Рукометaши бaњолучког борцa нa "нож" ДОЧЕКAНИ.

-Dimitrije-

Zainteresovan član
Poruka
347
Драги ''заклети мултиетничари'' из Федерације, па је ли ово што ви желите вашим ''љубљеним'' комшијама из Републике Српске? Је ли ово просперитетна земља у 21. вијеку??
Или је ово још један доказ да Срби нису добродошли нигдје, али је њихова имовина поприлично значајна за житеље из Федерације??

Овоме треба додати да су Рукометаши Слоге из Добоја прије 15-ак дана једва живу главу извукли из Травника док су играли рукометну утакмицу!

Па још ако се сјетимо дешавања у Петровцу прије који дан...

Па шта је то??? Да ли је ово сценарио из 1992. или шта??
Да ли се овако треба понашати у ''мултиетничкој'' заједници, драги ''европејци''?

Још један доказ да је ова вјештачка и насилна заједница промашен експеримент међународне заједнице!!!

Citat:

8.11.2005


РУКОМЕТAШИ БAЊОЛУЧКОГ БОРЦA НA "НОЖ" ДОЧЕКAНИ У ЗAВИДОВИЋИМA

КУЋИ СА ПОЛИЦИЈОМ И - БОДОМ!

Не знам шта је био повод за овакво дивљање навијача јер их нисмо провоцирали. Никад до сада нас није испратила патрола полиције из Завидовића, каже Горан Малић

БAЊA ЛУКA - Рукометаши Борца на гостујућем терену одиграли су неријешено са екипом Криваје (27:27). Бањолучани су можда могли да стигну и до побједе у овој утакмици, али су против себе имали не само играче домаћег клуба него и огроман број навијача који нису били нимало гостољубиви.
- Није ми јасно шта је био повод онаквом навијању. До сада никада нисмо имали никаквих проблема када смо гостовали у Завидовићима, чак штавише били смо у добрим односима и са играчима и навијачима Криваје, али ово је било стварно непријатно и изненађујуће. Од када смо се појавили у дворани навијачи су нас кренули вријеђати на националној основи, а гађали су нас и упаљачима и кованицама - рекао је рукометаш Борца Горан Малић.
Најтеже, ипак, је било бековима који су били најближи навијачима.
- Немања Бјелића и ја смо, мислим, подн

ијели највише увреда, јер смо играли на позицијама које су биле најближе трибинама и цијелим током меча смо морали да трпимо разноразна вријеђана. Да су били нормалнији услови за игру вјерујем да смо могли и до побједе, али издржали смо све и дошли до заслуженог ремија - истакао је Горан Малић.
По први пут аутобус у којем су се налазили рукометаши и Управа Борца из Завидовића је испратила полицијска патрола.
- Стварно не знам шта је био повод за овакво дивљање навијача Криваје. Нисмо их уопште ни једним својим гестом испровоцирали, па да тако реагују. Никад до сада нас није испратила полицијска патрола из Завидовића. И поред њихове пратње један камен је погодио наш аутобус, али на сву срећу није направио никакву штету. Надам се да се овакви инциденти више неће понављати, јер ово нема никакве везе са спортом - нагласио је Малић.

С. ПОПОВИЋ
 

Back
Top