Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
doktori ne znaju f od farmakologije, a kako bi i znali kad imaju samo jedan ispit iz knjige koja je smejurija, prezvakana, strpano sve u jedno, skraceno i sturo...da se upisas od smeha kad im citas knjigu
bruka
pa posle kad krenu da prepisuju inkopatibilne lekove da molis boga da ne pandrknes
ja se samo pitam kako su ovi ljudi koji se ne razumeju zivi pored takvih doktora...koliko sam samo puta morala da reagujem na prepisivinje lekova kad se zajebu...

A o dojenju znaju jos manje
Za ceo fakultet imaju jedan cas o dojenju. Jedan!

doktori ne znaju f od farmakologije, a kako bi i znali kad imaju samo jedan ispit iz knjige koja je smejurija, prezvakana, strpano sve u jedno, skraceno i sturo...da se upisas od smeha kad im citas knjigu
bruka
pa posle kad krenu da prepisuju inkopatibilne lekove da molis boga da ne pandrknes
ja se samo pitam kako su ovi ljudi koji se ne razumeju zivi pored takvih doktora...koliko sam samo puta morala da reagujem na prepisivinje lekova kad se zajebu...
varagic od 600 str je smejurija?
naravno da je sasvim dovoljno, proporcionalno znacaju istog. nastavni program sastavili su experti obuhvativsi komplexnost fizickog, afektivnog i intelkektualnog razvoja bebe.

varagic od 600 str je smejurija?

naravno da je sasvim dovoljno, proporcionalno znacaju istog. nastavni program sastavili su experti obuhvativsi komplexnost fizickog, afektivnog i intelkektualnog razvoja bebe.

Varagic prepiso od vise stranih autora, sazvako skratio preprico, naravno da je smejurija u odnosu na ranga i dr strane autore od kojih je prepiso
Naravno da cu resavsku skolu nazvati smejurijom
Cuj 600 str neka senzacija, imam romane deblje od toga :lol:

Originalna istrazivanja i radove cenim, strane autore

Ne znam za dojenje ali verujem da ne znaju, ceo faks im se svodi na od svega po malo, tek specijalusticke sluzbe kad se usmere na nesto vrede

Elem koliko mi je poznato to oko dojenja su babicina specijalnost, ne toliko ginekologa.... Ne znam,u to se ne razumem pa se ne mesam cija je oblast

A oko lekova uvek je bolje da pricas sa farmaceutom, ne sa dr

Tacno tako.
...............

Ispala mi je casa,razbila se.Kako bezvezan osecaj,samo mi je u sekundi iskliznula iz ruke kad sam je oprala.Nema nigde da se kupi takva,a stvarno sam je dugo koristila.Bas mi je odgovarala.To je bila zadnja takva.

Tesko mi je da nadjem lepe a funkcionalne case.Stalno neke gluposti u prodaji,kao da uvaljuju skart.

Gowno duva mlak vazduh, a onda ga neki duh prebaci na mod za grejanje, napolju je 33C a ona ukljuci grejanje na 24C, ma mene neki duh zajebava
Mene opizdilo sunce, kljuca mi mozak, vapim za hladjenjem a nemam cime se ohladim
Pravim nepostojecu promaju
Na kraju cu pocupati klimu, baciti kroz prozor i kupiti ventilator, onaj mini na usb, da se ritualno obesim o njega, zinat

Ma onako :lol:

Opet napad urlanja u trajanju od pola sata i nikako da ga smirimo i jedva nekako na kraju se smirio i sad spava a meni nije dobro, pa nisam ja bre na ovo pristala, nece valjda svaki zub ovako izbijati :sad2:

sve te razumem. govorila sam jedan njegov zub sto mojih sedih :sad2:
samo paracetamol i nista drugo nije pomagalao. mazala cagel, i jos nesto ni ne znam vise sta, stavljala one gel igracke u zamrzivac pa mu davala da glodje i hladi desni i nista. onda mu dam paracet i on zaspi, a ja izbezmljena ne mogu da se smirim i spavam jer mi treba sto godina da se iskljucim, opustim i uspavam

I kod mene je bilo isto. Nikako se opustiti. Sva sam bila u niskom startu da opet poletim prema krevetcu. I taman se nekako umirim, prestanem da treperim i zaspim, a nakon 10 minuta "alarm" iz krevetica. :D Pa covece! :D
Kad citam Lunasu i Afro svega se setim. A bila sam zaboravila, tj potisnula. :D Sad mi je frka da pravim drugo. :D

Gowno def ne radi, mlak vazduh izduvava
Dal joj fali freon, a punjena proslog jula, koriscena svega par dana, de je mogo da ode
Lepo cu da poludim, pa me smeste u ludaru,besplatan smestaj, hrana, tv, slazem puzle, bojim bojanke, a u pm vise sve :dash:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back