Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I ja danas kao da imam dve leve ruke i dve leve noge, sve mi nesto naopako islo. :roll:
U navedenoj kombinaciji bila bi totalni levak, i sve bi ti doduše išlo "nalevo", ali "naopako"... Ju naopako, da ti se obe ruke iskrive "nadesno" a obe noge "nalevo"! Ju, dalekobilo - pu, pu, pui! :roll:
180150.jpg

Mene juče produvao vetar na groblju, smrzla sam se, celu noć nisam mogla da se zgrejem, žmu se otkriva i beži od mene a ja se samo lepim kao pijavica.
Na kraju me zatrpao ćebetom, al kao da ič nije vredelo, džabe čajeva i čajeva, smrzle mi se kosti :deda:
I još u nedelju na izložbu, prelepo će biti na šes' stepeni, ako ne zaveje :zaljubljena:

Mene juče produvao vetar na groblju, smrzla sam se, celu noć nisam mogla da se zgrejem, žmu se otkriva i beži od mene a ja se samo lepim kao pijavica.
Na kraju me zatrpao ćebetom, al kao da ič nije vredelo, džabe čajeva i čajeva, smrzle mi se kosti :deda:
I još u nedelju na izložbu, prelepo će biti na šes' stepeni, ako ne zaveje :zaljubljena:
Покојна баба Анка Обадова из Србобрана се тако једном прехладила...
Но... Токио је исти као Њујорк, само зграде су ниже, аутомобили мањи, а станови као кавези за зечеве.
Из романа Марија Пуза ,,Будале умиру"(а нОге ко би иначе други умирао???), тек да се поФалим да сам и њега читао.
Ако, дакле имаш стан ко просечан токијски Јапанац јасно да нема места за каду, али онда се макар истуширај врућом водом, ако имаш чак и каду потопи се у врућу воду док не избациш три литре зноја и угрејаћеш се.
Јел ОК?!?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back