Rupa V

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
zato sto je sa nekom k.urvom:rtfm:

:eek:

@tema: Elem kupih neke peskire nesrecne, jos skupi bili reko necu da stedim, kad ono ubacila ih u masinu sa svim ostalim stvarima, i naravno sve crne stvari su pobelele od dlacica tj vlakna sa peskira. Dobro, reko to je mozda kod prvog pranja normalno. Kad ono isusiram se, obrisem, i sad eto se tresem ko od buva :sad2:

@tema: Elem kupih neke peskire nesrecne, jos skupi bili reko necu da stedim, kad ono ubacila ih u masinu sa svim ostalim stvarima, i naravno sve crne stvari su pobelele od dlacica tj vlakna sa peskira. Dobro, reko to je mozda kod prvog pranja normalno. Kad ono isusiram se, obrisem, i sad eto se tresem ko od buva :sad2:
Meni jednom tako od waikikija.

Jeste gorenje. Pokvarila bi se i neka druga, ali bi joj prošla garancija. Ovako, samo moram da čekam majstora. Onako bih morala i da platim.

Mozda bi, a mozda i ne.
Moja cerka je kupila Gorenje sve u stanu, kako ce proci videcemo tek.
Moja Wirpul radi evo 14 godina bez da se sretala sa serviserima...da cuknem da je ne ureknem..ali dobro ja sigurno ne operem godisnje sto ti operes mesecno. Sreca pa je u garanciji.

Na Gorenje se svi strašno žale. I to ljudi koji su samo Gorenje kupovali jer vuku tikove iz Titovog doba.
Nije to više taj kvalitet.
Što se mene tiče, Nemci su zakon za tehniku.
Mada je keva ganjala njenu Candy skoro 20 godina. Mislim da je to italijanska marka. A model se zvao Alise.

Od kada se beli peškiri peru sa crnim stvarima?
I zar više niko ne iskuvava peškire osim mene?

Iskuvavam ja jednom u mesec dva
Inace ne...
Ja iskuvavam peškire, gaće, posteljinu i kuhinjske krpe.
Desilo mi se dva-tri puta da su mi sa belim vešom koji ne iskuvavam upale neke gaće. Njih sam odmah vraćala u mašinu na iskuvavanje. Kao da nisu uopšte oprane.
Kao i peškiri. Za to sam frik.
U hotelima mi se uvek pomalo gadi da se brišem i sve vreme se pitam da li su ih iskuvali. :sad2:

Ali prati belo i crno zajedno, to mi je tek naučna fantastika. Mora biti da sam propustila neke tehnološke hitove koji sad to peglaju.

ja bila kod kiroprakticara, djubre opet ispalo. :(

- - - - - - - - - -

ali se smanjila upala, ako nista drugo. :(

- - - - - - - - - -

sto se ja ne ukocim ko normalni ljudi, nego nemam simptome u kicmi, osim kad se pritisne zaboli. :(

- - - - - - - - - -

i zapatila sam fobiju od ulaska u kadu...zamisljam da mi disk izlece i da padam. :(

Poljubila vrata na urgentnom u kbc, kazu danas na vma
O jjebem ti
Pa jel ja treba u bob da gledam kad ko radi majmuni
Dovukla se do vma
A ovo na vma je sramota kolko lose rade, spori neorganizovani
Ima da kampujem ovde cele noci :dash: Jos cekam rezultate...
Sad ce me taksi razvaliti do kuce, jer iz ove vukojebine drugacuje ne mozes pobeci
Za koj ****** krasni ne radi stalno er u kbc :evil:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back