Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mastor mi opet trazi nimulid...
valjda je danas poslednji dan.wc solja curi od prvog dana,svaki dan je popravlja,danas je rekao da ce verovatno da je skida pa stavlja ponovo.muz kupio tamno sive mat plocice za pod,nema trunke sjaja,padne kap vode ostaje beli trag:sad2:iste plocice su i u kuhinji na podu...da ne pricamo da svakog dana muz ide da dokupljuje po paket plocica,neke lepkove dzakcice necega...slavina ne valjda mora nova...ovo ko bure bez dna
Nimulid je sra.nje, opasno za bubrege.Čitajte uputstva koja dolaze uz lekove.

mastor mi opet trazi nimulid...
valjda je danas poslednji dan.wc solja curi od prvog dana,svaki dan je popravlja,danas je rekao da ce verovatno da je skida pa stavlja ponovo.muz kupio tamno sive mat plocice za pod,nema trunke sjaja,padne kap vode ostaje beli trag:sad2:iste plocice su i u kuhinji na podu...da ne pricamo da svakog dana muz ide da dokupljuje po paket plocica,neke lepkove dzakcice necega...slavina ne valjda mora nova...ovo ko bure bez dna
Nimulid je jedini lijek koji je meni pomogao nakon operacije krajnika. A inace se kunem u kafetin.

Mat pločice, nakon ovih braon prljavuša, to nikada ne bih sebi priredila. A simpatično izleda. Al i tek oprano, nekako djeluje musavo.
Bez iskustva ništa.

smilie_krank_021.gif

Nimulid je jedini lijek koji je meni pomogao nakon operacije krajnika. A inace se kunem u kafetin.

Mat pločice, nakon ovih braon prljavuša, to nikada ne bih sebi priredila. A simpatično izleda. Al i tek oprano, nekako djeluje musavo.
Bez iskustva ništa.

sreca moja pa nisam neki esteta,vaznije mi je da je funkcionalno nego lepo,a i navikne se covek brzo na sve:lol:
znam neke kojima bi to tako bolo oci da bi kroz par meseci skidale pod pa stavljale novi:lol:

sreca moja pa nisam neki esteta,vaznije mi je da je funkcionalno nego lepo,a i navikne se covek brzo na sve:lol:
znam neke kojima bi to tako bolo oci da bi kroz par meseci skidale pod pa stavljale novi:lol:

Mi smo uradili letos sivo kupatilo sa zidanom kadom, tj. samo visine opeke. I pod i zid iste mat, reljefne, sive plocice i prezadovoljna sam. Najvaznije mi je bilo da se ne klizu a i lepo se odrzavaju.
Kad nisi htela mog majstora :p

Mi smo uradili letos sivo kupatilo sa zidanom kadom, tj. samo visine opeke. I pod i zid iste mat, reljefne, sive plocice i prezadovoljna sam. Najvaznije mi je bilo da se ne klizu a i lepo se odrzavaju.
Kad nisi htela mog majstora :p

ma tvoj bio neki krzljav,meni je trebao neko stamen :lol:
pa jel ti ne ostaje belo od vode?

Za ove sto kukaju kao ranjeni, stize jedan hladni talas od pet do pon. Jedan veliki pozdrav za prijatelje sa Kosutnjaka u RHMZ-u koji donose tako lepe vesti. Jeste da cu morati ujutru da ocistim sneg oko zgrade da ovi moji penzioneri ne proslave Bozic u Urgentnom, ali nema veze. U to ime ide i jedna vesela pesma...

Ja ne mogu da verujem, jedan dan me grebalo grlo i to je to
Kako je ovo moguce :eek:
Hbt diretno sam bila izlozena virusu konstantno, bila sam u ubedjena eto mene kuci do srede da se lecim.....i nista
Ovo mi se nikad do sad nije desilo
Bog te hebo spomenik cu da dignem onoj doktorki :worth:

Jedino ako je jos inkubacija :think:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back