- Poruka
- 132.234
ufff zahebano da ces uspeti sama ....To je Aser aspire es 15 ES1-523-29Qu
Vrtim ga pola sata ne nalazim tu polugicu, ajde ako vas ne mrzi pokazite mi nekako![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ufff zahebano da ces uspeti sama ....To je Aser aspire es 15 ES1-523-29Qu
Vrtim ga pola sata ne nalazim tu polugicu, ajde ako vas ne mrzi pokazite mi nekako![]()
jeste..zasrafljena je na tom modelu.Није зашрафљена, погледај боље,
jeste..zasrafljena je na tom modelu.
da, jeste kod slim modela.Kaze majstor integrisana![]()
Или да позове Таба на кафу...а може и он сам да се позове, да помогне другу у невољи.i najgore od svega..pitanje je da li ce joj to pomoci.
moza je ipak najbolje da ipak ode u neki servis ili da pozove komsiju koji se malo razume u to...
ja sam pre dosta godina prestao da se bavim poslovima pc serviserstva..mogo muke a malo paraИли да позове Таба на кафу...а може и он сам да се позове, да помогне другу у невољи.

Нисам помињала паре него помоћja sam pre dosta godina prestao da se bavim poslovima pc serviserstva..mogo muke a malo para
ne bih ja tu umeo nesto da pomognem..izasao sam iz price.

Tačno tako.To je težak i krvav posao i svi misle da treba da bude džabe.ja sam pre dosta godina prestao da se bavim poslovima pc serviserstva..mogo muke a malo para
ne bih ja tu umeo nesto da pomognem..izasao sam iz price.
Написала сам заворави.oko takvih stvari se ne zeza.
Jok.Nikako.ili da pozove komsiju koji se malo razume u to...
Ako imaš para odeš i kupiš novi lap kad ti nešto crkne.Ako nemaš, platiš 20-30 evra nekog ko se razume i kupiš lap koji će da ti traje 10 godina.Moja zadnja tri laptopa nemaju tu opciju da se vadi baterija. Posljednji koji je imao tu opciju bio je kupljen 2011. Slično kao i sa mobilnim telefonima, odavno nisam imala neki gdje mogu vaditi bateriju.
Ako radiš grafiku i dizajn, ne.Za sve ostalo stari lapovi mogu da se jeftino nadograde.Ali ti imaš novac.Teško da bi mi sad odgovarao laptop star 10 godina.
u sustini ako se bavis kancelarijskim poslom i ti stari lap topovi rade posao.Teško da bi mi sad odgovarao laptop star 10 godina.
Kao što rekoh u poruki iznad, Steli to ne treba.u sustini ako se bavis kancelarijskim poslom i ti stari lap topovi rade posao.

E, ali kad žene kupuju lap, postoji kvaka 23.Mora da lepo izgleda i bude određene boje.Nama ništa od toga nije važno.ne pricamo o njoj konkretno..prica je uopstena a post je bio slagvort![]()