Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Skuvaj kafu ćero, ja malo navratila da obidjem svekrvu ti, pa komšinice smo (ajoj, kako bih to mogla zanemariti,i ovo je deseti put u tri dana samo, da ne množim s mesecima, godinama)

Nemoj veliku šolju ( nije velika merila sam malom), stavi ne punu, malo manje (dobrooooo), nemoj mnogo slatku (nećuuuuu), skini molim te penu(rado bih tebi u okoooo), imaš li mleka (imam al ne dam, dobro mama daću), stavi malo dalje da se malo ladne (ponesi kući), da vidim, e dobro je, samo ne mućkaj mnogo ne mogu prevrnuti (ko će ti gledati), ja to sama sebi, evo, uh stavila si malo više kafe(što te ne udavi),imam dobitak (da si mladja odnela bi kući šljivu), a tvoja svekrva samo ćuti (zanemela), e hvala ti ali nemoj odmah prati da mi ne pobegne želja:histericna:
:ljuta:

Skuvaj kafu ćero, ja malo navratila da obidjem svekrvu ti, pa komšinice smo (ajoj, kako bih to mogla zanemariti,i ovo je deseti put u tri dana samo, da ne množim s mesecima, godinama)

Nemoj veliku šolju ( nije velika merila sam malom), stavi ne punu, malo manje (dobrooooo), nemoj mnogo slatku (nećuuuuu), skini molim te penu(rado bih tebi u okoooo), imaš li mleka (imam al ne dam, dobro mama daću), stavi malo dalje da se malo ladne (ponesi kući), da vidim, e dobro je, samo ne mućkaj mnogo ne mogu prevrnuti (ko će ti gledati), ja to sama sebi, evo, uh stavila si malo više kafe(što te ne udavi),imam dobitak (da si mladja odnela bi kući šljivu), a tvoja svekrva samo ćuti (zanemela), e hvala ti ali nemoj odmah prati da mi ne pobegne želja:histericna:
:ljuta:

:zcepanje:
:zag: sve sam ovo videla kako se odvija,kao da ste u sobi

Vučem se ceo dan po kući kao prebijena mačka. Sem ručka danas, ništa nisam uspela da uradim. Niti sam usisala, niti sredila kupatilo, čak ni sudove u mašinu nisam pogurala. A ništa me ne boli, nego sam tako sva nikakva.

I kakav to sneg najavljuju za sredu? :zeek:

ma lazu bre
ja bila na farbanju i malo da mi skrati krajeve.a mnogo volim da me sisa.skratila siske,pita jel dosta.ja ,jos malo.ona jel dosta,ja jos malo...i sec na pola cela ko debil
pa sta pita koji moj,valjda zna koliko treba

tako svake zime najave minus pedes sibirska zima ima pocrkamo, pitanje dal će ima struje, možda budu restrikcije ko 83/4, pa će se posmrzavamo ko pilići, mazut će nestane
mrš...

Vučem se ceo dan po kući kao prebijena mačka. Sem ručka danas, ništa nisam uspela da uradim. Niti sam usisala, niti sredila kupatilo, čak ni sudove u mašinu nisam pogurala. A ništa me ne boli, nego sam tako sva nikakva.

I kakav to sneg najavljuju za sredu? :zeek:
pa mart je normalno da ce sneg
taman kad iskoce pupoljci vockicama udarice mraz ko i svake godine i opet necu jesti kajsije :roll:

pa mart je normalno da ce sneg
taman kad iskoce pupoljci vockicama udarice mraz ko i svake godine i opet necu jesti kajsije :roll:
Код нас било кајсија ко шодера, класа прва лига и цена била повољна, писали и Чичак, Цмоква итд.
И још сам испеко преко 50Л кајсијаче, ено је одмара се у бурету, а и пекмезаЦ имамо у Чпајзу, убио се за крофне.

Код нас било кајсија ко шодера, класа прва лига и цена била повољна, писали и Чичак, Цмоква итд.
И још сам испеко преко 50Л кајсијаче, ено је одмара се у бурету, а и пекмезаЦ имамо у Чпајзу, убио се за крофне.

u bg bile, al od silnih kisa bile nikakve, kupila jednom, bljutave nakisele, uzas
pretprosle kad je bilo jako zarko leto voce je bilo lepo slatko
prosle godine nista nije imalo ukus
prosle godine u grotskoj (odatle najcesce voce u bg) bilo vise klizista nego stabala voca

Poslednja izmena:
u bg bile, al od silnih kisa bile nikakve, kupila jednom, bljutave nakisele, uzas
pretplosle kad je bilo jako zarko leto voce je bilo lepo slatko
prosle godine nista nije imalo ukus
prosle godine u grotskoj (odatle najcesce voce u bg) bilo vise klizista nego stabala voca
Знам.
Сви доле испод Саве и Дунава су коокалее на кајсије управо због поплава, али код нас није било поплава, али и сразмеро томе било је кајсија у изобиљу.
Једино су трешње због много падавина биле попуцале, иако је укус био сасвим ОК.

ja sigurno to nisam rekla.odem na more u sredinom juna,vratim se krajem avgusta i tamo jedem neke zelene kajsije za 3 evra :(
ove godine sam dosla na kratko u julu i kupila par kila koje sam strpala u zamrzivac da pravim pekmez
bas bih mogla i da ga napravim,jer ce docekati leto

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back