JanaWitch
Početnik
- Poruka
- 50
Depresija jos od proslog vikenda.Razlog ne smem i bolje da ne kazem,bitno da znam svoj lek
but still miss something hmm
but still miss something hmmDonji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
but still miss something hmmU Rumuniji i dalje nose bele sintetičke čarape na sandale.![]()

Gde si njega iskopao? Hahaha...
Tema: mrzim dileme...![]()

U inkrementalnom pregledu kanala, na kablovskoj. Najpotcenjivackija scena, spram gledaceva intelekta je beach volley scena - gde su nauljenih telesa, nabildani i naduvani k'o zabe... Jedva se krecu od poziture...![]()
Beach Volleyball je majka....prosli vikend bio najjaci turnir na svetu, u Klagenfurtu ovde. Ljudi kad naprave spektakl, nema dalje. Meni bilo do jaja...A i nisu neki nauljeni,
A TOP GUN sa sektasem od metar i zilet, to jeste vec za "Rupu", postujem i razumem.![]()
Sada bi "Days of Thunder", neko vece "Rat svetova"... Strah me je da otvorim frizider.
jbte Šmiki...E bas ja tako drago moj Gile...ocajna samjbte Šmiki...
E bas ja tako drago moj Gile...ocajna sam

Zato što ti ne treba u tim godinamanisam mogla zaspati do 4 jutros...zašto????...pojma nemam...![]()

nisam mogla zaspati do 4 jutros...zašto????...pojma nemam...![]()
ae jednom, bre redovno...kako je meni dosta da svaki dan ove zenice kad sednu da jedu na pauzi pa krenu da pricaju o trudnocama, prodjajima, carskim rezovima, picqama, krvarenjima i ostalim momentima zenstvenosti i majcinstva. idite bre u picqu lepu materinu, dosta mi mojih menstruacija da moram jos da slusam i o vasim, i to cak kad odem na drugu stranu - da vas ne slusam. trudne, napupele tinejdzerke koje su daleko od majcinstva, majke koje imaju decenije staza, babe....o ima li kraja ili bar drugih tema o kojima mozete da kenyateae jednom, bre redovno...

pa u tome i jeste problem...sto meni sva histerija, trpanje rodbine i kolektivno zagledanje picqe/oziljka od carskog itd nije normalno ali sto izgleda gomila ljudi to VOLI da radiA pricaj mi o tome...uskoro po treci put tata i moram slusati ne samo zenu, nego i celu uzu i siru familiju....blablabla... a sta je? musko? e super... a sta da je zensko? isto super. aj sta onda jedete go/na bezveze... Smor teski, razumem ja tebe. Ali cim ne padas u delirijum kad je beba u pitanju ti si anti.otac, ovakav onakav...aj jebbte se...napravim vam svima po 5 komada pa da ste mirni, moze?![]()
ja i generalno sta god da radim volim to da radim u miru i tisini i stvarno me uznemirava i potresa svako prekomerno trtljanje, pitanja, davezi i ostalo...ne podnosim ni histeriju oko rodnendana, svadbe, krstenja ovoga onoga a ne to..ako budem imala decu,tacno sebe i vidim kako krijem trudnocu dok ne bude ocigledno da sam porasla ko kit....ljudi treba jenostavno da zacepe i malo vise se bave sobom a manje drugima. meni bre to neukusno kad tako krenu svi zajedno da torocu o privatnim stvarima, ne iz potrebe (tipa majka po prvi put trazi savete, to je normalno) nego iz cistog zadovoljstva...idi begaj