Roze čudovište

GiovannaD

Primećen član
Poruka
940
Dobro, hajde nek mi neko sa nekim zdravorazumskim argumentima objasni kako neki mogu da gledaju one nakaze na onoj narkomanskoj roze televiziji?
To su toliko primitivni razgovori, teme, prepirke medju tim ljudima ograničenih vokabulara i ograničenih svesti i ograničenog, pa svega mogućeg.
To su najobičniji paraziti ljudske vrste kojima je životna okupacija ko se s kim dohvatio (u bilo kakvom smislu koji vam padne na pamet),
ko je kome majku/oca, ko se kupa, ko se ne kupa, ko ima vaške...
Ne znam ni ja, sad već lupam na osnovu onoga što sam načula, jer se od toga ne može pobeći, bukvalno.
Jel vi shvatate koliki je to šund i da tom šundu vi koji to gledate, komentarište, pa makar zato što je šokantno i smešno, da vi tome doprinosite?
Taj šund ne postoji bez vas. Zapravo, televizija i bilo kakva vrsta performansa, od onog od koga vam se baca pegla do onih zaista kvalitetnih, prelepih, vrednih - ne postoji bez publike.
Vi hranite to roze čudovište, vi koji to gledate. Ispirate sami sebi mozak!
Život je jedan i prekratak je, a vi odlučite da svoje vreme, koje nikada, ali NIKADA nećete moću da vratite, da utrošite na te amebe, paramecijume, euglene, protozoe, lišajeve i društvene parazite!
Zar nemate lepših načina da provedete vreme? Kvalitetnijih? Pa kvalitetnije vam je da legnete i ispavate se kao ljudi, nego da svoje sive moždane ćelije ubijate buljenjem u roze čudovište.
Ako ništa, jedino pozitivno u svemu tome je što su oni zatvoreni, pod ključem i prismotrom, sem što je prismotra pogrešna:
ona treba da bude od strane medicinskih stručnjaka, a ne ljudi kojima se ispira mozak tim baljezgarijama.

Ne hrani roze čudovište.
Ako voliš sebe, svoj život, ceniš svoje vreme i sebe kao osobu... Nemoj.
Znaj da uvek imaš izbor.
Za početak, da okreneš kanal.

Hvala.

zGf.jpg

O, da, znate vi svi vrlo dobro na šta mislim.

Poslednja izmena:
Najgore od svega je što su ljudi taj model ponašanja i govora koji se propagira na pinku prihvatili kao nešto stvarno, ali stvarno, normalno i poželjno. Svako ko se usudi da nešto kaže protiv debilizma i bolesti današnjeg društva bude okarakterisan kao licemer u fazonu "šta, ti kao ne gledaš" Iebali su nam kevu napredni i ružičasti. Ne treba nam ni šiptar ni ustaša ni mudža. Sami smo sebe uništili.

Najgore od svega je što su ljudi taj model ponašanja i govora koji se propagira na pinku prihvatili kao nešto stvarno, ali stvarno, normalno i poželjno. Svako ko se usudi da nešto kaže protiv debilizma i bolesti današnjeg društva bude okarakterisan kao licemer u fazonu "šta, ti kao ne gledaš" Iebali su nam kevu napredni i ružičasti. Ne treba nam ni šiptar ni ustaša ni mudža. Sami smo sebe uništili.

Tačno! To je sve uopšte uticalo i da kad kažeš npr da si završio faks da te "spuštaju" kao ti si jadan i glup što si se obrazovao...
Ili si smarač ako čitaš knjige...
Ili si smarač ako te ne zanimaju noćni klubovi i splavovi.
Ili si retardirana ako nisi našminkana, sa ustima k'o Bratz lutka.
Ili se mentol ako voziš Yuga a ne bembaru.
Ili je sasvim ok da ubiješ nekoga na pešačkom, ali zavisi od tate sve.

Percipira se život kao žurka na kojoj se loče, a niko ne misli o povraćanju koje sledi kad se prenapiju.

- - - - - - - - - -

Ко их *ебе. И тровање је легитимна слобода.

