Branko Lori
Zaslužan član
- Poruka
- 108.619
Malo su sterilni, dok se ne ponapijaju, a kad se napiju , onda nisu ni za šta!Pa da, u Srbiji se tako radi... ovi Nemci su druga prica

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Malo su sterilni, dok se ne ponapijaju, a kad se napiju , onda nisu ni za šta!Pa da, u Srbiji se tako radi... ovi Nemci su druga prica

srbijo na ****** te nataknem
treba da pijem neke suplemente, nebitno je koje, ali neophodni...
elem u srbiji mala doza sa 60 tableta kosta 1300-1800 din zavisno od marke, posto je doza premala ja bih morala 4 dnevno da pijem, znaci za manje od mesec dana tolike pare, puta nekoliko meseci....
na amazonu 10 dol, odgovarajuca doza da pijem jednom dnevno, 220 tableta, znaci sedam meseci za samo 10 dol
medjutim zajebu stvar ovi sa broda ne isporuce j na vreme, i doso bez njih hbg, aj sad parola snadji se
ajde potrazicu ovde u pesti
5e doza koja mi treba 60 tableta, znaci 2 mes....ili manja doza 2e, 60 tableti, mesec dana bi mi trajala...pa biraj
i sta sad da kazem na sve ovo osim da jjebem mater drzavi srbiji, pa se posle pitajte gde nam ode mladost, de su nam ljudi, sto nam ne raste natalitet....ma bre pustara da ostane mater vam lopovsku hebem
a da ne pocinjem sagu o tome da mi za dete nema izbor spec hrane koju moram da joj uzmem sad, pa da i to moram sad da vidim ovde sta ima...na tu temu tek necu da pisem jer sam besna ko ris kakve se tu malverzacije prave.....jer boze sto bi srpski uzovnicki lobi mislio na zdravlje stanovnistva (bilo ljudskog bilo macijeg) hranite se govvnima ko vas hebe vazno pare da vam uzimamo
?????
Sve ok ? Kako Bebac?opet nisi spavala?
))))
?????Sve ok ? Kako Bebac?
Neka je bebac zdrav i veseo , a da ćeš morati da budeš zomb još jedno pola godine, prihvati to kao fakat i život će ti biti lakšiOpet))))
Ne mogu vise ni da se nerviram, prihvatila sam da sam ja sad zombi a on vampir i da zivimo jedan paralelni zivot
- - - - - - - - - -
Hvala Bogu jeste, sitnije poteskoce na koje roditelj sedmomesecnog deteta moze da naidje.

Nisi valjda ti bio ucesnik?
Jesi li dobro?
Ma ne... ali mi se vise smucilo gledajuci ovakve scene. Sta smucilo, vise sam dosadio i Bogu i narodu sa pricama o voznji i stresovima i sa savetima samo da gledaju sto manje da voze koliko god mogu. I kad videh ovako nesto
Mene su poceli sa muce u 50-oj..trajali "dobroh" 6 godina..posle su poceli da popustaju, ali me je nedavno jedna bas stara zena "uresila" da ustvari nikad potpuno ne prestanu.
Bilo je grozno, bukvalno sam se budila u bari, sve oko mene i na meni je bilo mokro do te mere da je moglo da se cedi. O skidanju u sred gradskog prevoza do majice kratkih rukava, kad su svi sa kapama i salovima na glavi, tek mogu da pricam...a kad na sve to jos izvadim lepezu i krenem da masem sa njom...muski su me gledali ko ludaka, a zene vecinom sazaljivo ili zaprepasceno, zavisno od godina.

Ja sam imale te valunge... Posle vto... Koje je to ludilo...
Probudim se a sve mokro, natopljeno, pidzama, kosa, posteljina, prekrivac mozes cediti a dusek natopljen kao da si prosuo dve litre vode...
Valjda od ludila tih hormona...
Zaebano ako nemas drugi krevet u koji moras da predjes
Tema: pokusavam da se adaptiram da sam se vratila sa mora
- - - - - - - - - -
Babe i dede na moru,
Muz radi,
Kisa pada,
Hladno
Izduvala sam danas sa decom... Izduvala

ode da uzme vodu u koficu

Nema afro kupanja ovih dana.voda je kao iz frizidera
Kako sve ide, najbolje će mi biti da ni ne krećem.Što bre?Kako sve ide, najbolje će mi biti da ni ne krećem.