Rumunke,Albanke,kao alternativa feminiziranim Srpkinjama

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Darth Vader

Buduća legenda
Banovan
Poruka
29.307
Dakle muškarci šta mislite o tome?
Rumunija ima 23000000 stanovnika,beli su,pravoslavni,društvo im ne prati skandinavske trendove deformacije.Pa naćiće se već neka normalna devojka za udaju.
Mnogi muškarci sa sela su ženili Albanke u nedostatku ovih... taj proces je i dalje aktuelan.
Ostavimo se više otpada,neka to rešavaju migranti.
Vaše mišljenje?

Rumunija ima 23000000 stanovnika,beli su,pravoslavni,društvo im ne prati skandinavske trendove deformacije.Pa naćiće se već neka normalna devojka za udaju.
Mnogi muškarci sa sela su ženili Albanke u nedostatku ovih... taj proces je i dalje aktuelan.
Vaše mišljenje?
a otpad su ..ko ?

Vaše mišljenje?
Rumunke da dođu u Srbiju...a što ne odu za Nemačku ili Italiju...sumnjam, da bi i rumunske poluparalizovane babe došle u Srbiju, da se udaju za srpske momke

Vaše mišljenje?
Rumunija ima veći standard nego Srbija, tako da ti ta priča otpada.
A Albanke, slobodno. Taman da ti se deca bolje uklope u priču Velike Albanije.

Partijsko kreiranje kolektivne svesti.

U okviru ovakvih bot aktivnosti nedavno je osvanuo placeni clanak da migranti bolje hebu od Srba.

Sada vidimo i kako se srpkinje nazivaju otpadom.

Kao alternativu nude nam bradate albamke i rumunke.

Pa kako albamka ili rumunka mogu biti bolje od nasih devojaka. Pogledaj na ulici, ne mozes da uperis prstom i da kazes ova je ruzna. 🙂

Vaše mišljenje?

Rumunija pravoslavna država??? Odakle ti to?
Drugo, Rumunke su opšte poznate radodajke i fufe. Puni su ih EU bordeli. Možda i najgore u Evropi po tom pitanju. I treće, Rumunija je za Srbiju univerzum. Koja bi bila toliko luda da iz Rumunije dođe u Srbiju.
Albanke, pa to muka valjda natera ove mučenike. Ne osuđujem nikoga ali ja to ne bih nikada uradio jer me ne zanima da imam išta sa muslimanima. Treba posle da mi dolazi njena familija da mi bleji i da mi se krevelji oko kuće.

Partijsko kreiranje kolektivne svesti.

U okviru ovakvih bot aktivnosti nedavno je osvanuo placeni clanak da migranti bolje hebu od Srba.

Sada vidimo i kako se srpkinje nazivaju otpadom.

Kao alternativu nude nam bradate albamke i rumunke.

Pa kako albamka ili rumunka mogu biti bolje od nasih devojaka. Pogledaj na ulici, ne mozes da uperis prstom i da kazes ova je ruzna. 🙂
Gle ponosnog oca kćerke-jedinca,naslednika kako se propeo na zadnje noge.Al ti je žena oprala mozak.Sad od tih frustracija si sebi uvrteo da si opasna faca.
Svi očevi kćerki jedinaca naslednika glumataju neke opasne face.
Kako te žena uverila u to da je kćerka jedinica isto što i sin?M?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back