Ni previše slobode nije dobro.
Čovek sam sebi uspostavlja granice i slobode.
Ja sam slobodna i da opljačkam i da ubijem, pa to ne radim.
Zašto? Zato što je loše.
Moja sloboda je i da ne radim ništa, ali ću da živim kao klošar.
Moja sloboda je i da se hebavam gde stignem, ali neću jer cenim ljubav, osećanja, intimu.
Moja sloboda je i da žderem kao stoka, ali neću - nit je zdravo, nit je ružno.
Moja sloboda je da gledam na TVu šta hoću, ali ja Tv ne palim, jer sve same baljezgarije (bar 90%).
Moja sloboda je da predjem ulicu na crveno, ali neću. Posebno ako je dete do mene, jer ako sam ja budala, neću da neko dete, bilo koje i svako je bitno, misli da je to u redu.

Imamo slobodu, da, ali naši izbori su ono što govori o nama i što ima mnogo daljeg efekta nego što je pojedinac svestan
Za početak: deca gledaju od nas.
Zatrovana deca rastu u zatrovane ljude, da bi tako zatrovani se opet radjali i bivalo sve gore i gore, dok ne stanu i ne mućnu glavom.

Život je prezabavan po milion stavki i nikome ne treba gomila protozoa da bi mu život bio ispunjen i srećan.

Tačno! To je sve uopšte uticalo i da kad kažeš npr da si završio faks da te "spuštaju" kao ti si jadan i glup što si se obrazovao...

Percipira se život kao žurka na kojoj se loče, a niko ne misli o povraćanju koje sledi kad se prenapiju.

- - - - - - - - - -

Zašto? Zato što je loše.
Moja sloboda je i da se hebavam gde stignem, ali neću jer cenim ljubav, osećanja, intimu.
Moja sloboda je da gledam na TVu šta hoću, ali ja Tv ne palim, jer sve same baljezgarije (bar 90%).
Moja sloboda je da predjem ulicu na crveno, ali neću. Posebno ako je dete do mene, jer ako sam ja budala, neću da neko dete, bilo koje i svako je bitno, misli da je to u redu.

Imamo slobodu, da, ali naši izbori su ono što govori o nama i što ima mnogo daljeg efekta nego što je pojedinac svestan
Zatrovana deca rastu u zatrovane ljude, da bi tako zatrovani se opet radjali i bivalo sve gore i gore, dok ne stanu i ne mućnu glavom.

Život je prezabavan po milion stavki i nikome ne treba gomila protozoa da bi mu život bio ispunjen i srećan.

Никако ти да схватиш где живиш. Млада си, има времена.

Никако ти да схватиш где живиш. Млада си, има времена.

Ja poprilično dobro sa svojih 28 shvatam gde živim, hvala lepo.
I sve što sam navela su neke racionalne stavke i da, svesna sam da ovde ne pale.
Ali ne pale jer budale bivaju podržane, pa nastane još tuce budala čija se glupost rapidno širi kroz generacije.

Poslednja izmena:
Ja poprilično dobro sa svojih 28 shvatam gde živim, hvala lepo.
I sve što sam navela su neke racionalne stavke i da, svesna sam da ovde ne.
Ali ne pale jer budale bivaju podržane, pa nastane još tuce budala čija se glupost rapidno širi kroz generacije.

Есам те увредио? Јесам мало, признај.
Не можемо ми ту ништа, бити будала не подлеже законским консеквенцама.
Чак су освојиле и широк спектар права, будале су у контраофанзиви већ дуже време.

Стога не започињеш социјалну интеракцију с људима без доброг повода, не очекујеш одговоре
на поруке које знаш да нећеш добити. Тако је како је. Нико се овде низакога неће мењати.
Гањамо сви неке вајдице, узбуђења.. Све друго су нам већ конфисковали.

Нема више друштва, постоје само кланови по разним основама. Нађи свој.

Dobro, hajde nek mi neko sa nekim zdravorazumskim argumentima objasni kako neki mogu da gledaju one nakaze na onoj narkomanskoj roze televiziji?

Hhhh, prisecaju se starih slava 90ih godina kada se slavilo sa po 100+ zvanica gde se uglavnom vodili abrovi i pricalo o politici ili ostalim cudesima. "Garavi sokak je nekad lepo jeo"

Gledaju kako se ljudi svadjaju i luduju na sta nisu navikli, pa im je u nedostatku pravog druzenja po stare dane ovo jedini izvor zabave.

