Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
čestitam divlja...a bome i goscici i dulletu...
-pretposatavio sam da je to divljina fotografija zbog crno bele fotke i karakteristične obrade...mada nisam glasao za tu fotku, zbog preterane obrade, a senka od ruku dole mi je nekako čudna...
-goscice ona druga tvoja slika mi se svidela više, što zbog boja, što zbog povezanosti jabuke i dečije ruke...mada sam mislio da je fotka ili anabojeva ili danezova
-dulle, eto dadoh ti 3 poena šta više da kažem...dobra kombinacija ruku i vode, vidi se dinamika na slici, kapljice i boja vode ako mogu tako da kažem super su ispale, mada mi je čudno ako je to zrenjaninska voda da ima takvu boju...i da u poverenju znao sam čim sam video fotku da je tvoja jer sam takve kapljice vode već video na nekom od tvojih eksperimenata, ali ti nisam zato dao tri poena...
-za anabojevu fotku br.8 mislio sam da je avetinjina
-za alal br.9 i 10 mislio sam da je birdina...
-za bakyy br.22 siguran sam da je xiaoyu, ali sam se zaebo...
za ostale pojma nisam imao
He he... hvala Alal. To je bilo za Uskrs, strpala je celo jaje usta. Pazi kad ima jajeta i na nosu.Xia- odlicna fotka sa detetom koje tpa klopu usta, meni najjaca fotka na temi.