude sramota, samo menjanje baterije može da ispadne problem i bez sistema.

Poslednja izmena:
A što će da radi sistem?Prvo stavi bateriju, pa vidi da li će sistem da se podigne.Sramota ga je da kaže da svakako mora da naplati rad, naravno.Ne treba da ga bude sramota, samo menjanje baterije može da ispadne problem i bez sistema.
bas tako..jedino ako se ona nije pogresno izrazila i da je on mislio da stavljanje baterije kosta 3.000 jer realno to i jeste posao na njenom lap topu.

nema potrebe da joj mneja sistem kad menja bateriju.

Dosla sam samo da kazem,jebbem ti masinu ves je poguzvan na 60 stepeni kao da je neko placen samo da ga guzva.malo pre sam morala neke stvari da ispeglam,sanse nije bilo da samo protresem i obesim i da je spremno za nosenje.ako meni izgleda sazvakano pa ispljunuto na 800 obrtaja,kako vama izgleda na 1200???

Imam za rucno pranje,imam za antialergijsko,imam i displej koji pokazuje da moze da se namesti na manje obrtaja,ali nema dugmeta za manje obrtaja!!!
Jednostavno nema?!!!

ne..ja na masini imam taj mod, kao manje se guzva a i dodatna je vlaznost..nema pojma..nesto tako. misli mda se zove "easy iron"
ima i sliku pegle ajko se dobro secam..nisam kod kuce da proverim

Dosla sam samo da kazem,jebbem ti masinu ves je poguzvan na 60 stepeni kao da je neko placen samo da ga guzva.malo pre sam morala neke stvari da ispeglam,sanse nije bilo da samo protresem i obesim i da je spremno za nosenje.ako meni izgleda sazvakano pa ispljunuto na 800 obrtaja,kako vama izgleda na 1200???
Meni mašina iscentrifugira zavese na 1000 obrtaja, i ne budu izgužvane. A veš inače peglam. Ja nikada nisam videla veš skinut sa žice da može da se obuče bez peglanja. To u mom svetu ne postoji. Sve mora da se ispegla. :sad2:

evo sad sam na netu nasao sliku..kod mene je slicno

maxresdefault.jpg

Moja takodje guzva na 1000, kada perem na 400 (osjetljivije, dzempere) onda nije poguzvano ali je mokro

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back