Lúnasa
Buduća legenda
- Poruka
- 42.295
E, ali kad žene kupuju lap, postoji kvaka 23.Mora da lepo izgleda i bude određene boje.Nama ništa od toga nije važno.![]()
Jok, uzmeš nalepnicu i prelepiš ga u štagod poželiš.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E, ali kad žene kupuju lap, postoji kvaka 23.Mora da lepo izgleda i bude određene boje.Nama ništa od toga nije važno.![]()
A što će da radi sistem?Prvo stavi bateriju, pa vidi da li će sistem da se podigne.Sramota ga je da kaže da svakako mora da naplati rad, naravno.Ne treba da ga bude sramota, samo menjanje baterije može da ispadne problem i bez sistema.Kaze majstor da nova baterija kosta tu 20-30€, a da odradi sistem ponovo jos toliko. Cekace, ja sad nikako nemam para za to![]()
bas tako..jedino ako se ona nije pogresno izrazila i da je on mislio da stavljanje baterije kosta 3.000 jer realno to i jeste posao na njenom lap topu.A što će da radi sistem?Prvo stavi bateriju, pa vidi da li će sistem da se podigne.Sramota ga je da kaže da svakako mora da naplati rad, naravno.Ne treba da ga bude sramota, samo menjanje baterije može da ispadne problem i bez sistema.
Meni mašina iscentrifugira zavese na 1000 obrtaja, i ne budu izgužvane. A veš inače peglam. Ja nikada nisam videla veš skinut sa žice da može da se obuče bez peglanja. To u mom svetu ne postoji. Sve mora da se ispegla.Dosla sam samo da kazem,jebbem ti masinu ves je poguzvan na 60 stepeni kao da je neko placen samo da ga guzva.malo pre sam morala neke stvari da ispeglam,sanse nije bilo da samo protresem i obesim i da je spremno za nosenje.ako meni izgleda sazvakano pa ispljunuto na 800 obrtaja,kako vama izgleda na 1200???

Možda nema dugme, ali postoji neki taster kojim skroluješ gore - dole za broj obrtaja.Imam za rucno pranje,imam za antialergijsko,imam i displej koji pokazuje da moze da se namesti na manje obrtaja,ali nema dugmeta za manje obrtaja!!!
Jednostavno nema?!!!
Pa to je onda samo smanjivanje brzine centrifuge.ne..ja na masini imam taj mod, kao manje se guzva a i dodatna je vlaznost..nema pojma..nesto tako. misli mda se zove "easy iron"
ima i sliku pegle ajko se dobro secam..nisam kod kuce da proverim
Moja takodje guzva na 1000, kada perem na 400 (osjetljivije, dzempere) onda nije poguzvano ali je mokroDosla sam samo da kazem,jebbem ti masinu ves je poguzvan na 60 stepeni kao da je neko placen samo da ga guzva.malo pre sam morala neke stvari da ispeglam,sanse nije bilo da samo protresem i obesim i da je spremno za nosenje.ako meni izgleda sazvakano pa ispljunuto na 800 obrtaja,kako vama izgleda na 1200???