giravaru
Primećen član
- Poruka
- 633
Zdravo svima.
Zanima me sta se rengenskim snimkom zeluca može otkriti?
Hvala....
Zanima me sta se rengenskim snimkom zeluca može otkriti?
Hvala....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ниси задовољна одговором од @SizifAlo... Jel sajt radi.... Svi pucate od zdravlja!!!???
A šta misliš da pitaš lekara ipak.Alo... Jel sajt radi.... Svi pucate od zdravlja!!!???
Hvala pitaću.A šta misliš da pitaš lekara ipak.
Ne može se videti gastritis . Gastritis se vidi endoskopskom metodom - gastroskopijom, popularno- gutanje sonde.To znači da može da se vidi i gastritis.. Mislim zbog čira!!!
I suviše. Baš rak zeluca... Kako ste sada? Moram priznati da sam se sada prepala ali baš. I sad me je još veći strah... A joj...ниси задовољна одговором од @Sizif
ево, ако ти нешто буде на корист.
м је рађен најпре ртг уз пијење креде, или како се већ зове течност.
видело се довољно да је из места требао на гастроскопију.
на ртг отишао због изненадног, јаког бола у пределу стомака.
гастроскопијом утврђена хелико б., тестом преко крви не.
заборавих шта је тачно написано након гастроскопије ( узет део ткива за хп).
угл., дг., је била рак желуца.
је л ти довољно?
Nekad se koristio rentgen kad nije bila dostupna endoskopija( sonda). Nisu oni mogli da vide sam gastritis , to je zapravo upaljena sluzokoža želuca ,nego nisu videli ništo drugo...ako me razumeš. Metod eliminacije.Pitam jer je moja sestra i još par njih radilo rtg zeluca i kod njih su videli gastritis tj upaljenu sluzokožu. Kako stvarno ne znam. Znam da mi je sestra mesec dana zivela samo na štapićima. Nista drugo nije mogla da jede od bolova. Tada nije bilo ipp i ostalih lekova.
Hvala pikax.
To znači da može da se vidi i gastritis.. Mislim zbog čira!!!
ако те страх наведе да чим пре одеш код гастрића, нека сам те препала.I suviše. Baš rak zeluca... Kako ste sada? Moram priznati da sam se sada prepala ali baš. I sad me je još veći strah... A joj...![]()
I suviše. Baš rak zeluca... Kako ste sada? Moram priznati da sam se sada prepala ali baš. I sad me je još veći strah... A joj...![]()