Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Slusaj Smoki da si u Bgd za uvo bih te dovela na sto. Spavala bi ti ko beba dok se to ne resi..ovako me samo sekiras.
Ja ćutim kao zalivena. Znam koju muku muče dijabetičari sa tim ranama i koliko je to opasno kad pogrešna bakterija uzme maha i ode u krv. Ode glava, a ne prst ili ruka.
Nisam sigurna da li je to moja paranoja pa ćutim, ali kad si potegla...
Aman, smoki, idi kod hirurga.

Ja ćutim kao zalivena. Znam koju muku muče dijabetičari sa tim ranama i koliko je to opasno kad pogrešna bakterija uzme maha i ode u krv. Ode glava, a ne prst ili ruka.
Nisam sigurna da li je to moja paranoja pa ćutim, ali kad si potegla...
Aman, smoki, idi kod hirurga.
Ja cekam pa ću da joj isporucim najgori scenario koji može da se desi... ne znam kako da je motivisem 😠

al ne seku uvek samo taj deo gde je infekcija. coveku se pojavi gangrena na peti, oni odseku pola noge iznad kolena...cisto da znas.
setio se onog vica kad liku voz odseko noge a on se budi iz kome i vidi nema noge pa pogleda a nema ni ruke...i zavapi doktoreeee a gde su mi ruke, a doktor kul kao svi debili od doktora, kaze preventiva, morali smo da ne rascesete rane na nogama.
smokvo izdrzi i idi bre u bolnicu ybt...

i sad ima da joj otpadne prst momentalno...
imali ste ko klinci
sto ogrebotine, sto ubode od jezinaca
+ urasle dlacice
nego ste pozaboravljali pa ovo smokijevo sad ko smak svijeta
To su površinske rane bile, trniće i urasle dlake smo vadili. Ko nije mogao da izvadi išao je kod lekara da malo secne. Ništa nije ostajalo duboko ispod kože da gnoji i da samo od sebe nestane.
Ako joj je bolje super. Ako nije ne treba da čeka..

To su površinske rane bile, trniće i urasle dlake smo vadili. Ko nije mogao da izvadi išao je kod lekara da malo secne. Ništa nije ostajalo duboko ispod kože da gnoji i da samo od sebe nestane.
Ako joj je bolje super. Ako nije ne treba da čeka..
Ma,.da je nepodnošljivo, išla bi...ne deluje kao tip koji beži od lekara.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back