RTS-Repriziramo Tri Serije

Milan_ns

Ističe se
Poruka
2.341
LINK

Zašto ja da plaćam pretplatu na nešto što ni ne koristim? Zašto da plaćam njima pretplatu kad sam na SBB-u (mada se i to razmišljam da otkažem)? Da li je to moguće prekinuti, pošto da gledam "Srećne ljude" kako su dočekali "Bolji život" jer su pronašli "Porodično blago", nemam ni volje ni živaca... Isto važi i za Zonu i Ivka...

Čuo sam neke slučajeve kolega da su u tim zgradama stanovi međusobno bili svedoci da ovaj drugi nema TV prijemnik i onda su im otkazali pretplate. Probao sam da se raspitam u tim zgradama, ali nisam naišao na neku saradnju... Je l' moguće to?
Sve u svemu-eto teme za razmišljanje...

Kod mene se isto nije placalo od pocetka pa pre 3-4 meseca dosla opomena pred utuzenje. Treba da im platimo 18 000. Deda platio tako da ne znam da li bi nas tuzili da nismo platili.

Otprilike 24.000
To je i meni-niko me nije pitao za sklapanje bilo kakvog Ugovora (ili nekog drugog dokumenta)... Šta tačno kažu zakoni? Ima li neki konkretno da ako nisi potpisao ne moraš da plaćaš... Čisto da se zaštitim sa te strane.

Ma ja ću njih da tužim :deda: što mi traže pare za nešto što ne koristim, čitaj što ne gledam. Taman kad bi krenuli sa tužbama i uterivanjem dugova, čulo bi se lupanje u šerpe na sve strane :zimag:. Sramota! Bolje da roditelji kupe pet kola voća svojoj deci nego da guraju Tijaniću u džep. E, baš me interesuje kolka mu je plata. Mož misliti JAVNI SERVIS :zima:. Nije nego!

Preplatu ne plaćam od 2002.I nikada im neću platiti sve dok je program takav kakav je sada.Jedna stvar,koristim IPTV-pa zašto bih još jednom platio nešto što je naplaćeno.Druga stvar su reprize serija koje smo gledali davno,reklame koje služe za zaradu RTS.a.Ima još toga što ne valja a spisak je duuuugačak.
NE PLAĆAM

Pa ne treba ti sa njima da sklapaš ugovor.Oni su skolopili sa Državom i ti si automatski dužan da plaćaš sve dok ne dokažeš da nemaš tv aparat ili radio ( a to uopšte nije teško).Kad počnu da tuže biće tu posle kuku lele ne valja Država.

Pa ne treba ti sa njima da sklapaš ugovor.Oni su skolopili sa Državom i ti si automatski dužan da plaćaš sve dok ne dokažeš da nemaš tv aparat ili radio ( a to uopšte nije teško).Kad počnu da tuže biće tu posle kuku lele ne valja Država.

Kako ja da dokažem da nemam TV? Mislim, verujem da bi bilo previše jednostavno da odem i kažem: "Nemam TV."
z:)
I gde uopšte da odem za to?

Ja sam imao tv u Karavukovu koga sam plaćao ali nisam gledao.Sa dva svedoka otišao sam u opštinu ,napravljen je zapisnik i poslat u RTS.Od toga dana ne plaćam i nije mi ni opomena dolazila.To mora pismeno .a pomogao mi je jedan koji ima radionicu za opravku tv iz Ođaka.

Hmm , po jugu Srbije su mnoge tuzili ( Beograd ostao poshtedjen kao i uvek ) , i nekima su predsudili da su krivi i da mora da plate uz kamatu nekima da nisu , zavisi od sudije . . .
Jako nepravedno , bezobrazno .
Shto se tiche nekog komentara da je to zakon i da mora da se poshtuje , ako zakon shteti svim gradjanima zashto bi morao te jest trebao ? :confused:

koja drzava? ova sto ne isplacuje decije dodatke i socijalno, ciji sluzbenici sluzbe za zaposljavanje otvoreno kazu ljudima da se snalaze sami za posao jer oni ne mogu da im pomognu, ova drzava koja prebacuje dugovanja za struju privatnim uterivacima i konfiskuje ljudima stanove zbog istog tog duga, pa ih izbaci u decembru na ulicu?

Tim tuzbama koje se oslanjaju na protivustavne obznane mogu da obrisu dupe. A ja i nemam TV prijemnik, ja imam "multimedijalnu stanicu".

Back