Rupa III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Данас сам буквално бежала од паса. Страх неконтролисани.

Лик са два питбула/стафорда/штагод иде Батутовом а они нит' су на повоцу нит' имају корпе.

Али зато имају наочаре за сунце. Оне у боји, кинеске. :roll:

Иду ка мени а ја у бег. Хоћу да пређем улицу, срце ми лупа а оно црвено.

Ово ми се одавно није десило, напад панике.

Лик са два питбула/стафорда/штагод иде Батутовом а они нит' су на повоцу нит' имају корпе.

kucici imaju naocare za sunce?

Sto bi to radili kad mogu da prepuste prolaznicima da procene jesu li psi opasni ili nisu i da se u skladu sa tim ponasaju. I kada im pas ujede neko dete opet ce biti kriva detetova majka sto dete nije cuvala.

:hahaha:
--------------
Smesno za naocare, a budalu valjda ima gde da prijavis. Mislim da i u Srbiji zakon propisuje obavezne korpe za te pse. Kao i povodac.
Sledeci put kad se nadjes na bezbednom, vadi telefon, slikaj vlasnika sa psima i posalji svuda gde mozes.

Sto bi to radili kad mogu da prepuste prolaznicima da procene jesu li psi opasni ili nisu i da se u skladu sa tim ponasaju. I kada im pas ujede neko dete opet ce biti kriva detetova majka sto dete nije cuvala.
Ispred moje kuce stalno prolazi neki lik koji nikako ne moze da se izbori sa svojim psom, fizicki je slab za tako velikog psa. Vuce ga pas gde pozeli, ko krpu. I na moje - ne vodite psa medju ljude jer ne mozete da ga kontrolisete, on kaze - nece on. :roll:
Ja se ne bojim pasa, ali ne volim ni da vidim kako se ljudi plase jer su vlasnici neodgovorni.

- - - - - - - - - -

Имали су и мараме, као модни детаљ. Сад сам се сетила.
Umesto da imaju korpe i povodac. :roll:
A da si doviknula gazdi gde je njemu korpa, vidis da obraca paznju na detalje. :lol:

Ispred moje kuce stalno prolazi neki lik koji nikako ne moze da se izbori sa svojim psom, fizicki je slab za tako velikog psa. Vuce ga pas gde pozeli, ko krpu. I na moje - ne vodite psa medju ljude jer ne mozete da ga kontrolisete, on kaze - nece on. :roll:
Ja se ne bojim pasa, ali ne volim ni da vidim kako se ljudi plase jer su vlasnici neodgovorni.
Radi se o tome da oni koji se posvete ozbiljno socijalizaciji psa, takvi uglavnom vode racuna i na ulici. Imaju uvek makar povodac, a cesto i povodac i korpu.
Oni koji ne znaju da vaspitaju pse, ti su najsalantniji i uvek pricaju kako ''nece on''. Tako imamo prijatelje koje imaju psa kao tele i pas nije bas svoj, mnogo je agresivan, a oni se ubise objasnjavajuci kako je pas ustvari jedna dobrica i pustaju tako psa da se istrci kada procene da u blizini u parku ili na ulici nema nikog. Inace ne bi mu bilo prvi put da napadne, na mene je skocio, uhvatio zalet rezuci, obletao par sekundi oko mene uz rezanje i skakanje i prosla sam sa manjom ogrebotinom na ruci od zuba. Ali oni to ne racunaju u napad jer da je hteo da me napadne skocio bi mi za vrat kao sto skace nekom drugom komsiji koga izrazito ne voli. I ubedjeni su da nigde ne grese i da je njihov pas samo srecan pas kojem nije gusena priroda.
Ja sam pocela da se bojim pasa zbog takvih vlasnika koji vole da im psi budu zverke, a oni pored njih da sami sebi lice na ukrotitelje lavova, sta li...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back