Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
jacu rikavam istusirala sam se tri puta u posledja dva sata otvorila prozor bar da prodisem pa neka me izujedaju bube..I daje se kuvam ovo nijehumano..
Evo i ja isto kao ti, skuvah se bukvalno...sve sam pootvarala na svim sobama i vrata i prozore..dzaba..ako sutra ne dodju da srede klimy..donece zet onu pokretnu.
Sve se nadam sredice to jer je centralna i ne radi jos u tri stana, neki kurslus je bio.
Sreca pa beba nije primorana da bude tu [emoji173]

jacu rikavam istusirala sam se tri puta u posledja dva sata otvorila prozor bar da prodisem pa neka me izujedaju bube..I daje se kuvam ovo nijehumano..

Evo i ja isto kao ti, skuvah se bukvalno...sve sam pootvarala na svim sobama i vrata i prozore..dzaba..ako sutra ne dodju da srede klimy..donece zet onu pokretnu.
Sve se nadam sredice to jer je centralna i ne radi jos u tri stana, neki kurslus je bio.
Sreca pa beba nije primorana da bude tu [emoji173]

Pogledajte ovo. Mozda bude dobro resenje za vas.

https://www.krstarica.com/zivot/bon...m_medium=text_link&utm_campaign=banner_header

Detetu smrdele patike u kojima radi,inace samo njih je i poneo i ja ih ubacila u masinu ,racunam do sutra do 3 ce se osusiti,taman za drugu smenu.lelee,na 40 stepeni,baska djonovi,baska gornji deo.sutra moram da ga vodim u bar da nesto kupi,ovde nema.a on je tako probirljiv sto se tice patika

Ču ne treba joj diskoteka??? Pa gde mislis da blejis?
:rotf:nije mi dobro,majke mi
Zezaj ti, zezaj...Ja ću prva tri dana samo spavati...Sto bi rekla moja pokojna Micika - duša mi je umorna.

- - - - - - - - - -

Pa bas i nisi morala,s obzirom da si im dosla u goste...
Pa da, oni možda vole svoju vukojebinu. Kao ono - Selo moje, lepše od Pariza :malav:

Pa bas i nisi morala,s obzirom da si im dosla u goste...
Sto da se lazemo, zna ona to i sama..(samo ne govori naglas) nije joj to rodno mesto, sta ima da se vredja...
...a gosti dolaze na tri do pet dana i ne rade nista...ja nisam gost,...od kad otvorim oci i 8h dok ne legnem radim nesto...valjda imam pravo da kazem sta mislim..i ajd nisam bas tako grubu rec upotrebila, bila sam finija..;)

Nego Smoki nisu ti to vakunzi, kad budu znaces, jer ce ti tad i gace biti mokre:ok:
Ovo sad ti je samo od vrucine i nekog manjeg stresa recimo...opusti se nece to tebe jos..

Ako nece sad,pa kad ce,ako necu ja,ko ce...?
Mislim ako ovo nisu valunzi,onda ...
Nisu, samo ti je vruce :ok:
Kad krenu valunzi, onda si mokra sva, od kose do malog prsta na nozi. Zato uzivaj jos koliko mozes, a mozda te i zaobidje, i takve sam srecnice upoznala, ko zna, moze se desiti da budes jedna od njih.

Nisu, samo ti je vruce :ok:
Kad krenu valunzi, onda si mokra sva, od kose do malog prsta na nozi. Zato uzivaj jos koliko mozes, a mozda te i zaobidje, i takve sam srecnice upoznala, ko zna, moze se desiti da budes jedna od njih.

Moja mama tvrdi da nije imala valunge,a svi se secamo kako se pred gostima,za vreme rucka skidala u potkosulju za stolom :lol:
Ja sam pomirena da je to normalna faza,skoro pa ko pubertet,samo bih volela da znam je to to.a drugarica se nervira,imas valunge vec deset godina samo u julu i avgustu :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back