Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Stvarno ne znam, juce kad sam se odjavila da necu doci na rodjendan kaze meni moja drugarica pa dobro, sutra ce mi doci dve koleginice koje isto nisu mogle veceras pa eto taman...ja veceras krenem kuci jer su dosadne ko stenice, samo o advokaturi nista svaleracija, cipele, ne daj Boze putovanja, a ova moja mi kaze na vratima, pa sto ides ja sam njih zvala jer ti dolazis pa da bude zabavnije...:eek:

Stvarno ne znam, juce kad sam se odjavila da necu doci na rodjendan kaze meni moja drugarica pa dobro, sutra ce mi doci dve koleginice koje isto nisu mogle veceras pa eto taman...ja veceras krenem kuci jer su dosadne ko stenice, samo o advokaturi nista svaleracija, cipele, ne daj Boze putovanja, a ova moja mi kaze na vratima, pa sto ides ja sam njih zvala jer ti dolazis pa da bude zabavnije...:eek:
Mačkice, ne budi na kraj srca.

Za dolazenje k sebi nisi izabrala neku destinaciju baš.
Idem SAMA
Kod drugarice koja zivi SAMA
Jos ako bude htela da lezimo i ne radimo ama bas nista bicu presrecna!
Mir tisina nas dve kafa
Nema mama, domaci, rucak, ves, sudje...
Doduse ceo dan sam na predavanju, od 9-18h
Ali opet...
Idem SAMA! :eek:
Da nisi u pms?

Idem SAMA
Kod drugarice koja zivi SAMA
Jos ako bude htela da lezimo i ne radimo ama bas nista bicu presrecna!
Mir tisina nas dve kafa
Nema mama, domaci, rucak, ves, sudje...
Doduse ceo dan sam na predavanju, od 9-18h
Ali opet...
Idem SAMA! :eek:

Da nisi u pms?
Ti ko Milena Dravic :lol:

Nisam sto? pa jel ti razumes ovo sto je ona meni rekla ili sta je htela da mi kaze? Ja ne...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back