Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako mi je, kad sam cele nedelje cackala mecku, sad cu da nahebem zesce
Umesto kreten da sa skembanim grlom odlezi par dana, ne kreten ide svaki dan napolje
Sad ne mogu da gutam ne mogu da pricam kolko se upalilo
Bravo metlo
Kao da si ratrak a ne metla.
debilAko mi je, kad sam cele nedelje cackala mecku, sad cu da nahebem zesce
Umesto kreten da sa skembanim grlom odlezi par dana, ne kreten ide svaki dan napolje
Sad ne mogu da gutam ne mogu da pricam kolko se upalilo
Bravo metlo
Ozbiljno, probaj sa cajem od crnog luka.
Uz to od belog sleza i zove.
Nista te ne kosta. Moze samo da pomogne.

Ozbiljno, probaj sa cajem od crnog luka.
Uz to od belog sleza i zove.
Nista te ne kosta. Moze samo da pomogne.
ne mogu ja da pijem caj od crnog luka
hexoral je alfa i omega, mada je pitanje dal ce mi pomoci jer sam danima akala vec skembano grlo, trebalo je njega odmah i sedenje kuci
ma ako mi je, sad cu super da se provedem jedno par dana u krevetu![]()

Potvrdjujem da pomaze. Mada nisam nikad kombinovala sa zovom.
ne mogu ja da pijem caj od crnog luka
hexoral je alfa i omega, mada je pitanje dal ce mi pomoci jer sam danima akala vec skembano grlo, trebalo je njega odmah i sedenje kuci
ma ako mi je, sad cu super da se provedem jedno par dana u krevetu![]()
beli slez i zova idu za pluca kad je suvi kasalja, ne znam sta ce vam to za upaljeno grlo
a crni luk nisam probala niti mogu tako da to otpada...
Ja sam u oba navrata pila beli slez sada kada sam bila bolesna i pomoglo mi je. Upala grla + kasalj suvi, sa sekretom, sve u kombinaciji....
Caj od crnog luka jeste gadan na ukus, ali je efikasniji od sirupa iz apoteke. Ja sam ga u ovoj turi prehlade samo jodnom napravila i to kad vise nisam mogla da izdrzim.
ma briga me za ukus, ne mogu ja toliku konc crnog luka da unesem u zeludac....

A to, posto se u 99% slucajeva zale na ukus![]()
e to je onda "necu"
a "ne mogu" je nesto drugo
to ti je sad ko ona rasprava onomad za olako upotrebljavanje reci "mrzim" "depresija" i sl....e tako isto vazi i za ovo "ne mogu/necu"

Neko ne moze ukus da podnese, ali to ne znaci da nece da ga popije. Recimo ja (tera me ukus na povracanje).
- - - - - - - - - -
Jbte opet ovi ludaci, aman radi svoj posao sta me stalno zivkas kada vec godinu dana nemam veze sa tim![]()

zdrave ne primamo u drustvojao boze zar i dalje
stize ona mala smrkava da blejimo, ja ne mogu da govorim, ona ne moze da dise, pa bice nam ludo zezanje
jel imas neku boljku da dodjes i ti?zdrave ne primamo u drustvo
Vala posle dve ture, dosta je bilo.Da ne verujes, nenadjebivi su... Sad im treba neki papir, kazu ne mogu da nadju formular... Mislim se, a sto je to moj porblem...
E pa ******, ja ozdravilaVala posle dve ture, dosta je bilo.

imam neku prazninu u desnom uglu