Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Не лупај...него стави на вагу За и Против, видећеш да и ако има мање За, имају већу тежину...Od njih necu. Ali sa njima hocu.
Ne mogu ja da posmatram ludnicu i ne reagujem.
Bolje da odem i nadjem svoj mir.
Aaaaaa pa ebem ti,kud tu sa bradomUglavnom, Smoki je poznata!Nije za rupu, ali ovde ce najpre videti. Juce udjem u „shop“ i izbaci mi ovo, a mesec dana pre toga sam trazila onaj App kojim smo se igrale, a pravio nas je starijim, trebalo mi je za koleZinicu i njen rodjendan. Pogledajte prilog 567989
paparaci me uhvatili bas kad se nisam sredila
Aaaaaa pa ebem ti,kud tu sa bradompaparaci me uhvatili bas kad se nisam sredila
I na fejsu mi je pre mesec dana lajkovao neko nepoznat,pogledam profil,jao bleki
Kad ono nije,nego jao nifont
Juce jeca sa dva ll ,danas dragisa
Covece nigde vise nisi anoniman![]()
Taj App sigurno izbacuje razne fotke, pa koja naidje, a ja bas tebe uhvatila. Zamisli koja slucajnost, a ko zna koliko miliona fotki se tu postavi. Pa kad sam prasnula u smeh, vidi Smoki! 
Aj to,al mene najvise zanima gde su zavrsile one stock fotografije od pre par godina.mora da krasim neku brosuru za lek za klimaks,il prEtisakTaj App sigurno izbacuje razne fotke, pa koja naidje, a ja bas tebe uhvatila. Zamisli koja slucajnost, a ko zna koliko miliona fotki se tu postavi. Pa kad sam prasnula u smeh, vidi Smoki!
Sad ce te i drugi gledati po Amerikama, Kinama itd.![]()
za klimaks - nema leka apotekaAj to,al mene najvise zanima gde su zavrsile one stock fotografije od par godina.mora da krasim neku brosuru za lek za klimaks,il prEtisak
Normalno da nema leka,kad klimaks nije bolestza klimaks - nema leka apoteka
novi clan, nemam drugi nikNormalno da nema leka,kad klimaks nije bolest
Nego nisam propratila ko si,tj ako si bio/bila ranije,pod kojim nikom
Član zakona iz Bosne?novi clan, nemam drugi nik
ne razumijem, kakvog zakona?Član zakona iz Bosne?
Скокнуо си до Политикеau kako me ustasa iznerviro bolje sto mi se nije u blizini naso

Joj, imamo i mi tako neko drvo, u komsijinom dvoristu, uz samu ogradu.Gro lisca svake jeseni padne u nase dvoriste, ubismo se grabljajuci, nikako s njim izaci na kraj.Svaku jesen, ko sta radi, mi samo grabljamo lisce. Bas me nervira, ali pomoci nema.Ova tridesetometarska lipa ispred kuće ima tri faze.
Prvi dan "Joooj, divno, procvetala lipa, kako lepo miriše"
Drugi dan "malo guši ova lipa i nakupilo se more pčela, al šta ćeš, to je priroda"
Treći dan " Hebla nas lipa, koji majmun je ovo drvo stavio pod zaštitu države"
Svi ostali dani: "Ubiću nekoga , da li postoji neka hemija da se polije ovo drvo u korenu pa da crkne, da crknu i ove pčele i komarci i mirisi i hladovina i sve, samo da je više ne vidim"
E sad je SVI OSTALI DANI !!!
Pogledajte prilog 568270
Inace citajte svaku rec,a ne ko ja svaku drugu.otvorila i kao jao lopovi,nema kuskus ni zrno.pa nema,kad je to uz kuskus koji sam napravis
A gadno je do bola.nego alava kad vidi nepoznatu bocicu il konzervu mora da je kupi,makar se otrovala