Quantcast

RS podsjeća na diktatorski režim

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

комшија

Buduća legenda
Banovan
Poruka
41.711
https://www.rtvbn.com/3955630/rs-podsjeca-na-diktatorski-rezim

RS podsjeća na diktatorski režim

Republika Srpska je zahvaljujući Miloradu Dodiku iz dana u dan sve više kriminalizovana i reperesivna država, koja više podseća na diktatorski režim nego na demokratsku državu.568912Subota, 15.06.2019. | 19:06

SNP "Naši" obratio se javnosti povodom reizbora Milorada Dodika za predsednika SNSD-a na saboru stranke u Laktašima.

Saopštenje prenosimo u cijelosti:

- Milorad Dodik je na otvaranju sabora izjavio da je Republika Srpska institucionalno, politički i finansijski stabilna zahvaljujući SNSD-u i njihovim koalicionim partnerima.

Što je jedna velika laž i obmana Milorada Dodika.

Republika Srpska je zahvaljujući Miloradu Dodiku iz dana u dan sve više kriminalizovana i reperesivna država, koja više podseća na diktatorski režim nego na demokratsku državu.

Milorad Dodik vrši represiju preko državnih institucija i medija brutalno se obračunava sa svim političkim neistomišljenicima.

Posebno napominjemo da Milorad Dodik koristi državne resurse i iskorišćava institucije kako bi se besramno bogatio preko nameštenih tendera i lažnih firmi u njegovom vlasništvu koje dobijaju te tendere.

Ruka lopovluka Milorada Dodika pruža se sve do Srbije gde njegova firma radi koridore u Srbiji.

Dok narod u Republici Srpskoj jedva sastavlja kraj sa krajem i odlazi u beli svet kako bi zaradio za normalan život, Milorad Dodik i njemu slični su iz dana u dan sve bogatiji.

SNP "Naši" poziva sve građane Republike Srpske da otkažu svaku podršku Miloradu Dodiku kako bi njegov kriminalni režim što pre pao, a Republika Srpska se oslobodila iz kandži mafije - kaže se u saopštenju Srpskog narodnog pokreta "NAŠI".

(BN)

БРАВО ЗА СНП "НАШИ"! ТО СУ ПРАВЕ ПАТРИОТЕ, А НЕ РАЗНОРАЗНИ РЕЖИМСКИ ДУПЕЛИСЦИ!
 

AleksaJ

Domaćin
Poruka
4.185
Ko to tamo kuka i prigovara? Odvukli ste Karađića u Haaahahaaaggg i sada zajašili ovakvi kao Dodik!? Ko vas hebe, o tome ste trebali ranije misliti! :zcepanje: :zcepanje:
Не личи вам Додик на Јосипа ?! Вероватно поглед и угао зависи са које стране Дрине ј еместо рожења ....

Еснафске Монархија увек емају ту микрогеографску црту ..... увек ограничени и на махалу а камоли чаршију

Чудо како неки кад и у 'жути'свет оду далеки остану 'плитки'
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Top