Nazalost, ne zanima ih mnogo da se uplicu u neke druge vidove umetnosti te da oplemenjuju svoje postojanje, vec im je samo interesantno "sta ko radi" ili "ko je sta rekao".

Imas slicne ljude i na ovom forumu koji jedni druge ogovaraju preko repki ili slicno tome, vode abrove, ko je sta, gde je sta, kakav je ko, zasto je ko i slicno tome.

Imas jednostavnu i prostu definiciju toga : polusvet.

Imas i poslovicu "Seljak iz sela - da, ali selo iz seljaka - ne". Dakle, jednostavno, abrovi.

Есам те увредио? Јесам мало, признај.
Не можемо ми ту ништа, бити будала не подлеже законским консеквенцама.
Чак су освојиле и широк спектар права, будале су у контраофанзиви већ дуже време.

Стога не започињеш социјалну интеракцију с људима без доброг повода, не очекујеш одговоре
на поруке које знаш да нећеш добити. Тако је како је. Нико се овде низакога неће мењати.
Гањамо сви неке вајдице, узбуђења.. Све друго су нам већ конфисковали.

Нема више друштва, постоје само кланови по разним основама. Нађи свој.

Pa pazi, vredja da mi neko (ko me ne poznaje) kaze da sam potpuno slepa za svet oko sebe, koji upravo kritikujem iz razloga jer nisam slepa i vidim sve sta ne valja.
Mene iracionalnost, kontradikcije, slobodne predpostavke i insinuacije nerviraju.
Zaključci bez argumentacije.
A i obraćanje meni kao da sam pubertetlija koji je tek zagrebucnuo život, pa ne zna šta priča, dok sa druge strane sedi odrasla osoba, koja ima skoro 30 godina, završila je škole, radi.
Nije to baš lep način ophođenja prema sagovorniku.
Ali, da ne razvodnjavam priču suviše, jer nije to tema, ali kad već pitaš tako iznenadjeno da li sam uvredjena...
Uvredjena je mozda pregrubo reći, ali imam potrebu da se otresem neopravdanih komentara bivajući potpuno svesna i sebe i uslova u kojim ovde diskutujemo.

Da, ja znam da živimo u okruženju gde se ne može ništa uraditi ako se podje od par osvešćenih pojedinaca. Zato sam i rekla da ljudi kao masa, gomila, u smislu kolektivne svetsti, treba da porade na svom okruženju i ponovnom gradjenju jednog normalnog sistema vrednost.
Gde na primer ku*varluk nije nešto što (bilo muško bilo žensko) čini kul osobom, vrednom divljenja i poštovanja, nego te naprosto čini... Pa ku*vom, osobom koja se ponaša gore nego životinja i vodi prostim, prirodnim nagonima, bez nekih preteranih kriterijuma, bez istinskog vrednovanja onoga što život pruža.

Eto, za početak nauči da se "ni za koga", "ni sa kim", "ni sa čim", "ni o kome" isl. piše odvojeno. Za početak, ljudi treba da počnu da se malo više obrazuju. U Srbiji imamo ispod 4% fakultetski obrazovanih. U 21.veku se dešava da čovek ulazi i banku i potpisuje se sa IKS.

Pomirljivost je isto teška boljka. To je bag u psihi. Zato što se ljudi mire sa nekom situacijom zato je i sve gore.

I da, naravno da tražim slične meni, one koje bi danas nazvali "vanzemaljcima", dok zapravo ta urlajuća, roze masa je ta koja nije u vinklu, ali to ne znači da ću biti pomirljiva sa tom situacijom.
Posebno jer sam bila i u drugim zemljama i vidim da može drugačije, samo ako se hoće.
Ko neće, nalazi izgovore samo za svopstveni kukavičluk i nedostatak volje.

Ovo su programi sa zapada.Programi. P R O G R A M I .

PROGRAMIRA se podsvesno mozak ljudima ZAGLUPLJIVANJEM kako bi kolektivna inteligencija bila unistena za pola ili vise.Tako se unistava kriticka svest ljudi.Ljudi bez kriticke svesti = ljudi laki za manipulaciju.Kad je ljudskom podsvescu i svescu lako manipulisati sve mozes.

