Rumunski sud otkazao predsedničke izbore

kako bi izgledao drugi krug da su to cionistički NATO bankari dozvolili
...
1733542739397.png

Postoji tu jedan paradoks demokratije. Naime ona omogućava da užasni diktator dođe na vlast nakon čega je on ukida.
Hitler je skroz demokratskim putem došao na vlast. Danas znamo da bi u slučaju da je bio sprečen bilo spašeno preko 50 miliona života, od čega 20 miliona ruskih, odnosno sovjetskih.
treba ukinuti demokraciju jer je to put prema diktaturi.....zamisli društvo u kome diktator abolira sina za pedofiliju,dilanje droge,prostituciju a šta je najžalosnije on sin uopće nije pravomoćno osuđen...demokracija može biti samo uz diktaturu tkz liberala cionističkog bankarskog lobija.

Na novim izborima pisu NATO tviterasi Georgeskuu ce biti zabranjeno da ucestvuje

To je ta "NATO demokratija"

ništa novo i u moldaviji i u ukrajini su zabranili stranke...sljedeća je njemačka...čitava EU me podsjeća na sudbinu kraljevine jugoslavije...kada demokracija ne koristi ukini je i uvedi diktaturu...nego svi su zaboravili kako su u egiptu vojnim pučem oborili legalno izabranu vlast uz blagoslov zapada i pobili pripadnike stranke koja je pobjedila.

Nezavisni kandidat na predsedničkim izborima u Rumuniji Kalin Đorđesku izjavio je danas da odluka Ustavnog suda da poništi prvi krug izbora predstavlja ozvaničeni puč.
„Na današnji dan rumunska država je pogazila demokratiju. Država se nalazi u stanju indukovane kome. Zajedno s narodom, mi smo uradili ono što smo rekli, napisali smo istoriju. Vreme je da pokažemo da smo hrabar narod“, poručio je u obraćanju na TV kanalu Realitatea Đorđesku, koji je pobedio u prvom krugu.
On je dodao da je demokratija napadnuta, a da se stranački lideri boje da će njihova dosijea izaći na svetlo.

„Na današnji dan korumpirani sistem je sklopio pakt sa đavolom. Ja imam samo jedan pakt, s rumunskim narodom i Bogom. Snaga leži u svakom od nas, rumunski narod se ne predaje”, rekao je Đorđesku.
Prema njegovim rečima, ovo je početak nove stranice u istoriji Rumunije.
Đorđesku je kazao da čitav svet zna šta se događa u Rumuniji i da stvari neće ostati ovakve.
„Iza mene stoji samo rumunski narod“, poručio je on.
On je istakao da nije potrošio nijedan lej na izbornu kampanju, negirajući da iza njega stoji “državni akter”, kako je navedeno u objavljenim dokumentima sa kojih je skinuta tajnost.
Na pitanje novinara o mogućnosti da mu bude zabranjeno da se ponovo kandiduje, Đorđesku je kazao da će ići na najviši sud i da su već preduzete aktivnosti u tom pravcu.
“Ako devet sudija, koliko ih ima u Ustavnom sudu, odluči protiv volje 19 miliona ljudi onda to nije realno”, zaključio je on, preneo je Tanjug.
Ustavni sud Rumunije poništio je ranije danas rezultate prvog kruga predsedničkih izbora, nakon što je skinuta oznaka tajnosti sa bezbednosnih dokumenata, a saopšteno je i da proces izbora mora da bude ponovljen u celini.
Odlazeći predsednik Rumunije Johanis objavio je u sredu dokumenta sa kojih je skinuta oznaka tajnosti u kojima je detaljno opisana masovna i, kako se navodi, "visoko organizovana" kampanja za Đorđeskua na Tik Toku koju je navodno koordinisao "državni akter".
Nezavisni kandidat desničar Kalin Đorđesku, pobedio je u prvom krugu izbora, 24. novembra, a u drugi krug je ušla i proevropska kandidatkinja Elena Lasčoni.
Drugi krug glasanja trebalo je da bude održan 8. decembra, a već je bilo počelo glasanje na pojedinim mestima u inostranstvu.

Na novim izborima pisu NATO tviterasi Georgeskuu ce biti zabranjeno da ucestvuje

To je ta "NATO demokratija"

Демократија никада није ни постојала! Зато је време да нормални Европљани другим методама почну да узимају власт и ослобађају своје земље од глобалистичке диктатуре!

Rumune je EU izvukla iz blata.
Чак и да је тако, шта сад елите које владају ЕУ мисле? Да су Румуни дужни да гину у њиховом рату против Руса до последњег?
Е па видиш, Румуни не мисле баш тако, што показују и резултати ових избора!

• Podržavam
Reactions: iig
Rumunija je clanica nato pakta i clanica EU, ne ide to tako.
Наравно, неће они да допусте Румунима да сами бирају своју судбину, него како им бирократе из ЕУ и НАТО кажу.
Али, добро, полако, и том ће злу доћи крај!

