Samo se ti drzi po strani, ok tu si kao podrska, i njemu i deci, ali za sve ostalo... mani.
Mislim, nije savet, samo ja tako radim vec... evo petnaest godina.
Moja oba zeta su jedinci, s tim da je matori bas bas tezak i razmazen covek, u svadji sa rodjenom familijom a kamo li sa nama.. ja sam se dugi niz godina strasno zdrala sto moja sestra to trpi jer zaista zasluzuje bolje (moje misljenje, neobjektivno ofkors), i onda sam vremenom skontala (kad sam ja rasturila moju losu vezu posle skoro 10 godina) da se nista ne mora trpeti i da je sve to i njen izbor. Ona zna zbog cega to radi i ja necu rec da joj kazem.
Sa njim ne komuniciram (pardon, on ne komunicira sa mnom, jer sam mu se jednom suprotstavila i pokusala da mu objasnim neke stvari vezane za moju struku - on je shvatio kao atak na svoju licnost, uvredio se i ocekivao izvinjenje koje nije dobio jer smatram da je nepotrebno

), a sa sestrom i sa klincima sve super... sestra zna da ima nasu podrsku, imala bi gde i da ode i klince da pokupi i sve ali ipak ostaje... kaze zbog dece, pogotovo zbog klinca jer je on osetljiv i podlozan manipulaciji i povodljiv pa se boji kako ce proteci njegov pubertet...
I ostaje u braku kao neki duh, ceka da joj deca zavrse srednju skolu (sto je jos 8 godina) pa ce da ide u Indiju, samo da ode i da se nikom vise ne javi.. to joj je misao sa kojom leze i ustaje.. pa jbm ti sve ako je to zivot..
Pride, zivi u zajednici sa svekrvom, sami su samo na letovanju, pa i kada pokusa da resi neke odnose sa muzem uvek imaju trecu stranu koja se umesa.
Medjuljudski odnosi su puni razlicitih oblika patologije, nikada nije kriva samo jedna osoba, a kada su upletena i deca sve postaje znatno komplikovanije.
Lako je meni da palamudim trenutno a ko zna sta me ceka iza brda