Hrast visevekovni je zbog toga srusen.Bazilika zbog toga asfaltirana.Valjevska Gracanica je zbog toga potopljena.

Sve se radi kako bi izgubili nacionalnu svest.Patriotsku svest.Da zaboravimo pretke,istoriju,koliko smo velicanstven narod.

Da zaboravimo cirilicu uradjeno je ovo.Bas ovo.Cirilice nema na svim uredjajima kojima se pristupa netu.Cirilice nema svuda.To je po Ustavu glavno pismo.Latinica pomocno.

Pravoslavlje da se zaboravi.Pisem ovde o tome da je sve osim pravoslavlja sluzba Luciferu,demonima.Vracare,gratare,crven koncic oko ruke,"magicno" kamenje,cvece,prstenje itd.isl.To govori pravoslavna vera.Moze se otici na stranice manastira i procitati sta Sveti Oci kazu o tome.Sta kaze Biblija,tu su citati.

Zapad - potrosacko drustvo gde je svaki pojedinac egocentrican.To nam se namece a to je unistavanje svih pravoslavnih vrednosti nametanjem protestantskog "ako ne zaradis nebitan si i nesposoban".

Poslednja izmena:
Hhhh, prisecaju se starih slava 90ih godina kada se slavilo sa po 100+ zvanica gde se uglavnom vodili abrovi i pricalo o politici ili ostalim cudesima. "Garavi sokak je nekad lepo jeo"

Gledaju kako se ljudi svadjaju i luduju na sta nisu navikli, pa im je u nedostatku pravog druzenja po stare dane ovo jedini izvor zabave.

Nazalost, ne zanima ih mnogo da se uplicu u neke druge vidove umetnosti te da oplemenjuju svoje postojanje, vec im je samo interesantno "sta ko radi" ili "ko je sta rekao".

Imas slicne ljude i na ovom forumu koji jedni druge ogovaraju preko repki ili slicno tome, vode abrove, ko je sta, gde je sta, kakav je ko, zasto je ko i slicno tome.

Imas jednostavnu i prostu definiciju toga : polusvet.

Imas i poslovicu "Seljak iz sela - da, ali selo iz seljaka - ne". Dakle, jednostavno, abrovi.

Slažem se, ali ne gledaju samo matorani ta pink sra*a. SLušam juče ekipu, kontamd a su 90 i neko godište, pričaju o nekom zadrugaru kako bože moj se pojavio, doveli ga, i sad je to vrlo bitno, a tok priče je kao da se radi o rodjenom bratu, a ne tamo nekom lelemudu i glavonji sa tri i po moždane ćelije.

- - - - - - - - - -

Ovo su programi sa zapada.Programi. P R O G R A M I .

PROGRAMIRA se podsvesno mozak ljudima ZAGLUPLJIVANJEM kako bi kolektivna inteligencija bila unistena za pola ili vise.Tako se unistava kriticka svest ljudi.Ljudi bez kriticke svesti = ljudi laki za manipulaciju.Kad je ljudskom podsvescu i svescu lako manipulisati sve mozes.

Hrast visevekovni je zbog toga srusen.Bazilika zbog toga asfaltirana.Valjevska Gracanica je zbog toga potopljena.

Sve se radi kako bi izgubili nacionalnu svest.Patriotsku svest.Da zaboravimo pretke,istoriju,koliko smo velicanstven narod.

Da zaboravimo cirilicu uradjeno je ovo.Bas ovo.Cirilice nema na svim uredjajima kojima se pristupa netu.Cirilice nema svuda.To je po Ustavu glavno pismo.Latinica pomocno.

Pravoslavlje da se zaboravi.Pisem ovde o tome da je sve osim pravoslavlja sluzba Luciferu,demonima.Vracare,gratare,crven koncic oko ruke,"magicno" kamenje,cvece,prstenje itd.isl.To govori pravoslavna vera.Moze se otici na stranice manastira i procitati sta Sveti Oci kazu o tome.Sta kaze Biblija,tu su citati.

