Mali čičak
Stara legenda
- Poruka
- 77.633
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E BG je već nešto, dobar izbor.Ali sutra idem u BG na cetiri dana
Mozda malo dodjem sebi

Idem nesto poslom, mojim.E BG je već nešto, dobar izbor.![]()
Za dolazenje k sebi nisi izabrala neku destinaciju baš.Ali sutra idem u BG na cetiri dana
Mozda malo dodjem sebi
Beograd je jedna selendra sa jezivim saobraćajem i još jezivijim ljudima koji treba ralo i volove da teraju a ne da voze. Ja ću i ovo malo zivaca da pogubim živeći ovde pod hitno moram da se penzionišem..E BG je već nešto, dobar izbor.![]()
Niko još iz BGa nije izašao normalniji nego pri ulasku.Za dolazenje k sebi nisi izabrala neku destinaciju baš.
veruj mi neces..ja sam vec 40 i kusur godina pa jos nisam dosao sebiAli sutra idem u BG na cetiri dana
Mozda malo dodjem sebi

Koliki je kusur, molićuveruj mi neces..ja sam vec 40 i kusur godina pa jos nisam dosao sebi![]()

Mačkice, ne budi na kraj srca.Stvarno ne znam, juce kad sam se odjavila da necu doci na rodjendan kaze meni moja drugarica pa dobro, sutra ce mi doci dve koleginice koje isto nisu mogle veceras pa eto taman...ja veceras krenem kuci jer su dosadne ko stenice, samo o advokaturi nista svaleracija, cipele, ne daj Boze putovanja, a ova moja mi kaze na vratima, pa sto ides ja sam njih zvala jer ti dolazis pa da bude zabavnije...![]()
solidanKoliki je kusur, moliću![]()

Ma jok, meni sve ok.Mačkice, ne budi na kraj srca.
Odgovor ne zadovoljava.Probajte ponovo.solidan![]()
36? To je dobar kusur.solidan![]()

Na sebe.Munjo sa kim ti to?
Dobro dobro..nista onda.Na sebe.
Nešto sam radio, pa mi nije išlo najuspešnije. Rešiću ( ;
Idem SAMAZa dolazenje k sebi nisi izabrala neku destinaciju baš.

Da nisi u pms?Stvarno ne znam, juce kad sam se odjavila da necu doci na rodjendan kaze meni moja drugarica pa dobro, sutra ce mi doci dve koleginice koje isto nisu mogle veceras pa eto taman...ja veceras krenem kuci jer su dosadne ko stenice, samo o advokaturi nista svaleracija, cipele, ne daj Boze putovanja, a ova moja mi kaze na vratima, pa sto ides ja sam njih zvala jer ti dolazis pa da bude zabavnije...![]()
Ti ko Milena DravicIdem SAMA
Kod drugarice koja zivi SAMA
Jos ako bude htela da lezimo i ne radimo ama bas nista bicu presrecna!
Mir tisina nas dve kafa
Nema mama, domaci, rucak, ves, sudje...
Doduse ceo dan sam na predavanju, od 9-18h
Ali opet...
Idem SAMA!
Da nisi u pms?
Pa vidis da ocekuje da mora da te zabavlja...Ti ko Milena Dravic
Nisam sto? pa jel ti razumes ovo sto je ona meni rekla ili sta je htela da mi kaze? Ja ne...