RTS objavio sve pesme za PZE 2026: Neka od ovih numera će predstavljati Srbiju na Evroviziji

• Začetnik teme Začetnik teme Zauz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Ко очекујете да представља Србију?

• Ana Mašulović - Zavoli me

• Eegor - Klaber

• YANX - Srušio si sve

• MANIVI - Svaki dan

• LAVINA - Kraj mene

• Sanja Aleksić - Ko me proba

• MIRNA - OMAJA

• Kosmos Trip - Sve je u redu

• GEMINNI - Metar sreće

• Куцкам одговор

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

Zauz

Legenda
VIP
Poruka
50.611
Radio-televizija Srbije objavila je sve kompozicije koje se takmiče na ovogodišnjem festivalu „Pesma za Evroviziju“.

U dva polufinala, 24. i 26. februara, nastupiće po 12 kompozicijama, a redosled nastupanja takmičara i raspored po polufinalima ranije je objavljen na sajtu i društvenim mrežama RTS-a.

Od danas, 2. februara, do petka, 6. februara, ovogodišnji učesnici „Pesme za Evroviziju“ gostovaće uživo od 13.45 na Prvom programu RTS-a u emisiji „Jedan dan“, a narednih dana biće gosti i Radio Beograda.

Najboljih sedam kompozicija iz svakog polufinala plasiraće se u veliko finale. Prenos na RTS-u gledaoci i slušaoci pratiće u subotu, 28. februara, od 21 čas, ali i na platformama RTS Planeta, RTS Zvuk i Jutjub kanalu RTS Pesma Evrovizije.

Pobednik festivala, kojeg će kao i ranijih godina izabrati publika i stručni žiri u odnosu 50%-50%, predstavljaće Srbiju na „Pesmi Evrovizije“ koja će se 12, 14. i 16. maja ove godine održati u glavnom gradu Austrije, Beču.

https://nova.rs/zabava/showbiz/rts-...-numera-e-predstavljati-srbiju-na-evroviziji/

Кликните на неку од ооција или допишите своју у коментарима и како вам делује,доста живље у односу на прошлу годину или доста боље сада?

640bd61b054ba774a8e656fae6b01fe0.1000x1000x1.png

Сад је, изгледа, мало смањио доживљај. Има само једног меду са собом.

Кажу панде код јавних личности,не медведићи?
Не знам. Не могу да се сетим одакле ми та информација, тако да можда и грешим. Оно што тренутно могу да се сетим јесте да принц Ендру има фину колекцију медведића ❤️ Ја се свакако не бих китио медведићима, све и да ми је то из неког чудног разлога лепо, просто зато што не бих волео да други помисле да сам педофил.

Не знам. Не могу да се сетим одакле ми та информација, тако да можда и грешим. Оно што тренутно могу да се сетим јесте да принц Ендру има фину колекцију медведића ❤️ Ја се свакако не бих китио медведићима, све и да ми је то из неког чудног разлога лепо, просто зато што не бих волео да други помисле да сам педофил.
То су озбиљне оптужбе далеко било што износиш овде :pop: а ако имаш доказе јеси писао мејлове РТС- у и Еегору,шта су ти одговорили окачи овде баш да се види?

Poslednja izmena:
То су озбиљне оптужбе далеко било што износиш овде :pop: а ако имаш доказе јеси писао мејлове РТС- у и Еегору,шта су ти одговорили окачи овде баш да се види?
Ма не кажем ја да је он педофил. Како могу да знам? То што воли медведиће није никакав доказ. Али људи могу свеједно да дођу до тог закључка. А још лакше да почну да сумњају. Не знам колико му је то у интересу.

Ма не кажем ја да је он педофил. Како могу да знам? То што воли медведиће није никакав доказ. Али људи могу свеједно да дођу до тог закључка. А још лакше да почну да сумњају. Не знам колико му је то у интересу.
Јел' ти адвокат рекао да можеш ово да пишеш(очигледно га имаш чим се не плашиш потенцијалне тужбе за написано)?

О чему ти пишеш уопште кад певачи и певачице имају више пара и наступа после овога јер су препознатљиви.
Пишем о томе да све што смо послали до сада је крш и лом.
Гнездо Орлово је била одлична песма, погрешна певаљка и недостатак муда да се пошаље.

Како се то Србија брука?
Са дебилним избором песама. Прво била она дебела где смо као победили, мож мислити. Прошле године смо послали ону што мумла уместо Гнездо Орлово што је био најбољи текст само погрешна певачица, а пре тога био онај падавичар.
Мада, са обзиром колико шунда из света стигне на такмичење, као она група из Хрватске...

Мада, са обзиром колико шунда из света стигне на такмичење, као она група из Хрватске...
О томе се ради. Да би се бламирали, конкуренција мора да буде боља. А ја баш не видим да свет шаље нешто много боље од нас 🤔 Ми нисмо слали жену с брадом, момка у сукњи, дебелу кокошку, итд. А то су све победници.

Аха није прошла композиција,па шта си послао?

Твоје је било квалитет а туђе које прође шунд?
Већина што оде тамо је шунд. Толико.

О томе се ради. Да би се бламирали, конкуренција мора да буде боља. А ја баш не видим да свет шаље нешто много боље од нас 🤔 Ми нисмо слали жену с брадом, момка у сукњи, дебелу кокошку, итд. А то су све победници.
Има времена ;)

Back