Rucno uklanjanje virusa Jeefo.A?

infor

Početnik
Poruka
41
NOD 32 mi detektovao Jeefo.A. Sa mnogo mesta je uspeo da ga ukloni a sa nekoliko nije. Da li je moguce da sam uklonim virus sa lokacija sa kojih NOD nije uspeo?

File D:\WINDOWS\svchost.exe is infected with virus Win32/Jeefo.A. NOD32 can clean this infiltration. Object was quarantined. Unable to clean.

File D:\Program Files\Java Web Start\javaws.exe is infected with virus Win32/Jeefo.A. NOD32 can clean this infiltration. Object was quarantined. Unable to clean.

Koliko sam iz ovog prilozenog mogo da zakljucim tvoj AVP nije obrisao virus zato sto su ti fajlovi sistemski,ali ih je stavio u karantin i ne bi trebalo da imas problema.Naravno uvek mozez naci gde je taj falj i da ga obrises ali ako obrises SVCHOST.EXE neces vise moci da surfujes netom.Nesto slicno ce se desiti i sa JAVOM nisam bas siguran ali za ovo jesam.Ja koristim FIREWAL i kad kod se konektujem na net SVCHOST trazi neku odlaznu konekciju jednom sam je blokirao i nijednu web stranu nisam mogao da otvorim dok nisam odobrio konekciju tako da sad znas sta je to SVCHOST.

Kazu da je NOD32 dobar AVP ali trebalo bi da probas kasperskog.

Back