Gost377586
Veoma poznat
- Poruka
- 11.136
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo i ja isto kao ti, skuvah se bukvalno...sve sam pootvarala na svim sobama i vrata i prozore..dzaba..ako sutra ne dodju da srede klimy..donece zet onu pokretnu.jacu rikavam istusirala sam se tri puta u posledja dva sata otvorila prozor bar da prodisem pa neka me izujedaju bube..I daje se kuvam ovo nijehumano..
jacu rikavam istusirala sam se tri puta u posledja dva sata otvorila prozor bar da prodisem pa neka me izujedaju bube..I daje se kuvam ovo nijehumano..
Evo i ja isto kao ti, skuvah se bukvalno...sve sam pootvarala na svim sobama i vrata i prozore..dzaba..ako sutra ne dodju da srede klimy..donece zet onu pokretnu.
Sve se nadam sredice to jer je centralna i ne radi jos u tri stana, neki kurslus je bio.
Sreca pa beba nije primorana da bude tu [emoji173]
Tebi smokvo baš nije dosadno.
A za rupu je to što mi muž ide na živAc zbog radi godišnjeg odmora.![]()
Sta bre nije dosadno,muka mi koliko cu da bacim para na nesto sto ce kupiti samo da radi jos mesec dana u tome.sto sta je bilo?jesi nasla smestaj?
Nisam još, zbog njega. Muža. Ali sam od Petrovca odustala, definitivo mi je preskup.
Ma ne treba mi diskoteka, ni koncert. Samo ležaljka, sunce i more. I ipak smo odlučili da idemo krajem avgusta, bar će se raščistiti ovi sa školskom decom.
nije mi dobro,majke miE ja rekla priji, izvini, al ovo vam je ovde teska vukoj****a, malo se ljutnula :bolemeusi:Preskup,a nema sta da pruzi...na celoj rivi nemas ni jednu novinarnicu.plaza prepuna,samo tri prodavnice hrane,ni jedna diskoteka.nema bioskop,predstave,koncerte...kao slepo crevo
E ja rekla priji, izvini, al ovo vam je ovde teska vukoj****a, malo se ljutnula :bolemeusi:
Zezaj ti, zezaj...Ja ću prva tri dana samo spavati...Sto bi rekla moja pokojna Micika - duša mi je umorna.Ču ne treba joj diskoteka??? Pa gde mislis da blejis?
nije mi dobro,majke mi
Pa da, oni možda vole svoju vukojebinu. Kao ono - Selo moje, lepše od ParizaPa bas i nisi morala,s obzirom da si im dosla u goste...

Sto da se lazemo, zna ona to i sama..(samo ne govori naglas) nije joj to rodno mesto, sta ima da se vredja...Pa bas i nisi morala,s obzirom da si im dosla u goste...
Pa sta, volim i ja moj Beograd pa kazem da je prljav i grozan iz sto jednog razloga...Zezaj ti, zezaj...Ja ću prva tri dana samo spavati...Sto bi rekla moja pokojna Micika - duša mi je umorna.
- - - - - - - - - -
Pa da, oni možda vole svoju vukojebinu. Kao ono - Selo moje, lepše od Pariza![]()
Nisu, samo ti je vruceAko nece sad,pa kad ce,ako necu ja,ko ce...?
Mislim ako ovo nisu valunzi,onda ...

Nisu, samo ti je vruce
Kad krenu valunzi, onda si mokra sva, od kose do malog prsta na nozi. Zato uzivaj jos koliko mozes, a mozda te i zaobidje, i takve sam srecnice upoznala, ko zna, moze se desiti da budes jedna od njih.

jacu rikavam istusirala sam se tri puta u posledja dva sata otvorila prozor bar da prodisem pa neka me izujedaju bube..I daje se kuvam ovo nijehumano..