Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Samo se ti drzi po strani, ok tu si kao podrska, i njemu i deci, ali za sve ostalo... mani.
Mislim, nije savet, samo ja tako radim vec... evo petnaest godina.
Moja oba zeta su jedinci, s tim da je matori bas bas tezak i razmazen covek, u svadji sa rodjenom familijom a kamo li sa nama.. ja sam se dugi niz godina strasno zdrala sto moja sestra to trpi jer zaista zasluzuje bolje (moje misljenje, neobjektivno ofkors), i onda sam vremenom skontala (kad sam ja rasturila moju losu vezu posle skoro 10 godina) da se nista ne mora trpeti i da je sve to i njen izbor. Ona zna zbog cega to radi i ja necu rec da joj kazem.
Sa njim ne komuniciram (pardon, on ne komunicira sa mnom, jer sam mu se jednom suprotstavila i pokusala da mu objasnim neke stvari vezane za moju struku - on je shvatio kao atak na svoju licnost, uvredio se i ocekivao izvinjenje koje nije dobio jer smatram da je nepotrebno :roll:), a sa sestrom i sa klincima sve super... sestra zna da ima nasu podrsku, imala bi gde i da ode i klince da pokupi i sve ali ipak ostaje... kaze zbog dece, pogotovo zbog klinca jer je on osetljiv i podlozan manipulaciji i povodljiv pa se boji kako ce proteci njegov pubertet...
I ostaje u braku kao neki duh, ceka da joj deca zavrse srednju skolu (sto je jos 8 godina) pa ce da ide u Indiju, samo da ode i da se nikom vise ne javi.. to joj je misao sa kojom leze i ustaje.. pa jbm ti sve ako je to zivot..
Pride, zivi u zajednici sa svekrvom, sami su samo na letovanju, pa i kada pokusa da resi neke odnose sa muzem uvek imaju trecu stranu koja se umesa.
Medjuljudski odnosi su puni razlicitih oblika patologije, nikada nije kriva samo jedna osoba, a kada su upletena i deca sve postaje znatno komplikovanije.
Lako je meni da palamudim trenutno a ko zna sta me ceka iza brda :sad2:

ako je sa takvom nije ni sa njim sve u redu

- - - - - - - - - -

problem postoji

jer on se čak odlučio da sa njom ima decu
Nije se odlučio, to je bila slučajnost. Tako su mu doktori rekli. Jer po njima on nije mogao da ima decu i šanse su minimalne.
Zato se nije ni pazio sa njom, ali se ispostavilo da doktori nemaju pojma. Njegovoj sreći nije bilo kraja, a bogami ni njenoj jer se konačno udala.

Ja sam ga pitala da li je proverio jel on otac pa se naljutio na mene. To sam ga pitala još davno jer ja toj ženi od prvog dana ništa ne verujem pošto ga je varala i dok su se zabavljali.
I taman je otkačio, a ona mu javi da je trudna. Horor!!!

čekaj varala ga
nije proverio
a rekli mu da ne može postati otac, tj. šanse minimalne

uuu ovo sve zanimljivije, ko latino sapunica :lol:

pa i ja mislim da si ti musko i provociras :))))
ili si droljasto zensko pa opravdavas koleginicu :))

divno žensko :heart:

- - - - - - - - - -

A nema mi ogavnijeg nipodaštavanja nego tog deminutiva.
Ne znam šta se uopšte podrazumeva pod izrazom ženica.
Da li je to žena niže vrednosti?

nije

nego opkomila si se na nji
ko zna kako joj je

a možda umišljate da vara, da je ljubomorna :think:

Ne bih se baš zahebavala na konto mog brata.

- - - - - - - - - -

E bar da je tako pa da sam sve umislila, a mom bratu lepo.

Ne bih da palim vatru, ali..moj drug je imao slican problem, tj. probleme, i u jednom momentu njemu nesto dune i cvrsto resi da urade dnk..
Dete nije bilo njegovo. Mala je tad imala 2 godine.
Razveo se i prekinuo agoniju.
Sad ima ok zenu, i svoje dete.

Ali, nije poenta da ocinstvo odredi da li ce ziveti sa njom. Tolerancija za greske ipak mora imati neku meru.
A ona ima vise tih "gresaka".

Ako je on tu decu odgajio, onda su njegova bez obzira na dnk. Zena je takva kakva je, nasla mu je slabu tacku i vrti ga kako joj se prohte, a on nema herca da joj se suprotstavi.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back