DOC HOLLIDAY
Legenda
- Poruka
- 73.855
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zato sto je sa nekom k.urvom![]()

zato sto je sa nekom k.urvom![]()

Meni jednom tako od waikikija.
@tema: Elem kupih neke peskire nesrecne, jos skupi bili reko necu da stedim, kad ono ubacila ih u masinu sa svim ostalim stvarima, i naravno sve crne stvari su pobelele od dlacica tj vlakna sa peskira. Dobro, reko to je mozda kod prvog pranja normalno. Kad ono isusiram se, obrisem, i sad eto se tresem ko od buva![]()
Pokvarila mi se veš mašina. Sve joj ebem.![]()
Sada joj je 3,5 godine.
Jeste gorenje. Pokvarila bi se i neka druga, ali bi joj prošla garancija. Ovako, samo moram da čekam majstora. Onako bih morala i da platim.
Gorenje je krs
To ne bi kupila sanse nema
Evo moje candy vec punih 8 godina
Dusu joj vadim
3-5 puta dnevno mi radi. Ne ladi. I nikad nista
To si u pravu da nema pravila. Uglavnom zato što sada sve prave da traje koliko i garancija i onda se kupuje novo. Delovi su skupi pa se uglavnom ni ne isplati popravljati.Mojoj mami se Candy pokvarila 15 dana posle garantnog roka. Pritom, živeli su sami ona i tata, prala je 10x mesečno.
Nema pravila marice, nažalost.
Mojoj mami se Candy pokvarila 15 dana posle garantnog roka. Pritom, živeli su sami ona i tata, prala je 10x mesečno.
Nema pravila marice, nažalost.
Od kada se beli peškiri peru sa crnim stvarima?
@tema: Elem kupih neke peskire nesrecne, jos skupi bili reko necu da stedim, kad ono ubacila ih u masinu sa svim ostalim stvarima, i naravno sve crne stvari su pobelele od dlacica tj vlakna sa peskira. Dobro, reko to je mozda kod prvog pranja normalno. Kad ono isusiram se, obrisem, i sad eto se tresem ko od buva![]()
Od kada se beli peškiri peru sa crnim stvarima?
I zar više niko ne iskuvava peškire osim mene?
Ja iskuvavam peškire, gaće, posteljinu i kuhinjske krpe.Iskuvavam ja jednom u mesec dva
Inace ne...

Jos cekam rezultate...