rukopis

Poruka
13.228
Jel neko ko ima ružan rukopis, onko kao naše babe i dede, kao da je jedva naučio-la da piše
Manje sexy nego neko ko ima ekstra lep rukopis kao ja?
I jesmo li mi sa lepim rukopisom sposobniji sa prstićima? :)
I da li levoruki bolje tucaju od dešnjaka, ili obratno, ili više volite ambidexteritet?

Jel neko ko ima ružan rukopis, onko kao naše babe i dede, kao da je jedva naučio-la da piše
I jesmo li mi sa lepim rukopisom sposobniji sa prstićima? :)
I da li levoruki bolje tucaju od dešnjaka, ili obratno, ili više volite ambidexteritet?

mogu da pišem i levom i desnom lepo, sposobna sam sa prstićima i uopšte rukama, svašta umem... :rumenko:

Ne umem svašta :rumenko:, levom posebno, a pišem onako prosečno, ma sav sam prosečno ispod prosečan:(
spa0506.jpg

Да, леворуки боље таслаче од дешњака јер је десна страна мозга наклоњена емоцијама, уметности и визуелним делом ( на први поглед знамо шта ваља ) :)

A mi koji nemamo rukopis koji numemo da žvrljamo šta s nama koji smo teška srca priznali sebi da je olovka za neke druge i da je se manemo i da se držimo kutlače varjače s kojom još i možemo da učinimo nešto što košta, šta s nama, opet neka diksriminacija??

I jesmo li mi sa lepim rukopisom sposobniji sa prstićima?
:)

A kapiram ovo je ona tema ‚‚usta moja hvalite me dok se ne pocepate‚‚...ako- neka :lol:

Nisam bas svakog partnera zamolila da mi prvo napise odredjenu recenicu da bih proverila to "pravilo". U principu slabo imam posla sa "levacima" (:P). Mislim da to nema nikakve veze - krecem od sebe... Kada sam najlepse pisala, tada sam najmanje znala... Sada lose pisem, ali zato ponesto i znam :P Praktika je najvaznija... Sto vise pises, bolje pises... :D

a taj ruski je kao slucajno tu u kadru, ma cudna mi cuda :)

ma to nije moj ruski :) ja na ruskom znam samo...
Minja zavut Vladimir Vladimirovic. Maja familija putin. Ja prezident. U minja prostaja rabota : ja prosto gavarju da ili njet :) (nisam politicki azurirala ruski par godina)

Ma pusti to vidis da su vezbale pola chuke samo da se okace..aj da im ja izdiktiram nesto da vim jel moz procitas

:) :) :)

Back