Zapad - potrosacko drustvo gde je svaki pojedinac egocentrican.To nam se namece a to je unistavanje svih pravoslavnih vrednosti.

Tačno. Nešto kao "divide et impera".

- - - - - - - - - -

Zašto? Zato što je loše.

Sve što si napisala tačno je. Ali je i tačno da je toga bilo i npr. kada sam ja bio u tvojim godinama, pa i mlađi. A pričao mi je i moj matori koji je bio 39-to godište da je tako bilo i kada je on imao 20 godina. A tek što mi je jedan starac još 2005 pričao u vozu kako je bilo za vreme kralja, bolje i da ne pričam.
Ponašanje je bilo isto samo su metode ispoljavanja tog ponašanja bile drugačije.
Pink je samo malo više ogolio ono što se dešava svaki dan jer je medij koji ima široku gledanost. Eto, otvara nam oči svaki dan na neki način.

Kako, bre, vama ljudi nije jasno da je nas milion, a nad nama vlada šačica ljudi, a isto tako neka nakazna šačica nekih koji su nalik normalnim ljudskim bićima kroz "magičnu kocku" (TV) vas drži hipnotisane?

Nas mnogo = njih šačica.
Oni ne postoje bez nas.
Da svi, ali svi im okrenu leđa, zaborave ih, iščezli bi.

- - - - - - - - - -

Sve što si napisala tačno je. Ali je i tačno da je toga bilo i npr. kada sam ja bio u tvojim godinama, pa i mlađi. A pričao mi je i moj matori koji je bio 39-to godište da je tako bilo i kada je on imao 20 godina. A tek što mi je jedan starac još 2005 pričao u vozu kako je bilo za vreme kralja, bolje i da ne pričam.
Ponašanje je bilo isto samo su metode ispoljavanja tog ponašanja bile drugačije.
Pink je samo malo više ogolio ono što se dešava svaki dan jer je medij koji ima široku gledanost. Eto, otvara nam oči svaki dan na neki način.

To je tačno. Jedan od ispita koji sam polagala tokom studija bavio se temom 20.veka u Srbiji - društvene okolnosti i odnosi, birokratija, svakodnevni život isl. tome.
Sve je isto, samo malo drugačije. I konstatovanjem toga mogu samo da budem preneražena.

Pa pazi, vredja da mi neko (ko me ne poznaje) kaze da sam potpuno slepa za svet oko sebe, koji upravo kritikujem iz razloga jer nisam slepa i vidim sve sta ne valja.
Mene iracionalnost, kontradikcije, slobodne predpostavke i insinuacije nerviraju.
Zaključci bez argumentacije.
A i obraćanje meni kao da sam pubertetlija koji je tek zagrebucnuo život, pa ne zna šta priča, dok sa druge strane sedi odrasla osoba, koja ima skoro 30 godina, završila je škole, radi.
Ali, da ne razvodnjavam priču suviše, jer nije to tema, ali kad već pitaš tako iznenadjeno da li sam uvredjena...
Uvredjena je mozda pregrubo reći, ali imam potrebu da se otresem neopravdanih komentara bivajući potpuno svesna i sebe i uslova u kojim ovde diskutujemo.

Da, ja znam da živimo u okruženju gde se ne može ništa uraditi ako se podje od par osvešćenih pojedinaca. Zato sam i rekla da ljudi kao masa, gomila, u smislu kolektivne svetsti, treba da porade na svom okruženju i ponovnom gradjenju jednog normalnog sistema vrednost.
Gde na primer ku*varluk nije nešto što (bilo muško bilo žensko) čini kul osobom, vrednom divljenja i poštovanja, nego te naprosto čini... Pa ku*vom, osobom koja se ponaša gore nego životinja i vodi prostim, prirodnim nagonima, bez nekih preteranih kriterijuma, bez istinskog vrednovanja onoga što život pruža.

Eto, za početak nauči da se "ni za koga", "ni sa kim", "ni sa čim", "ni o kome" isl. piše odvojeno. Za početak, ljudi treba da počnu da se malo više obrazuju. U Srbiji imamo ispod 4% fakultetski obrazovanih. U 21.veku se dešava da čovek ulazi i banku i potpisuje se sa IKS.

