РТС троши милион евра на варијабиле, из буџета финансирана емисија која не постоји

И наравно, само да објасне откуд Аздејковић у управном одбору РТС-а. Јел он новинар по професији ?
Iz ideoloških razloga je morao i on, bez obzira na svoje klovnovsko ponašanje. Meni je sestra lezbejka, pa ona i njeno društvo nisu slepi i smatraju da im je svojom verbalnom agresivnošću i potrebom da vređa sve živo sam naneo više štete nego sve primitivne budale koje su se drale sa treba da se biju zbog orijentacije.

Predsednik Upravnog odbora RTS Branislav Klanšček izjavio je za N1 da je je otkrio da na RTS postoji emisija koja se knjiži kao da postoji, a ne postoji. Za tu emisiju pod nazivom „Jedan dobar dan“ postoji i konto sa kog je potrošeno 14 miliona dinara od 2020. godine, rekao je Klanšček i najavio podnošenje krivične prijave.

Što se tiče dnevne emisije u pripremi Zabavnog programa pod nazivom „Jedan dobar dan“, ona je trebalo da počne s emitovanjem 2020. godine. Nažalost, tada nas je korona zaustavila. U međuvremenu smo, uporedo sa svim ostalim poslovima, pripremili sve što je neophodno da bi emisija startovala, kao što su scenografija, renoviranje studija, rekvizita, špice, grafika, snimljeni materijali i slično. To je koštalo 13 miliona dinara i sve se nalazi na RTS. Ne u mom stanu ili džepu mog kaputa, kako je ustvrdio predsednik Upravnog odbora RTS, rekla je Olivera Kovačević

Cenovnik:
Kviz Slagalica po epizodi košta 500 evra
„Stigni me ako znaš“, „Potera“ i „Ja volim Srbiju“ oko 20.000 evra po epizodi
„Šarenica“ po epizodi košta 1.700 evra.

„Milion evra godišnje odlazi na varijabile, koje određuje generalni direktor. Kada pogledate, vidite da su to jedni isti ljudi koji na mesečnom nivou dobijaju naknade. Dragana Kosjerina dobija 132.000 dinara dodatnu nagradu, a Olivera Kovačević 100.000 dinara varijabilu“, rekao je Klanšček.
https://nova.rs/zabava/showbiz/klan...-nagradu-dobije-132-000-dinara-svakog-meseca/

Шта ви кажете на ово ненаменско трошење новца ? Ови су превазишли и фантомски запослене у РТС-у, оне који не раде, а примају плату.
Šta si cepidlaka?

Ako moze u eps 100 zaposlenih kojij nema (uredno cekiranih svaki dan) da primaju plate u fulu a sto ne bi neko mogo da diže lovu za jednu emisijicu koje nema na tv al ima na platnom spisku!

Zar to nije isto????

Šta si cepidlaka?

Ako moze u eps 100 zaposlenih kojij nema (uredno cekiranih svaki dan) da primaju plate u fulu a sto ne bi neko mogo da diže lovu za jednu emisijicu koje nema na tv al ima na platnom spisku!
Ово постоји последњих 50 година.
Zar to nije isto????
Није, сада је додатак на плату 100.000 динара, а једна епизода ТВ емисије кошта неколико хиљада евра. Право питање је колика је реална цена тих емисија ? Кад Слагалица може за 500 евра, може ли ниже за остале емисије ?

Ово постоји последњих 50 година.

Није, сада је додатак на плату 100.000 динара, а једна епизода ТВ емисије кошта неколико хиљада евра. Право питање је колика је реална цена тих емисија ? Кад Слагалица може за 500 евра, може ли ниже за остале емисије ?
Slagalica je zakon

Back