Nezavisni kandidat na predsedničkim izborima u Rumuniji Kalin Đorđesku izjavio je danas da odluka Ustavnog suda da poništi prvi krug izbora predstavlja ozvaničeni puč.
„Na današnji dan rumunska država je pogazila demokratiju. Država se nalazi u stanju indukovane kome. Zajedno s narodom, mi smo uradili ono što smo rekli, napisali smo istoriju. Vreme je da pokažemo da smo hrabar narod“, poručio je u obraćanju na TV kanalu Realitatea Đorđesku, koji je pobedio u prvom krugu.
On je dodao da je demokratija napadnuta, a da se stranački lideri boje da će njihova dosijea izaći na svetlo.

„Na današnji dan korumpirani sistem je sklopio pakt sa đavolom. Ja imam samo jedan pakt, s rumunskim narodom i Bogom. Snaga leži u svakom od nas, rumunski narod se ne predaje”, rekao je Đorđesku.
Prema njegovim rečima, ovo je početak nove stranice u istoriji Rumunije.
Đorđesku je kazao da čitav svet zna šta se događa u Rumuniji i da stvari neće ostati ovakve.
„Iza mene stoji samo rumunski narod“, poručio je on.
On je istakao da nije potrošio nijedan lej na izbornu kampanju, negirajući da iza njega stoji “državni akter”, kako je navedeno u objavljenim dokumentima sa kojih je skinuta tajnost.
Na pitanje novinara o mogućnosti da mu bude zabranjeno da se ponovo kandiduje, Đorđesku je kazao da će ići na najviši sud i da su već preduzete aktivnosti u tom pravcu.
“Ako devet sudija, koliko ih ima u Ustavnom sudu, odluči protiv volje 19 miliona ljudi onda to nije realno”, zaključio je on, preneo je Tanjug.
Ustavni sud Rumunije poništio je ranije danas rezultate prvog kruga predsedničkih izbora, nakon što je skinuta oznaka tajnosti sa bezbednosnih dokumenata, a saopšteno je i da proces izbora mora da bude ponovljen u celini.
Odlazeći predsednik Rumunije Johanis objavio je u sredu dokumenta sa kojih je skinuta oznaka tajnosti u kojima je detaljno opisana masovna i, kako se navodi, "visoko organizovana" kampanja za Đorđeskua na Tik Toku koju je navodno koordinisao "državni akter".
Nezavisni kandidat desničar Kalin Đorđesku, pobedio je u prvom krugu izbora, 24. novembra, a u drugi krug je ušla i proevropska kandidatkinja Elena Lasčoni.
Drugi krug glasanja trebalo je da bude održan 8. decembra, a već je bilo počelo glasanje na pojedinim mestima u inostranstvu.

Nema vecih zlikovaca i neprijatelja demokratije od Amerike i NATO pakta!

Наравно, неће они да допусте Румунима да сами бирају своју судбину, него како им бирократе из ЕУ и НАТО кажу.

Bitno je da su skinuli masku i pokazali svoje zlikovacko lice.

Lice Dorijana Greja.

TPODG_Front.jpg

Za sta da izabere FSB, da ih nosi na majicama?

Da, naravno.

Da ih izabere za vlast?

Ne, naravno.

Mislim, moze, ali to je onda diktatura, a ne demokratija.

Morate da prestanete da mislite da je moderna demokratija ono kada vecina da legitimitet FSB-u da ovi rade sta hoce.

Ne, nije.

Demokratija je kada FSB upravlja sa 0 dinara otetih para.

Sto je naravno tehnicki nemoguce, posto ta alava banda mora da kontrolise SVE pare u nekom drustvu; tako da vladavina FSB-a ne moze da bude demokratija, pa makar dobili i 99,999% na izborima.
FSB smeta ali rumunska UDBA sa kadrovima vremena čeušeskua ne smeta hahahahaahha kakav si ti pekinezer

Meni je najludje u obrazlozenju kao : kako se on pojavio niotkuda. Znaci politicki establisment ne da nezavisnom kandidatu da prodje , a ako razmislimo poenta demokratije ili ideal bi i bio da moze bilo koji gradjanin da pobedi ako ga ostali zele.

Ovo je velika sramota za Rumuniju.

E sad sto se tice samog kandidata vidim na mrezama da postoje oprecna misljenja. Uglavnom da podrzavaju Rumuni. Ne bih ja rekao da je on bas prorus, stavise da mislim da je prorus koliko je i Vucic proevropejac. Jednostavno ne zeli covek da Rumunija podeli sudbinu Ukrajine.

Чак и да је тако, шта сад елите које владају ЕУ мисле? Да су Румуни дужни да гину у њиховом рату против Руса до последњег?
Е па видиш, Румуни не мисле баш тако, што показују и резултати ових избора!

Koliko se ja secam kad je Rumunija usla 2007 u EU to je pravdano sprecavanjem ruskog uticaja. E pa znaci oni su se sami kandidovali da budu branic Evrope od RUsije. To je cena koja je sad stigla na naplatu. Sta su mislili, da ce zjbt Zapad?!

Ne znam samo kad ce doci kraj KGB UDB zlu? Pitam za dobro Rusa i Srba.

Back