Pomirljivost je isto teška boljka. To je bag u psihi. Zato što se ljudi mire sa nekom situacijom zato je i sve gore.

I da, naravno da tražim slične meni, one koje bi danas nazvali "vanzemaljcima", dok zapravo ta urlajuća, roze masa je ta koja nije u vinklu, ali to ne znači da ću biti pomirljiva sa tom situacijom.
Posebno jer sam bila i u drugim zemljama i vidim da može drugačije, samo ako se hoće.
Ko neće, nalazi izgovore samo za svopstveni kukavičluk i nedostatak volje.

Паметно си младо чељаде, коштаће те то у животу.
Нека и други кажу нешто.

Буди добро.

Kako, bre, vama ljudi nije jasno da je nas milion, a nad nama vlada šačica ljudi, a isto tako neka nakazna šačica nekih koji su nalik normalnim ljudskim bićima kroz "magičnu kocku" (TV) vas drži hipnotisane?

Nas mnogo = njih šačica.
Oni ne postoje bez nas.
Da svi, ali svi im okrenu leđa, zaborave ih, iščezli bi.

- - - - - - - - - -

To je tačno. Jedan od ispita koji sam polagala tokom studija bavio se temom 20.veka u Srbiji - društvene okolnosti i odnosi, birokratija, svakodnevni život isl. tome.
Sve je isto, samo malo drugačije. I konstatovanjem toga mogu samo da budem preneražena.
Nas u Srbiji može da bude koliko hoćeš. Ali ako se svi ponašamo onako kako si opisala u odgovoru koji sam prethodno citirao, onda je vlast i sve ostalo samo posledica našeg ponašanja.
Ja npr. ne verujem da će bilo ko sledeći koji dođe na vlast biti nešto bolji od prethodnika. Dok se ne promeni krvna slika nema ništa od boljitka.

Паметно си младо чељаде, коштаће те то у животу.
Нека и други кажу нешто.

Буди добро.

Ezvene, matori... x'D

- - - - - - - - - -

Nas u Srbiji može da bude koliko hoćeš. Ali ako se svi ponašamo onako kako si opisala u odgovoru koji sam prethodno citirao, onda je vlast i sve ostalo samo posledica našeg ponašanja.
Ja npr. ne verujem da će bilo ko sledeći koji dođe na vlast biti nešto bolji od prethodnika. Dok se ne promeni krvna slika nema ništa od boljitka.

Pa to i govorim. Do nas je samo. Do naših izbora, naše pomirljivosti, našeg narušenog sistema vrednosti. :)

Za to je krivo shvatanje religije kod nas. Kada smo sagovornici, onda smo svi jednaki. Ali kada se radi o parama, onda nismo svi jednaki. SPC je tu napravila veliku, da ne napišem, fatalnu grešku. Ali dobro, i vizantijska crkva je isto tako radila... A oslobođenje je ubrzo došlo.

- - - - - - - - - -

Ezvene, matori... x'D

- - - - - - - - - -

Pa to i govorim. Do nas je samo. Do naših izbora, naše pomirljivosti, našeg narušenog sistema vrednosti. :)
Naravno. Slažemo se. Ali mislim da nema lakog rešenja za to. Akcija je potrebna. To je definitivno. Neće se samo rešiti.

Crkva ima ogroman uticaj na ljude u Srbiji. A ne radi gotovo ništa. Ili krije loše stvari. Ako i može nešto da sakrije danas.

Ovo nije tema gde ćemo pričati o teorijama zavere strašne Crkve.
Upoznata sam i sa time, ali to nije ovde tema.
Dakle, teraj dalje, jer opet: nije kriva ni Crkva, nego mi.

Srbima uvek treba neko da upere prst na njega, a nikako na sebe same.

Ovo nije tema gde ćemo pričati o teorijama zavere strašne Crkve.
Upoznata sam i sa time, ali to nije ovde tema.
Dakle, teraj dalje, jer opet: nije kriva ni Crkva, nego mi.

