Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
De si sapatnice, ja sam proputovala pola evrope za jedan dan i na svaki let na koji su me preusmerili zakasnila. Na kraju sam dušu ispustila trčeći preko celog bečkog aerodroma da bih se ukrcala na poslednji avion za moju destinaciju. Bilo je za dlaku, samo mene su cekaliNaš život je avantura. Od 16 h smo bili na aerodromu. Pomerali su nam let na pola sata do 21 h, pa ga otkazali. Na šalteru smo bili do ponoći pa su nas smestili u hotel o njihovom trošku. Tu ćemo biti do subote ujutru kad imamo let za moskvu. Suđeno nam je da budemo turisti i u Budimpešti. A dobićemo i neku odštetu.
Blizu sam tom ocajnickom koraku, recite gde to ima da se kupiznam smoki, msm ne treba mi niko, ja sama sebi to govorim, zato nikako da je probam ali avaj, maka je ocajnicki korak pre psihijatra![]()
ne znam, verovatno apoteka, istrazicu pa ti javljamBlizu sam tom ocajnickom koraku, recite gde to ima da se kupi
NeverniceAko nas maka ne spasi, ne znam sta ce![]()
klagija:Imate pare za pasose,karte,aerodromske takse,pare potrebne da bi usli u zemlju,idete na Seremetjevo,slusacete najlepsi jezik na svetu - ovo je za pohvalite se a ne Rupu jer zivite u zemlji gde je otici iz Subotice u Vranje luksuz a otici van zemlje dostupno malobrojnima.Naš život je avantura. Od 16 h smo bili na aerodromu. Pomerali su nam let na pola sata do 21 h, pa ga otkazali. Na šalteru smo bili do ponoći pa su nas smestili u hotel o njihovom trošku. Tu ćemo biti do subote ujutru kad imamo let za moskvu. Suđeno nam je da budemo turisti i u Budimpešti. A dobićemo i neku odštetu.
Ako je Ryanair necete dobiti nista.barem nas 8 nismo nista dobile od njihNaš život je avantura. Od 16 h smo bili na aerodromu. Pomerali su nam let na pola sata do 21 h, pa ga otkazali. Na šalteru smo bili do ponoći pa su nas smestili u hotel o njihovom trošku. Tu ćemo biti do subote ujutru kad imamo let za moskvu. Suđeno nam je da budemo turisti i u Budimpešti. A dobićemo i neku odštetu.
Blizu sam tom ocajnickom koraku, recite gde to ima da se kupi
Samo da je zdravlja,sve ostalo,****** ga.
A i zdravlje,tati je pozlilo zato sto je mami skocio pritisak i to 150 sa 100.na kraju sam ga tesila,pa od neceg se mora umreti,ne mislis valjda da mama,ti,ja mozemo da zaebemo zivot.pa ne moze.zato se opusti .pa se na kraju smirio.
Drugarica mi kaze za njenu mamu nece da dodje hitna za 200 pritisak kad cuju da je presla osamdesetu,a ne da ce da dodju za 150
Mladi, zgodni i sa jakim finansijama.Šta vam je žene, kakvi vas psihijatri spopali, ne dajte se!![]()
idea, zdrave hrane, merkator...Blizu sam tom ocajnickom koraku, recite gde to ima da se kupi