Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
srbijo na ****** te nataknem :evil:

treba da pijem neke suplemente, nebitno je koje, ali neophodni...
elem u srbiji mala doza sa 60 tableta kosta 1300-1800 din zavisno od marke, posto je doza premala ja bih morala 4 dnevno da pijem, znaci za manje od mesec dana tolike pare, puta nekoliko meseci....
na amazonu 10 dol, odgovarajuca doza da pijem jednom dnevno, 220 tableta, znaci sedam meseci za samo 10 dol
medjutim zajebu stvar ovi sa broda ne isporuce j na vreme, i doso bez njih hbg, aj sad parola snadji se
ajde potrazicu ovde u pesti
5e doza koja mi treba 60 tableta, znaci 2 mes....ili manja doza 2e, 60 tableti, mesec dana bi mi trajala...pa biraj

i sta sad da kazem na sve ovo osim da jjebem mater drzavi srbiji, pa se posle pitajte gde nam ode mladost, de su nam ljudi, sto nam ne raste natalitet....ma bre pustara da ostane mater vam lopovsku hebem :evil:

a da ne pocinjem sagu o tome da mi za dete nema izbor spec hrane koju moram da joj uzmem sad, pa da i to moram sad da vidim ovde sta ima...na tu temu tek necu da pisem jer sam besna ko ris kakve se tu malverzacije prave.....jer boze sto bi srpski uzovnicki lobi mislio na zdravlje stanovnistva (bilo ljudskog bilo macijeg) hranite se govvnima ko vas hebe vazno pare da vam uzimamo

Jakoliko znam svi narucuju preko i herba i nemaju basprobleme tj tao sam citala na ana forumu..

Razgovaram danas sa drugarom iz Dojclanda i vadi on pastu za zube koju je kupio u Maxiju. Neka Kolgejt premijum, j.ebem li ga, i kaze - ovo sam platio 295 din. Vidi, u prodavnici gde pazarim u Dojclandu nije skuplja od 1,20 E. Je li bre, sto vas u Srbiji ovoliko kradu? Nemam pojma, moze im se.

Ms da jeovo za rupu..Prolazim ja pored kontisa ibpripremila se da mi mirisi zakorcaju zivot,kad ono osetim lep miris budjavog sira...Ne znam kako i na koju foru al meni je kontis lepo mirisao:hahaha:

Opet :)))))
Ne mogu vise ni da se nerviram, prihvatila sam da sam ja sad zombi a on vampir i da zivimo jedan paralelni zivot :lol:

- - - - - - - - - -

Hvala Bogu jeste, sitnije poteskoce na koje roditelj sedmomesecnog deteta moze da naidje.
Neka je bebac zdrav i veseo , a da ćeš morati da budeš zomb još jedno pola godine, prihvati to kao fakat i život će ti biti lakši :D

Ma ne... ali mi se vise smucilo gledajuci ovakve scene. Sta smucilo, vise sam dosadio i Bogu i narodu sa pricama o voznji i stresovima i sa savetima samo da gledaju sto manje da voze koliko god mogu. I kad videh ovako nesto

Ja sam jednom doziveo lancani sudar i to sam sedeo pozadi. Audi ne secam se koji.

Smrskan je bio otpozadi poprilicno i ja sam bio sav prignjecen, ali mi nista nije bilo hvala Bogu.

Mene su poceli sa muce u 50-oj..trajali "dobroh" 6 godina..posle su poceli da popustaju, ali me je nedavno jedna bas stara zena "uresila" da ustvari nikad potpuno ne prestanu.
Bilo je grozno, bukvalno sam se budila u bari, sve oko mene i na meni je bilo mokro do te mere da je moglo da se cedi. O skidanju u sred gradskog prevoza do majice kratkih rukava, kad su svi sa kapama i salovima na glavi, tek mogu da pricam...a kad na sve to jos izvadim lepezu i krenem da masem sa njom...muski su me gledali ko ludaka, a zene vecinom sazaljivo ili zaprepasceno, zavisno od godina.

Ja sam imale te valunge... Posle vto... Koje je to ludilo...
Probudim se a sve mokro, natopljeno, pidzama, kosa, posteljina, prekrivac mozes cediti a dusek natopljen kao da si prosuo dve litre vode...
Valjda od ludila tih hormona...
Zaebano ako nemas drugi krevet u koji moras da predjes :lol:

Tema: pokusavam da se adaptiram da sam se vratila sa mora :aha:

- - - - - - - - - -

Babe i dede na moru,
Muz radi,
Kisa pada,
Hladno
Izduvala sam danas sa decom... Izduvala

Ja sam imale te valunge... Posle vto... Koje je to ludilo...
Probudim se a sve mokro, natopljeno, pidzama, kosa, posteljina, prekrivac mozes cediti a dusek natopljen kao da si prosuo dve litre vode...
Valjda od ludila tih hormona...
Zaebano ako nemas drugi krevet u koji moras da predjes :lol:

Tema: pokusavam da se adaptiram da sam se vratila sa mora :aha:

- - - - - - - - - -

Babe i dede na moru,
Muz radi,
Kisa pada,
Hladno
Izduvala sam danas sa decom... Izduvala

Moguice da si imala nesto sto lici na valunge u klimaxu pa bar znas ta te mozda ceka u nekoj buducnosti...naravno da niam imala krevet u koji bi presla
kao i sto vecina nas nema...e to je muka..ali se navinkes na sve pa i na to..vremenom prodju bar delimicno...mada kako na baka rece nikad to cero ne prodje
sasvim :evil:

Ovde duva ubi, tacno ce nas poneti..ai preko dana je fino, nije vise onako prevruce, puno je podnsljivije, pa ccak i ja mogu koji put na plazu bar da se od
zelje iskupam, da mi posle ne bude zao..proslo leto, a ja se ne izbrckah sa mojom Cupavicom.
Coka je hit...udje u vodu i ide,..ide..i udje potpuno pod vodu i dalje ide..pa odjednom sva u cudu pocne da mase rucicama, kao sta je ovo bre :rotf: ode da uzme vodu u koficu
pa se iznervira sto joj voda ode iz kantice...pa je tresne sva besna, prodje pored nje pa legne i pracaka se....ovo dete je hit :rotf:

Jos malo pa ce mo se rastajati..eeeeee to tek treba da pregrmim..:(

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back