- Poruka
- 29.367
Odlično će se tamo uklopiti.Ona je u inostranstvu...možda.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Odlično će se tamo uklopiti.Ona je u inostranstvu...možda.
Nisam siguran.Sudeći po tvom nastupu na ovoj temi.Ima i zena takvih tacno.
Ja tu ne spadam jer me ebe samopouzdanje.
Ovde se lažno predstavljaš kao a tough woman.Ima i zena takvih tacno.
Ja tu ne spadam jer me ebe samopouzdanje.
Ne.Ovde se lažno predstavljaš kao a tough woman.
Nisam siguran.Sudeći po tvom nastupu na ovoj temi.
znači laž čak i u virtuelnom svetu ima li uopšte istine i na šta jadna ličiOvde se lažno predstavljaš kao a tough woman.
Kakve veze ima na sta ja licim?znači laž čak i u virtuelnom svetu ima li uopšte istine i na šta jadna liči
Pa pazi, ja sam upoznao par forumašica i bile su super zgodne, mlade, pametne i ništa me nisu slagale.Eto, ne mora sve da bude loše.znači laž čak i u virtuelnom svetu ima li uopšte istine i na šta jadna liči
Mislio sam na šta istina liči.Jadna istina o vama.Kakve veze ima na sta ja licim?
Zar je svet rezervisan samo za vas lepe, ljubi vas majka........
Mama, ne ljuti se na mene.Ja nisam lep.Kakve veze ima na sta ja licim?
Zar je svet rezervisan samo za vas lepe, ljubi vas majka........
Ja sam sebi našo Srpkinju.Dakle muškarci šta mislite o tome?
Rumunija ima 23000000 stanovnika,beli su,pravoslavni,društvo im ne prati skandinavske trendove deformacije.Pa naćiće se već neka normalna devojka za udaju.
Mnogi muškarci sa sela su ženili Albanke u nedostatku ovih... taj proces je i dalje aktuelan.
Ostavimo se više otpada,neka to rešavaju migranti.
Vaše mišljenje?
Nisam ni znao da imam decu.Gle ponosnog oca kćerke-jedinca,naslednika kako se propeo na zadnje noge.Al ti je žena oprala mozak.Sad od tih frustracija si sebi uvrteo da si opasna faca.
Svi očevi kćerki jedinaca naslednika glumataju neke opasne face.
Kako te žena uverila u to da je kćerka jedinica isto što i sin?M?
heeeejj caree govedare,...... pa ne zovu te džaba budala.... znaš kako rumuni kad to okrenu kažu: Ko nema para za Dačiju nek vozi Jugo..... Inače Steaua je pre Zvezde osvojila kup šampiona ....Ja sam sebi našo Srpkinju.
Ko nema za Mercedesi Audi, taj nek vozi Dačiju i Trabant il nešto kinesko
Ne zovu mene uopšte budala, al ti ni to , a ni išta drugo od navedenog nisi skapiro.heeeejj caree govedare,...... pa ne zovu te džaba budala.... znaš kako rumuni kad to okrenu kažu: Ko nema para za Dačiju nek vozi Jugo..... Inače Steaua je pre Zvezde osvojila kup šampiona ....
Vec si rekao svoje misljenje da su Srpkinje otpad koji treba migranti da resavajuPa da mi zvekneš jedno mesec dana bana za iskazano mišljenje.Hvala lepo.