Modesti B.
gospođa Vineti
- Poruka
- 48.121
I ja danas kao da imam dve leve ruke i dve leve noge, sve mi nesto naopako islo.Produvao me je vetar i smrzla sam se i jos sam uspela pola kofe vode da prospem sebi na nogu![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ja danas kao da imam dve leve ruke i dve leve noge, sve mi nesto naopako islo.Produvao me je vetar i smrzla sam se i jos sam uspela pola kofe vode da prospem sebi na nogu![]()
U navedenoj kombinaciji bila bi totalni levak, i sve bi ti doduše išlo "nalevo", ali "naopako"... Ju naopako, da ti se obe ruke iskrive "nadesno" a obe noge "nalevo"! Ju, dalekobilo - pu, pu, pui!I ja danas kao da imam dve leve ruke i dve leve noge, sve mi nesto naopako islo.![]()
Ma ja nekako sva naginjem centru (i liberaldemokratiji), tesko se snalazim "nalevo" jer mi tako automatski "naopako".U navedenoj kombinaciji bila bi totalni levak, i sve bi ti doduše išlo "nalevo", ali "naopako"... Ju naopako, da ti se obe ruke iskrive "nadesno" a obe noge "nalevo"! Ju, dalekobilo - pu, pu, pui!![]()

Pokusavam da zaspim a ne mogu. Muka mi je...

Pokusavam da zaspim a ne mogu. Muka mi je...
ljubim stomacic da prodje![]()
Lecis li hemoroide?![]()

Чај од нане попиј.

Uhvatila me jaka prehlada pa nos, grlo i neka mucnina. Pijem![]()
Јел има неко да нема хемороиде овде![]()
Lecis li hemoroide?![]()
)))Cuvaj poljupce za sutra. Sutra je i on na tapeti.
Sve me snaslo...
namaci dupe u kamilicu par mjeseci, cuo sam da pomaze![]()
)))
- - - - - - - - - -
koji on?
nije valjda da me varas sa drugimi!

Е, куд ме стрефи све ово?! Сад се вади, баба - Ванда..

Покојна баба Анка Обадова из Србобрана се тако једном прехладила...Mene juče produvao vetar na groblju, smrzla sam se, celu noć nisam mogla da se zgrejem, žmu se otkriva i beži od mene a ja se samo lepim kao pijavica.
Na kraju me zatrpao ćebetom, al kao da ič nije vredelo, džabe čajeva i čajeva, smrzle mi se kosti
I još u nedelju na izložbu, prelepo će biti na šes' stepeni, ako ne zaveje![]()

И покојна баба Анка из Србобрана је тако заборављала.Ok
Nego, htela sam te nešto pitati ali sam uspešno zaboravila, moram početi zapisivati, neam mi druge![]()

Није то будиБогснама, већ цело јутро смишљам пакости.Budibogsnama![]()