Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Znam da gresim.
Problem je u tome sto ne volim sebe.
Ali za to krivim moju disfunkcionalnu porodicu koja je cinila sve da mi odmogne.

A sto se tice da ``sit gladnom ne veruje``, to je tacno, bas tako kako pise, a moze i u prenesenom znacenju.

...malo si kontradiktorna...kazes da ne volis sebe, a onda se ljutis sto te dr ostavlja de cekas nalaze celi mesec, jer eto ona smatra da nisi zivotno ugrozena...onaj ko ne voli
sebe ni ne ide kod lekara, boli ga uvo sta mu je i dal' mu je....a to nije tvoj slicaj, znaci da ti sebe ipak volis i to prilicno...cim brines o sebi...
c
...svaka druga porodica je disfunkcionalna, pa sta sad, i iz takvih porodica izadju dobri i kvalitetni ljudi....ono kad se rodis pa pokupis gene od babe iz 7-og kolena,
i strica iz 5-og.... bas bih volela da vidim koliko ljudi nema neki problem...

...ja ih imam pun kofer i za drugi pride..al sta cu, sad, da se ubijem ne pada mi na pamet, da ludujem i pravim neke budalastine da me se deca stide tek necu...
...i da dodam nema toga da ga je majka rodila za kim bi digla ruku na sebe...daleko bilo, kad bih dosla u tu fazu znala bih da sam flipnula ne bi mi trebala
nicija dijagnoza...mislim ja vise od sebe volim samo svoju decu, kakve ljubavi, trice i kucine..caoo, zdravo...

'oce to tako da bude na pocetku nove veze...if ju nou vot aj min :whistling:

znam na sta mislis ali moje kukanje nema veze sa ludim seksu na pocetku veze (nisam cak ni u pocetku veze, i to si omasio) vec sa selidbom :aha:
kamo srece da sam se cele noci kresala a ne borila sa policama kesama tepisima, tad ne bih kukala u rupi :lol:

sto ljudi imaju potrebu da komentarisu stvari koje ne znaju

Poslednja izmena:
Bad_Wolf-e, ova narihtana fejkovacha te proziva. uradi bre nesto

Koliko svi primecuju ti se kloniras, cas se predstavljas kao zensko, vecma pises svakakve gluposti, lupetas, onda se ulizujes...

Sredi se. Makar glumi da si normalan.

- - - - - - - - - -

Svako ko se prijavio pre dan, dva, pet, deset... ne zasluzuje da mu se covek obrati...Osim da ga podjebbava malkice. :mrgreen:

To ti je politika ovog foruma, da se dozvaljava svasta - onda se nataloze svakakvi likovi.

Affro, ja tebe mnogo cenim i postujem, ali to sto si sada napisala da ja sebe ipak volim kad idem kod lekara i ljutim se sto cu cekati mesec dana na rezultate, pa... ne znam sta da kazem na to.
Osnovni covekov instinkt je instinkt za opstankom, prezivljavanjem.
Ne znam zasto je nuzno da ne potrazim pomoc kod lekara bez obzira volela ja sebe ili ne.
Ja kad kazem da zelim da budem mrtva ne mora nuzno da to i znaci.

Ova tema je nazvana Rupa upravo da bismo nesto lose izbacili iz sebe.
A o tome sto mi predlazete strucnu pomoc cu nekom drugom prilikom.

znam na sta mislis ali moje kukanje nema veze sa ludim seksu na pocetku veze (nisam cak ni u pocetku veze, i to si omasio) vec sa selidbom :aha:
kamo srece da sam se cele noci kresala a ne borila sa policama kesama tepisima, tad ne bih kukala u rupi :lol:

sto ljudi imaju potrebu da komentarisu stvari koje ne znaju

Izvin'te,izvin'te...Malo se salimo :) Jeste da je tema mracna ali nije lose nekad uneti malo osmeha.

Affro, ja tebe mnogo cenim i postujem, ali to sto si sada napisala da ja sebe ipak volim kad idem kod lekara i ljutim se sto cu cekati mesec dana na rezultate, pa... ne znam sta da kazem na to.
Ne znam zasto je nuzno da ne potrazim pomoc kod lekara bez obzira volela ja sebe ili ne.

Ma ne treba tebi nikakva strucna pomoc.Tebi treba samo malo vise pozitive u zivotu.Ja tebe uglavnom vidjam na ovoj temi.Poseti malo i neke druge,lepse i zabavnije.Ne kazem da ce ti od toga biti bolji zivot nego,eto,malo skrenes misli na nesto lepse.
A sto se zdravlja i tog problema sa doktorima tice,ako se ne osecas lose ili smatras da ima razloga za brzu intervenciju,obrati se nekome od drugih lekara.Pa nemoze doktor tek tako da ode na odmor a da njegovi pacijenti ostanu bez lecenja dok se on brcka.

ja ne znam otkud potreba da se zabada nos u svaciji post ovde
ali to je konstantno
neko nesto napise iskuka iz njemu znanih razloga i uvek se nadje neka mudrica koja ce sada jednim postom da resi sve probleme onog drugog :roll:
mislim sta se desilo sa ne zabadanjem nosa u tudj zivot, ajde malo se kultivisite, nije vasa stvar da neciji intimu ovde secirate na dve strane

ukratko sjasite
mislim i na ovo sad sto tupite vec dve strane forumaske mudrice, mislim i na sve prosle i buduce mirodjije :roll:

- - - - - - - - - -

Izvin'te,izvin'te...Malo se salimo :) Jeste da je tema mracna ali nije lose nekad uneti malo osmeha.

ja se ne secam da je u uvodnom postu teme igde pominjano da je tema za zezanje :aha:

...e tako, ovo sam htela da cujem...
...ipak pises da bi olaksala trenutnu muku...i to je ok...

...super je ako izbacis to iz sebe ovde i to prodje....onda samo nastavi, bices ti dobro....

ja ne znam otkud potreba da se zabada nos u svaciji post ovde
ali to je konstantno
neko nesto napise iskuka iz njemu znanih razloga i uvek se nadje neka mudrica koja ce sada jednim postom da resi sve probleme onog drugog :roll:
mislim sta se desilo sa ne zabadanjem nosa u tudj zivot, ajde malo se kultivisite, nije vasa stvar da neciji intimu ovde secirate na dve strane

ukratko sjasite
mislim i na ovo sad sto tupite vec dve strane forumaske mudrice, mislim i na sve prosle i buduce mirodjije :roll:

- - - - - - - - - -

ja se ne secam da je u uvodnom postu teme igde pominjano da je tema za zezanje :aha:

....Laki malo si neUrozan, m?

- - - - - - - - - -

...:lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back