Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pozajmiš turisti nešto jer te zamoli...on to odnese kući, i, kad ga, posle 15 dana namoliš da ti pošalje TVOJU stvar, on je pošalje o TVOM trošku kurirskom službom.

Pozajmiš turisti nešto jer te zamoli...on to odnese kući, i, kad ga, posle 15 dana namoliš da ti pošalje TVOJU stvar, on je pošalje o TVOM trošku kurirskom službom.
Tako sam ja jednom prilikom nešto napravila, od svog materijala, utrošila svoje slobodno vreme, i poslala o svom trošku. Kasnije, zamolim tu osobu da mi nešto kupi i pošalje, i ona pošalje da ja platim i to i dostavu.

A pre neki dan sam dobila rođendanski poklon za koji sam ja platila dostavu. Ima svašta. :rotf:

A takođe sam dobila neki alat, da se poslužim, od žene koju nikada nisam videla, niti razmenila jednu reč sa njom, koji je ona poslala o svom trošku, iako sam rekla da ću ja platiti dostavu.

Tako sam ja jednom prilikom nešto napravila, od svog materijala, utrošila svoje slobodno vreme, i poslala o svom trošku. Kasnije, zamolim tu osobu da mi nešto kupi i pošalje, i ona pošalje da ja platim i to i dostavu.

A pre neki dan sam dobila rođendanski poklon za koji sam ja platila dostavu. Ima svašta. :rotf:

A takođe sam dobila neki alat, da se poslužim, od žene koju nikada nisam videla, niti razmenila jednu reč sa njom, koji je ona poslala o svom trošku, iako sam rekla da ću ja platiti dostavu.
Sad me ovo seti na jedne rodjake
Koji nam duguju pare ali kako godine prolaze nikad nista od toga nece biti... i nek ne bude, nije mi zao...
Elem, mene zove ta rodjaka mm-a jedan dan, i pita sta radim, treba nesto da joj pokupim u ns. Ja kazem Evo bas sam na autoputu idem ka ns, samo nek kaze sta. Kaze ona porucila je zlatnu ogrlicu, pa da joj ja to pogledam prvo jel valja a onda ako valja da platim pa joj posaljem. Ja vec poludela jer idem poslom i nemam vremena da razgledam njene ogrlice ali ajde, rekoh dobro, pitam koliko kosta. Kaze ona cifru preko 300e
A ja :eek:
Samo sam joj rekla nemam te pare kod sebe.

Debil sedi kuci, ne radi nista. Duguje pare, mi ko idioti idemo na sve rodjuse i nosimo im koverte sa xy evra a oni se ne sete ni deo duga da vrate. I na sve to me jos zoves sa pretpostavkom da ja imam 500e u dzepu i da sam spremna na tebe da ih potrosim. I vreme i novac. Jer si ti dokona.

Stvarno ne znam kako neke ljude nije sramota.

ja za masaze koje radim koristim razlicite alate..sve zavisi od vrste masaze koju radim i ciljnog tkiva - da li povrsinski ili dublji sloj, da li tretiram fascije, triger zone, sam misic, kontrahovane tetive..
i kaze meni devojka - ovo meni toliko prija, ej ajde da mi das ove tri stvari..ti ih imas punu kutiju
:neutral:

ja za masaze koje radim koristim razlicite alate..sve zavisi od vrste masaze koju radim i ciljnog tkiva - da li povrsinski ili dublji sloj, da li tretiram fascije, triger zone, sam misic, kontrahovane tetive..
i kaze meni devojka - ovo meni toliko prija, ej ajde da mi das ove tri stvari..ti ih imas punu kutiju
:neutral:
AHhahahaha
Pa divno
Jesi joj dala? :lol:

Nama na promociji, na kojoj prodajemo vino, prisao fotograf i pitao, citiram:”Jel mozete da mi DATE jednu bocu vina, da odnesem zeni.” A ja :eek:
A ovaj moj jos ludji mu da :lol:
Posle pola sata evo ga drugi sa istom pricom.

Mene bio blam njihovog blama.

Ja se setih tebe, kako brukaju svoju profesiju.
Jos su nas zamolili da sednu sa nama za sto, ja im sipala hranu, vino donela, sipala, caskali... i bas kad sam pomislila kako fini ljudi... pritom dobro placeni za taj posao... oni se tako obrukaju... ko prosjaci
Bezi bre
Nikad ne uzimam nista sa takvih terena
Ima situacija kad te neko bas nutka necim sa tih sajmov pa ajde uzmes zalogaj da ispostujes...to je maximum
Inace suvenire, promo materijal za goste i sl mi iz firme ne pipamo
Ne sumnjam da kod drugih to nije pravilo...brukaju mi profesiju razni majmuni, taj je nista u odnosu na neke....

Bezi bre
Ima situacija kad te neko bas nutka necim sa tih sajmov pa ajde uzmes zalogaj da ispostujes...to je maximum
Ne sumnjam da kod drugih to nije pravilo...brukaju mi profesiju razni majmuni, taj je nista u odnosu na neke....
Ma ok je da ljudi uzimaju promo materijal
Zato i jeste tu
I da degustiraju
Ili se sluze kad neko promovise hranu

Ali vide da se prodaje.
I kao ... ma bzvz ...
Bilo me sramota njihove sramote :(

Ali svuda valjda ima toga.
Meni se nije desavalo pa mi sok al sledeci put zato imam pripremljen odgovor. :lol:

Bezi bre
kad budete fotkali za mek javi se da cujemo kako si odolela :lol:

Sta to pricate, da je dosao neki politikos iz opstine dali bi im gajbu vina.
..................................................................................................................
Fotografa je sevap chastiti .

kad budete fotkali za mek javi se da cujemo kako si odolela :lol:
Zabice,
Gde je helikopter?
Sletela? :lol:
Sta to pricate, da je dosao neki politikos iz opstine dali bi im gajbu vina.
..................................................................................................................
Fotografa je sevap chastiti .
Sa politikom nemamo nista.
Niti imamo gajbe ... vina ...
pivo se drzi u gajbama, vino u kartonima

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back