Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ne znam,to mi deluje kao da mislis da je svet jedna velika zavera
novinari su se docepali ovoga jer postoji nenormalno mnogo ljudi gladnih morbidnih i strasnih detalja i to se znaci dobro prodaje.a ne da ce novinari nama da odvracaju misli od naseg teskog zivota i da prikrivaju bruku sta nam radi drzava i politicari
sve je to zbog novca

Sto me nerviraju ljudi koji svoju decu od malih nogu uce da ce ih svaki pas koji im pridje ujesti
Baba neka cuva unuke i kad je videla Zucu koji btw ne obraca paznju na njih, jao kakav strasan pas sa staklenim okom, i zoce dedu da "intervenise" sto je pas prosao pored njih, ebem im mater debilnu :besna:

ne prikrivanje, nego trenutno odvracanje paznej. ali da i pare, naravno...bolje se ovakav slucaj prodaje, nego slucaj studenta. ima na politici, na hronici tema nestale osobe i prvi na temi je neki decko student, za koga se i ne zna dal je nadjen ili nije.

Sto me nerviraju ljudi koji svoju decu od malih nogu uce da ce ih svaki pas koji im pridje ujesti
Baba neka cuva unuke i kad je videla Zucu koji btw ne obraca paznju na njih, jao kakav strasan pas sa staklenim okom, i zoce dedu da "intervenise" sto je pas prosao pored njih, ebem im mater debilnu :besna:

sta ti siizsh kad tebe neme zasta da ujede osim za muza :lol:

evo da se upisem, al sta kao rupa kad svi citaju :think:

- - - - - - - - - -

srpski kralj ili kraljica rupa III
zivele te loze visoke
necu vas plebejce poshtene povraca mi se

hmm ne povraca mi se tj napisala bih ali necu posledicu plebejci su odlichni jes malo sutra

http://www.blic.rs/Vesti/Hronika/486333/Otac-Tijane-Juric-Neki-mediji-su-nas-ucenjivali

Prvo ovo za ove ciganske medije, koje treba zatvoriti ako je stvarno bilo tako

Drugo, meni ovaj čovek deluje mnogo smireno, ja bih bio van sebe kad bih izgubio dete, pomišljao bih na samoubistvo, a on iz dana u dan daje izjave za novine, ko da je izgubio džak krompira
To je i meni stalno na pameti. Odakle mu uopšte snage da bilo šta izjavi, a kamoli da drži govore? :sad2:
Ja mislim da bih samo urlala od bola i verovatno treskala glavom o zid da prekratim sebi muke. A novinare bih raščupala da samo pokušaju da mi se približe.
Užas kakve stravične porive budi u meni ovaj događaj. A mislila sam da sam super kul. :roll:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back