- Poruka
- 51.779
Некада и добра расправа+помирење нису лоши![]()
Nemoguce.
Kada sam ja postala prijatelj sa jednim korisnikom, zar rasprave se ugasio. Zato apelujem - ljudi, ne budite prijatelji.

(Mala sala)
Некада и добра расправа+помирење нису лоши![]()
...."pichko" budi svoj do kraja ,pokazi karakter..............
nemoj , da ne kvarimo ovu miroljubivu temu
Tebi nije dobro,redovno,već je naišao na ismevanje.Ja vise volim "dobru raspravu" nego pomirenje, ali pozdravljam.
@ Goxy
Sta to pises, zasto bilo ko da "nastrada" ovde? Jel' si siguran da si danas dobro?
...."pichko" budi svoj do kraja ,pokazi karakter..............
svecano saopstavam da nasa strana prihvata ponudjenu MrGreen-ovu bezuslovnu kaptiulaciju
http://1.***************/_ys4yaY-ijmk/Sg8HiHiflZI/AAAAAAAAADE/ieXU5e3a3ac/s400/german_surrender_reims.gif
Тако је колега ..
![]()
MrGreen зашто ложиш људе?
Nije mi ni na kraj pameti.Ложи их, бре. На крају ће да каже, ''шта сте примили патријоте''...и сад вероватно умире од смеха.
Tebi nije dobro,redovno,već je naišao na ismevanje.
Malo sam razočaran, ali vremenom će ljudi to prihvatiti.
Ovde ima ljudi koji bilo šta sa suprotne strane tako dočekaju,još nisi provalila.Pa dobro, mozda su neki zbinjeni ili nepoverljivi, ali zasto bi neko "nastradao" zbog dobre namere uopste uzev?
da, miroljubiva tema...ovo su samo obicne rechi..ako to nije propraceno delima - tema je unapred mrtva...
I ja pruzam......![]()
Ovde ima ljudi koji bilo šta sa suprotne strane tako dočekaju,još nisi provalila.
Korak po korak. Prvo da potpišemo sporazum o nenapadanju, a onda da se sprovede pod nadzorom moderatora, plavih šlemova.da, miroljubiva tema...ovo su samo obicne rechi..ako to nije propraceno delima - tema je unapred mrtva...
hmmm...samo ruke ,nema laktova....
izgleda da bez prigodnih sličica ne može
![]()
Очигледно да се постављач теме води старом еуропском логиком - ако не можеш да га победиш, придружи му се.
Сутра, кад дође до ослобођења, данашњи еуропљани ће врло брзо прихватити новонастало стање и масовно тражити "руку помирења" да не би били кажњавани,као западни сусједи после Другог светског.
Мој савет је да се човек на време окрене правди и борби против окупације, јер кад-тад ће овде доћи до борбе између слободних људи и окупатора.
Korak po korak. Prvo da potpišemo sporazum o nenapadanju, a onda da se sprovede pod nadzorom moderatora, plavih šlemova.
Dobra sličica.izgleda da bez prigodnih sličica ne može
![]()
Nije mi ni na kraj pameti.