електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
Super je što sam promenila posao i smanjila stres i frku, ali nisam smanjila radno vreme jer i dalje radim u proseku 10 sati dnevno.![]()
Надам се да је и накнада адекватна.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Super je što sam promenila posao i smanjila stres i frku, ali nisam smanjila radno vreme jer i dalje radim u proseku 10 sati dnevno.![]()
Slusaj veselu muziku.... pogledaj neku komediju.... jedi cokoladu ili kremaste kolace
![]()
![]()
Дрмни неку музику. До даске.
Možda da spavam zimskim snom.
Hvala na savetima, ali ovog puta te metode neće biti delotvorne.
Odoh da sve prespavam.Možda da spavam zimskim snom.
![]()
А да нам кажеш шта те мучи?

Odspavaj mozda stvarno bude bolje sutraHvala na savetima, ali ovog puta te metode neće biti delotvorne.
Odoh da sve prespavam.Možda da spavam zimskim snom.
![]()

Данас сам буквално бежала од паса. Страх неконтролисани.
Лик са два питбула/стафорда/штагод иде Батутовом а они нит' су на повоцу нит' имају корпе.
Али зато имају наочаре за сунце. Оне у боји, кинеске.
Иду ка мени а ја у бег. Хоћу да пређем улицу, срце ми лупа а оно црвено.
Ово ми се одавно није десило, напад панике.
kucici imaju naocare za sunce?
Да, морон је кучићима натакао пласитчне наочаре у боји.

trebalo je da slikas to...mada, moguce to vidimo i na dvvd skorije...![]()

Осетила сам се као актер филма "Људи-мачке".![]()
mi imamo psa
al kad mi u susret idu ti sto imaju kucice sto se smijese ko ajkule
ono 4 reda zuba, osmjeh oko glave...lijepo se sklonimo i nije nam svejedno
mada je to sve vise do ljudi nego do pasa
Sto bi to radili kad mogu da prepuste prolaznicima da procene jesu li psi opasni ili nisu i da se u skladu sa tim ponasaju. I kada im pas ujede neko dete opet ce biti kriva detetova majka sto dete nije cuvala.Данас сам буквално бежала од паса. Страх неконтролисани.
Лик са два питбула/стафорда/штагод иде Батутовом а они нит' су на повоцу нит' имају корпе.
Данас сам буквално бежала од паса. Страх неконтролисани.
![]()
--------------
Smesno za naocare, a budalu valjda ima gde da prijavis. Mislim da i u Srbiji zakon propisuje obavezne korpe za te pse.
Ispred moje kuce stalno prolazi neki lik koji nikako ne moze da se izbori sa svojim psom, fizicki je slab za tako velikog psa. Vuce ga pas gde pozeli, ko krpu. I na moje - ne vodite psa medju ljude jer ne mozete da ga kontrolisete, on kaze - nece on.Sto bi to radili kad mogu da prepuste prolaznicima da procene jesu li psi opasni ili nisu i da se u skladu sa tim ponasaju. I kada im pas ujede neko dete opet ce biti kriva detetova majka sto dete nije cuvala.
Umesto da imaju korpe i povodac.Имали су и мараме, као модни детаљ. Сад сам се сетила.

Radi se o tome da oni koji se posvete ozbiljno socijalizaciji psa, takvi uglavnom vode racuna i na ulici. Imaju uvek makar povodac, a cesto i povodac i korpu.Ispred moje kuce stalno prolazi neki lik koji nikako ne moze da se izbori sa svojim psom, fizicki je slab za tako velikog psa. Vuce ga pas gde pozeli, ko krpu. I na moje - ne vodite psa medju ljude jer ne mozete da ga kontrolisete, on kaze - nece on.
Ja se ne bojim pasa, ali ne volim ni da vidim kako se ljudi plase jer su vlasnici neodgovorni.