Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
...a da namazes nesto, m? ima u apotekama jako jeftina, a odlicna Ruska voda, ima mentola u sebi pa fino greje.....ima i raznih gelova na toj bazi samo su
neuporedivo skuplji, a bas nisam sigurna koliko su bolji....

Imam ja diklofen gel uvek ja zbog noge
Namazacu posle to
Al me nervira sto to danima traje, prvo me vrat mesec dana na istom mestu hebo, pa kad sam resila preblom jastuka onda se smirilo
A sad krsta
Ne vredi afrojka ko sta radi ja samo menjam krevete, nemam konstantu, kad sam na jednom mestu jedan krevet jedan jastuk frku nemam, cim ovako menjam onda da me hebe neki misic...

- - - - - - - - - -

Jos sam se dokusurila u vozu spavala 4h (sto je uspeh) na dva sedist onako legla, ko u busu raspired takavi vagoni bili, pa sam legla na dva sedista a noge kud koji mili moji, to ti je super poza za ubiti telo :lol:

Imam ja diklofen gel uvek ja zbog noge
Namazacu posle to
Al me nervira sto to danima traje, prvo me vrat mesec dana na istom mestu hebo, pa kad sam resila preblom jastuka onda se smirilo
A sad krsta
Ne vredi afrojka ko sta radi ja samo menjam krevete, nemam konstantu, kad sam na jednom mestu jedan krevet jedan jastuk frku nemam, cim ovako menjam onda da me hebe neki misic...

- - - - - - - - - -

Jos sam se dokusurila u vozu spavala 4h (sto je uspeh) na dva sedist onako legla, ko u busu raspired takavi vagoni bili, pa sam legla na dva sedista a noge kud koji mili moji, to ti je super poza za ubiti telo :lol:

..jao znam, bar sam se ja naputovala autobusima i tako spavala na dva sedista pa izlazila kao da me pregazio brzi voz....jeste nezgodno je sto to sad tako menjas lezajeve
ali sredices ti i to znam te ja :)

Nisam znala da si bila bolesna.i nas je sastavilo u januaru
Ja idem sutra kod drugarice na rucak,nas tri smo drugarice 41 godinu.al bice piletina sa ananasom u kokosovom mleku,a ja mislim da to ne volim :(

Nisam znala da si bila bolesna.i nas je sastavilo u januaru
Ja idem sutra kod drugarice na rucak,nas tri smo drugarice 41 godinu.al bice piletina sa ananasom u kokosovom mleku,a ja mislim da to ne volim :(

ja znam da to ne volim
to je sestra jednom spremala i imala sam utisak da su ananas i kokosovo mleko greskom izmesani sa piletinom
a nemam problem mesanja voca sa mesom

..jao znam, bar sam se ja naputovala autobusima i tako spavala na dva sedista pa izlazila kao da me pregazio brzi voz....jeste nezgodno je sto to sad tako menjas lezajeve
ali sredices ti i to znam te ja :)

pa pazi, dobih jastuk kukajuci na vrat i na neudobnost onog jastuka tamo
ako nastavim da kukam na ledja mozda dobijem i nov krevet tamo a :rotf: da probam :rotf:

Sto me podseti na jednu veceru,sluzilo se vino koje pravi poljop.fakultet,valjda 17%alk,a pitko...popila sam pola case,udarilo u noge.ja tad prstajem da pijem.kad tip preko puta mene stalno dosipa,cim vidi da je casa do pola.ja diskretno sunem sve u drugaricinu casu.evo ti tipa,opet bi da mi sipa.ja kazem,uhvatilo me,ne smem vise,on insistira.ja opet diskretno u drugaricinu casu.meni je dva sata trebalo da se sastavim posle pola case,a ova moja ni posle cetvrte nije kapirala ne ne pije i dalje onu prvu casu :lol:

Ne mogu da razumem ovakvo ponasanje.
Ne mogu 333 zivota da zivim!!!

***** mu mater stalno neko zanovetanje oko svega!!!
Kad je sve na mestu nadje nesto oko cega ce dramatizovati apsolutno bez razloga!!!

Krene da drami i onda ucutkuje sve ali sve !!!!!

Stalno to radi!!!Svima!!!

Nekome ce da pukne film i bice picvajza jednom.

ja znam da to ne volim
to je sestra jednom spremala i imala sam utisak da su ananas i kokosovo mleko greskom izmesani sa piletinom
a nemam problem mesanja voca sa mesom

E ovo je bilo super.samo proprzeno belo meso na kocke sa ljutom papricicom,karijem i djumbirom,pa dodate kockice ananasa iz kompota.a u vodici iz kompota malo zastvoren gustin i prokuva se.gotovo za deset min.sa integralnim pirincem je bilo mljac

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back