Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
tebe uvek potera neki maler sa losim vremenom. secam se da si prosle godine bila kad i moji u crnoj gori i da je bilo bas lose vreme pocetkom septembra
Sada, ako bude istina, vratićemo se do početka septembra. Nego me smokva zbunjuje sa tim ladnim morem. :( Ja ne volim more toplo kao bara, ali ni ovo što ona opisuje, kao iz frižidera.
I ništa mi se ne dopada u startu, ni termin u kom idemo, ni to što nemamo ništa rezervisano, ni atmosfera u kući...ništa.

sva sam slogirana, nit da izadjem, nit da legnem, ma nemam pojma sta ocu a necu nista....
nisu ove mladalacke egzibicije lumpovanje ceo vikend sa malo spavanja za mene matoru koku :deda2:
sad ima tri dana da se oporavljam
komp.gif

Sta si obukla za svadbu? Daj neku sliku da vidimo

idi u dupe :lol: bas se ja time zamajavam ko cickava
viskoznu zelenu majicu, sivu usku suknju do kolena i asesori sarene perle (sandale sa perlama, narukvica, ogrlica)
nisam se slikala, ja sam do ovih sto beze od aparata na tim okupljanjima :lol:
papagajski autfit :malav: u inat malim crnim haljinama
srecom madjarice su poznate po neukusu pa je bila samo jedna dosadna sa malom crnom haljinom, ostale su bile u raznim bojama obucene, sto je meni super....
kad vidim na svadbi da neko obuce crninu hbt pa nije sahrana

- - - - - - - - - -

otjesh jedno pivo :malav:

ne volem :lol:

Znam ja kakva je voda kad ovako duva, al sreca je sto je vetar veceras skoro potpuno stao ovde..kod vas mozda jos duva..ja ne videh takvog vetra kao u Pt., nigde..BD je zasticena Skoljem pa je uvek vetar neuporedivo slabiji..

pa mi smo po svemu ekstra:zkez: i jutros je voda hladna.kupaju se samo rusi i mala deca.sta zna dete sta je ledena voda...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back