Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Imam ja diklofen gel uvek ja zbog noge
Namazacu posle to
Al me nervira sto to danima traje, prvo me vrat mesec dana na istom mestu hebo, pa kad sam resila preblom jastuka onda se smirilo
A sad krsta
Ne vredi afrojka ko sta radi ja samo menjam krevete, nemam konstantu, kad sam na jednom mestu jedan krevet jedan jastuk frku nemam, cim ovako menjam onda da me hebe neki misic...
- - - - - - - - - -
Jos sam se dokusurila u vozu spavala 4h (sto je uspeh) na dva sedist onako legla, ko u busu raspired takavi vagoni bili, pa sam legla na dva sedista a noge kud koji mili moji, to ti je super poza za ubiti telo![]()

gde si ih nahvatao![]()
+ sede pored mene klinka morao sam da se pomerim na pola sedista kolka je
- - - - - - - - - -
Cek da se setim gde bese
Jedu mi se domaci kolaci,al mi se ne prave![]()

Jesi bolesna?

Nisam znala da si bila bolesna.i nas je sastavilo u januaru
Ja idem sutra kod drugarice na rucak,nas tri smo drugarice 41 godinu.al bice piletina sa ananasom u kokosovom mleku,a ja mislim da to ne volim![]()
..jao znam, bar sam se ja naputovala autobusima i tako spavala na dva sedista pa izlazila kao da me pregazio brzi voz....jeste nezgodno je sto to sad tako menjas lezajeve
ali sredices ti i to znam te ja![]()
da probam 
ja znam da to ne volim
to je sestra jednom spremala i imala sam utisak da su ananas i kokosovo mleko greskom izmesani sa piletinom
a nemam problem mesanja voca sa mesom

Uh sad mi se jos vise ne voli
Ja cu diskretno da vadim ananas i da guram u tasnicu
Jedan je mister bin

pa pazi, dobih jastuk kukajuci na vrat i na neudobnost onog jastuka tamo
ako nastavim da kukam na ledja mozda dobijem i nov krevet tamo ada probam
![]()

ja znam da to ne volim
to je sestra jednom spremala i imala sam utisak da su ananas i kokosovo mleko greskom izmesani sa piletinom
a nemam problem mesanja voca sa mesom