Румун у парламенту покушао самоубиство због нехуманог буџета

Teodosije

Domaćin
Banovan
Poruka
4.932
Румун који је радио за Румунску телевизију бацио се са балкона у Румунском парламенту вичући слобода због нехуманог буџета који је похваљен од ЕУ и који је његову (као и већину Румунских фамилија) фамилију са двоје деце у очају без пара за преживљавање.

Похвала од Еу за нехуман буџет. Код нас би власт сигурно бацила у затвор његову породицу због реметања реда.

Нама наша власт нуди очај, да нам људи умиру од глади и да не могу преживети. Питање је колико има ретардираних у Србији који би дали глас за власт која нас води и која је чак и гора од Румунске која је у ЕУ?

Vec bila takva tema, i vec sam reko da ta budala ne zasluzuje paznju.
Ја нисам нашао тему на потражњни. Будала је што није изрешетао банду која води Румунију, његове речи о ЕУ и о власти у Румунији су чињенице, ретардирано је негирати чињенице.

Ја нисам нашао тему на потражњни. Будала је што није изрешетао банду која води Румунију, његове речи о ЕУ и о власти у Румунији су чињенице, ретардирано је негирати чињенице.

Budala je sto misli da vlada unistava buducnost dece ako stedi i neuzima kredite na gomilu.

A kakve veze ima EU za tim.

Ili ti Teodosije mislis da u EU svi mogu da zive na nemackoj grbaci.

Нама наша власт нуди очај, да нам људи умиру од глади и да не могу преживети.
Да, зато се сада отварају мегамаркети. Јер народ гладује.

Грађани данас могу само да сањају плате од 2 марке из вашег времена.

Мислим, у ноћној мори могу да их сањају.

Budala je sto misli da vlada unistava buducnost dece ako stedi i neuzima kredite na gomilu.

A kakve veze ima EU za tim.

Ili ti Teodosije mislis da u EU svi mogu da zive na nemackoj grbaci.
Бламираш се. ЕУ је похвалила нехумани буџет, иста ЕУ која је подржала да Румунија прода сву своју домаћу производњу разноразним нехуманим западњацима.

Да, зато се сада отварају мегамаркети. Јер народ гладује.

Грађани данас могу само да сањају плате од 2 марке из вашег времена.

Мислим, у ноћној мори могу да их сањају.
Само ретардирани могу се хвалити што се отварају мегамаркети док народ нема да преживи, док тајкуни, власт и запад пљачка Србију.

Tedosije ajde molim te slijedi i kopiraj tog Rumunja.
Нисам будала као он. Ја кад буде се указала права прилика бићу од оних који ће кад такве као тебе дохвате, пожелећете да се никад нисте родили.

Нисам будала као он. Ја кад буде се указала права прилика бићу од оних који ће кад такве као тебе дохвате, пожелећете да се никад нисте родили.

Neću da riskiram ban inače bi ti rekao za što me možeš dohvatit.:lol:

Neću da riskiram ban inače bi ti rekao za što me možeš dohvatit.:lol:
Дохватити је метафора (наравно то ретардиранима није јасно), нећеш ти ни осетити а већ ћеш бити мртав кад ти Срби пресуде.

Бламираш се. ЕУ је похвалила нехумани буџет, иста ЕУ која је подржала да Румунија прода сву своју домаћу производњу разноразним нехуманим западњацима.

Nemozes da trosis vise para nego sto imas.

Poslednja izmena od moderatora:
Nemozes da trosis vise para nego sto imas.
Ти си кад подржаваш продају домаће индустрије тајкунима и западним профитерима којима је само циљ да имају робове која ће да робује за њих.

Poslednja izmena od moderatora:
Ти си кад подржаваш продају домаће индустрије тајкунима и западним профитерима којима је само циљ да имају робове која ће да робује за њих.

O cemu pricas bree.

Pricamo o rumunskom budjetu koji nema para, pa se mora stediti.

A inace kad si vec poceo temu koja industrija. Zastava koja je samo za subvencijama mogla da posluje.

O cemu pricas bree.

Pricamo o rumunskom budjetu koji nema para, pa se mora stediti.

A inace kad si vec poceo temu koja industrija. Zastava koja je samo za subvencijama mogla da posluje.
Румунска власт је распродала малтене све тајкунима и осталим профитерима, исто и у Србији власт је урадила. Само што власт у Србији још интензивније ради на штету Срба.

Једини начин је да се отме све натраг од тајкуна и западних профитера и да се затре власт која је спроводила анти-Српску геноцидну политику. Зајбали су се власт у Србији ако мисли да Срби ће да пристану да буду робови тајкуна и запада.

Румунска власт је распродала малтене све тајкунима и осталим профитерима, исто и у Србији власт је урадила. Само што власт у Србији још интензивније ради на штету Срба.

Једини начин је да се отме све натраг од тајкуна и западних профитера и да се затре власт која је спроводила анти-Српску геноцидну политику. Зајбали су се власт у Србији ако мисли да Срби ће да пристану да буду робови тајкуна и запада.

Rumunija nikad nije bila bogatija nego 2008 godine.

Poslednja izmena:

Back