macka vracarka
Veoma poznat
- Poruka
- 13.093
Ja bih te lepo uspavala, al' da pevam sam potpuno netalentovana.Da hoce da mi pevaju uspavanku dok ne zavrse i ovde bih otrcala
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja bih te lepo uspavala, al' da pevam sam potpuno netalentovana.Da hoce da mi pevaju uspavanku dok ne zavrse i ovde bih otrcala
Ja ćutim kao zalivena. Znam koju muku muče dijabetičari sa tim ranama i koliko je to opasno kad pogrešna bakterija uzme maha i ode u krv. Ode glava, a ne prst ili ruka.Slusaj Smoki da si u Bgd za uvo bih te dovela na sto. Spavala bi ti ko beba dok se to ne resi..ovako me samo sekiras.
Ja cekam pa ću da joj isporucim najgori scenario koji može da se desi... ne znam kako da je motivisemJa ćutim kao zalivena. Znam koju muku muče dijabetičari sa tim ranama i koliko je to opasno kad pogrešna bakterija uzme maha i ode u krv. Ode glava, a ne prst ili ruka.
Nisam sigurna da li je to moja paranoja pa ćutim, ali kad si potegla...
Aman, smoki, idi kod hirurga.
Mi smo taj najgori imali u komšiluku.Ja cekam pa ću da joj isporucim najgori scenario koji može da se desi... ne znam kako da je motivisem![]()

Reci joj reci joj...Strah od ostanka bez prsta bi kod mene bio jači od straha od hirurga![]()
Pogresan efekat...nazalost.Вас две сте сад и мене препале, а не Смокву![]()
setio se onog vica kad liku voz odseko noge a on se budi iz kome i vidi nema noge pa pogleda a nema ni ruke...i zavapi doktoreeee a gde su mi ruke, a doktor kul kao svi debili od doktora, kaze preventiva, morali smo da ne rascesete rane na nogama.al ne seku uvek samo taj deo gde je infekcija. coveku se pojavi gangrena na peti, oni odseku pola noge iznad kolena...cisto da znas.
Мислим да Смоква ово не чита, а и ја нећу у неко догледно време![]()
Zagnojenu ranicu koja danima gnoji i boli nisam...al ste izdramili
ko da nikad niste imali zagnojenu ranicu
proci ce
To su površinske rane bile, trniće i urasle dlake smo vadili. Ko nije mogao da izvadi išao je kod lekara da malo secne. Ništa nije ostajalo duboko ispod kože da gnoji i da samo od sebe nestane.i sad ima da joj otpadne prst momentalno...
imali ste ko klinci
sto ogrebotine, sto ubode od jezinaca
+ urasle dlacice
nego ste pozaboravljali pa ovo smokijevo sad ko smak svijeta
Ma,.da je nepodnošljivo, išla bi...ne deluje kao tip koji beži od lekara.To su površinske rane bile, trniće i urasle dlake smo vadili. Ko nije mogao da izvadi išao je kod lekara da malo secne. Ništa nije ostajalo duboko ispod kože da gnoji i da samo od sebe nestane.
Ako joj je bolje super. Ako nije ne treba da čeka..
a ovo je otvoreni prelom butne kosti : ))))To su površinske rane bile, trniće i urasle dlake smo vadili. Ko nije mogao da izvadi išao je kod lekara da malo secne. Ništa nije ostajalo duboko ispod kože da gnoji i da samo od sebe nestane.
Ako joj je bolje super. Ako nije ne treba da čeka..
Malo sam izdramila, a?a ovo je otvoreni prelom butne kosti : ))))

Malo sam izdramila, a?
Nije možda prelom butne koati, ali mi nije nije delovalo ni za terapiju pozitivnim mislima i lečenju po principu slučajnih pokušaja i promašaja. Ali ako je uspelo, čestitke!![]()