gost 401518
Primećen član
- Poruka
- 666
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
doktori ne znaju f od farmakologije, a kako bi i znali kad imaju samo jedan ispit iz knjige koja je smejurija, prezvakana, strpano sve u jedno, skraceno i sturo...da se upisas od smeha kad im citas knjigu
bruka
pa posle kad krenu da prepisuju inkopatibilne lekove da molis boga da ne pandrknes
ja se samo pitam kako su ovi ljudi koji se ne razumeju zivi pored takvih doktora...koliko sam samo puta morala da reagujem na prepisivinje lekova kad se zajebu...
A o dojenju znaju jos manje
Za ceo fakultet imaju jedan cas o dojenju. Jedan!
Meni jedne godine izasla alergija po dekolteu
varagic od 600 str je smejurija?doktori ne znaju f od farmakologije, a kako bi i znali kad imaju samo jedan ispit iz knjige koja je smejurija, prezvakana, strpano sve u jedno, skraceno i sturo...da se upisas od smeha kad im citas knjigu
bruka
pa posle kad krenu da prepisuju inkopatibilne lekove da molis boga da ne pandrknes
ja se samo pitam kako su ovi ljudi koji se ne razumeju zivi pored takvih doktora...koliko sam samo puta morala da reagujem na prepisivinje lekova kad se zajebu...
naravno da je sasvim dovoljno, proporcionalno znacaju istog. nastavni program sastavili su experti obuhvativsi komplexnost fizickog, afektivnog i intelkektualnog razvoja bebe.A o dojenju znaju jos manje
varagic od 600 str je smejurija?
naravno da je sasvim dovoljno, proporcionalno znacaju istog. nastavni program sastavili su experti obuhvativsi komplexnost fizickog, afektivnog i intelkektualnog razvoja bebe.

A o dojenju znaju jos manje
Tacno tako.
naravno da je sasvim dovoljno, proporcionalno znacaju istog. nastavni program sastavili su experti obuhvativsi komplexnost fizickog, afektivnog i intelkektualnog razvoja bebe.

U Kineskoj radnji brze hrane rade dva Indijca i prodaju cevapcice![]()
Ino jeste, sve se iziopačilo !

Ma onako
Opet napad urlanja u trajanju od pola sata i nikako da ga smirimo i jedva nekako na kraju se smirio i sad spava a meni nije dobro, pa nisam ja bre na ovo pristala, nece valjda svaki zub ovako izbijati![]()

kad nemaju sise...
- - - - - - - - - -
To ti od dojenja...
Gowno def ne radi, mlak vazduh izduvava
Dal joj fali freon, a punjena proslog jula, koriscena svega par dana, de je mogo da ode
Lepo cu da poludim, pa me smeste u ludaru,besplatan smestaj, hrana, tv, slazem puzle, bojim bojanke, a u pm vise sve![]()
Zovi vatrogasce!izgoreh...![]()