dive
Legenda
- Poruka
- 61.260
pa to, koliki visuljak tolika bolne boli jace nego duze![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pa to, koliki visuljak tolika bolne boli jace nego duze![]()

i posle kazu..duze je bolje..jeste djokupa to, koliki visuljak tolika bol![]()

i posle kazu..duze je bolje..jeste djoku![]()

ja sam srecan po tom pitanju... mislim amo bi bilo..op..i gotovo..nema vise bola![]()
![]()

Tako sam ja jednom prilikom nešto napravila, od svog materijala, utrošila svoje slobodno vreme, i poslala o svom trošku. Kasnije, zamolim tu osobu da mi nešto kupi i pošalje, i ona pošalje da ja platim i to i dostavu.Pozajmiš turisti nešto jer te zamoli...on to odnese kući, i, kad ga, posle 15 dana namoliš da ti pošalje TVOJU stvar, on je pošalje o TVOM trošku kurirskom službom.

Sad me ovo seti na jedne rodjakeTako sam ja jednom prilikom nešto napravila, od svog materijala, utrošila svoje slobodno vreme, i poslala o svom trošku. Kasnije, zamolim tu osobu da mi nešto kupi i pošalje, i ona pošalje da ja platim i to i dostavu.
A pre neki dan sam dobila rođendanski poklon za koji sam ja platila dostavu. Ima svašta.
A takođe sam dobila neki alat, da se poslužim, od žene koju nikada nisam videla, niti razmenila jednu reč sa njom, koji je ona poslala o svom trošku, iako sam rekla da ću ja platiti dostavu.

AHhahahahaja za masaze koje radim koristim razlicite alate..sve zavisi od vrste masaze koju radim i ciljnog tkiva - da li povrsinski ili dublji sloj, da li tretiram fascije, triger zone, sam misic, kontrahovane tetive..
i kaze meni devojka - ovo meni toliko prija, ej ajde da mi das ove tri stvari..ti ih imas punu kutiju
![]()

Bem ti seljacinuAHhahahaha
Pa divno
Jesi joj dala?
Nama na promociji, na kojoj prodajemo vino, prisao fotograf i pitao, citiram:”Jel mozete da mi DATE jednu bocu vina, da odnesem zeni.” A ja
A ovaj moj jos ludji mu da
Posle pola sata evo ga drugi sa istom pricom.
Mene bio blam njihovog blama.
Ja se setih tebe, kako brukaju svoju profesiju.Bem ti seljacinu
Bezi breJa se setih tebe, kako brukaju svoju profesiju.
Jos su nas zamolili da sednu sa nama za sto, ja im sipala hranu, vino donela, sipala, caskali... i bas kad sam pomislila kako fini ljudi... pritom dobro placeni za taj posao... oni se tako obrukaju... ko prosjaci
Ma ok je da ljudi uzimaju promo materijalBezi bre
Nikad ne uzimam nista sa takvih terena
Ima situacija kad te neko bas nutka necim sa tih sajmov pa ajde uzmes zalogaj da ispostujes...to je maximum
Inace suvenire, promo materijal za goste i sl mi iz firme ne pipamo
Ne sumnjam da kod drugih to nije pravilo...brukaju mi profesiju razni majmuni, taj je nista u odnosu na neke....

kad budete fotkali za mek javi se da cujemo kako si odolelaBezi bre
Nikad ne uzimam nista sa takvih terena
Ima situacija kad te neko bas nutka necim sa tih sajmov pa ajde uzmes zalogaj da ispostujes...to je maximum
Inace suvenire, promo materijal za goste i sl mi iz firme ne pipamo
Ne sumnjam da kod drugih to nije pravilo...brukaju mi profesiju razni majmuni, taj je nista u odnosu na neke....

Zabice,kad budete fotkali za mek javi se da cujemo kako si odolela![]()
Sa politikom nemamo nista.Sta to pricate, da je dosao neki politikos iz opstine dali bi im gajbu vina.
..................................................................................................................
Fotografa je sevap chastiti .
sad sam u Cernu, svako tezi boljemZabice,
Gde je helikopter?
Sletela?
Sa politikom nemamo nista.
Niti imamo gajbe ... vina ...
pivo se drzi u gajbama, vino u kartonima

Ajde marskad budete fotkali za mek javi se da cujemo kako si odolela![]()