Rukavice za depilaciju

Daniela66

Početnik
Poruka
4
Drage dame, ako su i vama dosadile bolne depilacije ili cesto brijanje ima resenja za vas. U prodaji su se pojavile tzv. DEP rukavice. Dva komada u pakovanju, vrlo jednostavne za upotrebu, a sto je najbitnije i veoma efikasne. Atestiran proizvod, po veoma povoljnoj ceni od samo 120.00 dinara. Placanje pouzecem. Ako ste zainteresovane, javite se na:

Kontakt tel: 063/685944
Daniela

meni je samo bitno da to bude brz i efikasan nacin.
ne boli me uopste s obzirom da nisam obdarena, al' me smara da se mlatim sa voskom sat vremena.
ode zena i ostavi kontakt telefon, ako se ne javi a neko bude zvao nek javi kakce suto rukavice.

Cula sam za to pre par godina da je bilo u Madjarskoj da se kupi. Nesto kao struze se koza njima, pa dlake poodpadaju, ili tako nesto slicno. Ne znam tacno, bas me zanima objasnjenje ako ga neko da. Mogla bi daniela da nas uputi u tajne nestanka dlaka rukavicom :confused:

Pa tako nesto, kao sto si cula. Izgleda na principu smirglice, ali naravno mnogo je neznija. :) Ne boli i brzo se skidaju. Samo se protrlja zeljeni deo tela tri do cetiri puta. Jeste da opet dlacice podrastu za par dana, ali barem nije bolno, nema posekotina :), nema potrebe da se ceka kao sa voskom sat vremena i ne iritira kozu.
Daniela

Ja sam probala te rukavice pre dve godine i licno mi nisu odgovarale. Prvo efekat je isti kao brijac, a od trljanja koza mi se iziritirala. One rade na principu sitnih kristalcica koji struzu dlaku dok se ona skroz ne istanji i ne pukne. Zavisi takodje i od marke, jer su jedno vreme postojale na trzistu kopije od kojih je koza mogla da se odere jer ta smirgla i nije bas tako fina kao kod orginala. Jedino sto mi se dopalo je sto vrsi blagi piling pa skida i urasle dlacice i one ne urastaju vise.

Marija D:
Ja sam probala te rukavice pre dve godine i licno mi nisu odgovarale. Prvo efekat je isti kao brijac, a od trljanja koza mi se iziritirala. One rade na principu sitnih kristalcica koji struzu dlaku dok se ona skroz ne istanji i ne pukne. Zavisi takodje i od marke, jer su jedno vreme postojale na trzistu kopije od kojih je koza mogla da se odere jer ta smirgla i nije bas tako fina kao kod orginala. Jedino sto mi se dopalo je sto vrsi blagi piling pa skida i urasle dlacice i one ne urastaju vise.

Tacno je da moze doci do iritiranja koze, ali samo ako ste nepazljive i isuvise grubo trljate zeljenu povrsinu.Kod jacih dlaka je potrebno malo vise strpljenja.Garantujem da nije kopija u pitanju i da ne dere kozu.Javlja se samo blago crvenilo koje nestaje posle desetak minuta, a koza ce vam vec posle druge upotrebe biti primetno neznija.

Ako je to to sto ja mislim, odlicne su. Koristila sam ih pre dve godine, ali posle toga nisam mogla da ih nadjem. Nalazile su se u nekim plavim kartonskim pakovanjima. Navlacile su se na ruku i upotrebljavale su se oba lica.
Daniela, zvala sam te na broj koji si ostavila, ali to nije pravi broj. O cemu se radi. Molim te, ako nije problem da mi ostavis broj na kome mogu da te nadjem. Zaista sam zainteresovana.

Zecica_86:
Ako je to to sto ja mislim, odlicne su. Koristila sam ih pre dve godine, ali posle toga nisam mogla da ih nadjem. Nalazile su se u nekim plavim kartonskim pakovanjima. Navlacile su se na ruku i upotrebljavale su se oba lica.
Daniela, zvala sam te na broj koji si ostavila, ali to nije pravi broj. O cemu se radi. Molim te, ako nije problem da mi ostavis broj na kome mogu da te nadjem. Zaista sam zainteresovana.

Nadam se da mislimo na isto. Nalaze se u plavom pljosnatom pakovanju. Izvininjavam se zbog broja. Tek danas sam primetila da sam pogresila prvu cifru. Htela bih da dodam da u obzir dolazi i dalja prodaja, pa zainteresovani, javi te se, ali sada na pravi broj :grin:

063/685944

Back