Rumunke,Albanke,kao alternativa feminiziranim Srpkinjama

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dakle muškarci šta mislite o tome?
Rumunija ima 23000000 stanovnika,beli su,pravoslavni,društvo im ne prati skandinavske trendove deformacije.Pa naćiće se već neka normalna devojka za udaju.
Mnogi muškarci sa sela su ženili Albanke u nedostatku ovih... taj proces je i dalje aktuelan.
Ostavimo se više otpada,neka to rešavaju migranti.
Vaše mišljenje?
Ja sam sebi našo Srpkinju.
Ko nema za Mercedesi Audi, taj nek vozi Dačiju i Trabant il nešto kinesko

Gle ponosnog oca kćerke-jedinca,naslednika kako se propeo na zadnje noge.Al ti je žena oprala mozak.Sad od tih frustracija si sebi uvrteo da si opasna faca.
Svi očevi kćerki jedinaca naslednika glumataju neke opasne face.
Kako te žena uverila u to da je kćerka jedinica isto što i sin?M?
Nisam ni znao da imam decu.

Daj izvuci i meni jednu lajnu ...
Dobro te radi 😆

Nazovite me "idealistom" ali ja bih ipak da mi je stalo do te koju ženim a pasoš mi je poslednja stavka u problematici.

Uopšte ta koncepcija namenske ženidbe radi ženidbe i dovođenja mlade iz pasivnih ili sl. krajeva bez obzira da li je motivisana socijalnim razlozima u ne baš razvijenoj agrikulturnoj populaciji(da se kulturno izrazimo) ili ovo što već zahvata eugeniku, nekog održanja "rase i nacije", pa i one koji to rade da bi ispunili neke od okoline nametnute "norme" mi je apsurdna.
Zašto bi se neko ženio uopšte ako već nije našao kompatibilnu ženu sa kojom bi da bude u životnoj zajednici? Zbog komšiluka ?
A naročito još i da vršim rasnu i versku selekciju zbog "patriotizma" :rotf:
Hajde malo ozbiljno.

Današnje Srpkinje su po moralu ogledalo današnjih Srba i to je neraskidiva povezanost. Inače da ne ulazim u moralne kvalitete pojedinih naroda,razlike su male u shvatanju modernog života kod urbane populacije bilo gde na Balkanu a pasivna je isto slična gde god da odeš. Samo je razlika u ukupnim procentima.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back