RUKE

Čestitke i od mene. :D

bug.gif

čestitam divlja...a bome i goscici i dulletu...
-pretposatavio sam da je to divljina fotografija zbog crno bele fotke i karakteristične obrade...mada nisam glasao za tu fotku, zbog preterane obrade, a senka od ruku dole mi je nekako čudna...
-goscice ona druga tvoja slika mi se svidela više, što zbog boja, što zbog povezanosti jabuke i dečije ruke...mada sam mislio da je fotka ili anabojeva ili danezova
-dulle, eto dadoh ti 3 poena šta više da kažem...dobra kombinacija ruku i vode, vidi se dinamika na slici, kapljice i boja vode ako mogu tako da kažem super su ispale, mada mi je čudno ako je to zrenjaninska voda da ima takvu boju...i da u poverenju znao sam čim sam video fotku da je tvoja jer sam takve kapljice vode već video na nekom od tvojih eksperimenata, ali ti nisam zato dao tri poena...

-za anabojevu fotku br.8 mislio sam da je avetinjina
-za alal br.9 i 10 mislio sam da je birdina...
-za bakyy br.22 siguran sam da je xiaoyu, ali sam se zaebo...
za ostale pojma nisam imao

čestitam divlja...a bome i goscici i dulletu...
-pretposatavio sam da je to divljina fotografija zbog crno bele fotke i karakteristične obrade...mada nisam glasao za tu fotku, zbog preterane obrade, a senka od ruku dole mi je nekako čudna...
-goscice ona druga tvoja slika mi se svidela više, što zbog boja, što zbog povezanosti jabuke i dečije ruke...mada sam mislio da je fotka ili anabojeva ili danezova
-dulle, eto dadoh ti 3 poena šta više da kažem...dobra kombinacija ruku i vode, vidi se dinamika na slici, kapljice i boja vode ako mogu tako da kažem super su ispale, mada mi je čudno ako je to zrenjaninska voda da ima takvu boju...i da u poverenju znao sam čim sam video fotku da je tvoja jer sam takve kapljice vode već video na nekom od tvojih eksperimenata, ali ti nisam zato dao tri poena...

-za anabojevu fotku br.8 mislio sam da je avetinjina
-za alal br.9 i 10 mislio sam da je birdina...
-za bakyy br.22 siguran sam da je xiaoyu, ali sam se zaebo...
za ostale pojma nisam imao

He he, al sam te preshla! :P
Mene je Xi iznenadila, nikad ne bih rekla da su ono njene fotke,

He he... ja sam isto mislila od Goscicine da je Anabojeva. A za Anabojevu sam bila ubeđena da je Yelluina/Aliceina. Nikad ne bih rekla da je ona druga Brunova.
Heh, Đole, mislio si da je Bakyyjeva moja, a ja joj dala 3 poena, vidi se da vuče senzibilitet i kompozicija na nešto što bih ja fotkala. :D

Divlji isto nisam dala poene zbog obrade. Stvarno je prejaka.

bug.gif

Cestitam pobednicima!! :)

E ovako, meni je najbolja bila Dulletova fotka..Svaka cast!
Slazem se sa Xiom - ja takodje nikad ne bih rekla da je druga Brunova.. Ostale sam uglavnom pogodila koja je cija.. Tek sad sam shvatila koliko svako ima neki svoj stil.. :)

cestitam!!!

Xia- odlicna fotka sa detetom koje tpa klopu usta, meni najjaca fotka na temi. doduse uopste nisam prepoznala da je tvoja.
bird-super je fotka, samo da je ostrija.
divlja-kao sto djole rece, preobradjena.
goscice-ona negativ varijanta je bas bas:)
ja sam glasala za tri dobre fotke sa razlicitim pristupom temi, npr. baky je sa skulpturom imao zanimljiv odgovor i dobru fotku.

Back