Srbima uvek treba neko da upere prst na njega, a nikako na sebe same.
I dalje ne shvataš na šta mislim. Meni je potpuno svejedno šta će se desiti ovde. Predlažem nekoga ko bi mogao da ljude odvrati od lošeg ponašanja. A to je crkva. Bez namere da je vređam. Roze čudovište kontroliše REM u kojem npr. sedi predstavnik crkve. Gde je njegov uticaj na roze čudovište?
Mada, opet ponavljam. Problem je malo širi od samog roze čudovišta.
Držim se ja teme itekako.

ŽELJKO MITROVIĆ GOSTOVAO U NOVOM JUTRU: Pink se transformisao u najveću produkciju u Evropi - Tržište se stabilizuje, sve se kreće na bolje!

Ove jeseni naša televizija slavi 25 godina postojanja, u ovih četvrt veka Pink je izrastao u najuspešniju kompaniju u Jugoistočnoj Evropi, a vlasnik i direktor Pink Media Grupe Željko Mitrović istakao je da smo prerasli u najveću produkciju u Evropi.

https://pink.rs/vesti/151446/zeljko...-trziste-se-stabilizuje-sve-se-krece-na-bolje

Ukratko drzava sipa nemilice, snima 8 igranih serija, zauzvrat Pink je glasilo SNS-a, zakoni drzave ne vaze za Zeljka i njegovu porodicu, krece Zadruga 3 kako kaze svetski projekat, itd, itd..

ŽELjKO MITROVIĆ O JUBILEJU TV PINK: Izvozićemo naše serije kao Turci

Ponosan je Mitrović što je Pink sada najveća produkcija u Evropi, koja ima i 60 programa koje emituje na kablovskoj televiziji

VLASNIK ružičaste imperije Željko Mitrović je gostujući u jutarnjem programu TV Pink, koja obeležava jubilej - 25 godina rada, izjavio da je ponosan na porodicu, decu, situacije u kojima nekom pomogne, kao kad, na primer, pošalje mališane koji nisu u mogućnosti da odu na more, a da je što se tiče četvrt veka njegove televizije zadovoljan, pogotovo kad stignu tromesečni, šestomesečni ili godišnji rezultati. Tvrdi da je Pink najbolje ogledalo samog tržišta, koje se stabilizovalo i napreduje.

Ponosan je Mitrović što je Pink sada najveća produkcija u Evropi, koja ima i 60 programa koje emituje na kablovskoj televiziji. Sve je, ističe, u dobroj ideji i dobrom programu. Mada su poznati po televiziji, rijaliti "Zadruga" je, veli, u prethodnoj sezoni imao tri milijarde pregleda na internetu, što znači da je Pink na globalnoj mreži mnogo jači kontakt provajder, nego na televiziji, koja će se u narednom periodu fokusirati na ozbiljnu proizvodnju domaćeg serijskog programa.

- Ukupni budžeti su danas između 40 i 50 miliona evra - kazao je Mitrović. - Mi imamo 10 miliona, RTS ima takođe 10, država ima 10 miliona u Filmskom centru i "Telekom" ima toliko ili nešto više. Mi ćemo pokušati da uradimo ono što su uradili Latinoamerikanci i Turci, da formiramo program koji ćemo izvoziti. Ako su oni inficirali pola sveta svojim sapunicama, nije srpski jezik baš tolika barijera.

Željko je objasnio da su u nedostatku igranih programa, rijaliti formati razvili emociju između ekrana i gledaoca. Zato Pink sada snima osam serija, koje će ukupno imati 500 epizoda. Najobimniji projekat je "Crveni mesec", serija od 120 epizoda, snimljenih za 180 dana, koja će biti emitovana radnim danima od 7. oktobra. Subotom će biti prikazivana serija Radoša Bajića "Preživeti Beograd", dok se na zimu planiraju projekti sa Slobodanom Šuljagićem i "Telekomom".

FINANSIJSKI PARTNERI ZA NAJBOLjE IDEJE

MITROVIĆ je otkrio da će on, zajedno sa Veselinom Jevrosimovićem (vlasnik "Komtrejda"), Andrejem Jovanovićem (osnivač "Marbo produkta") i Slavkom Carićem (direktor Erste banke), sačinjavati žiri novog TV formata "Šark tenk", gde će se oni utrkivati da postanu partner nekom ko izloži najbolju ideju, a nema finansija:

- Verujem da će to probuditi preduzetnički duh u Srbiji. Ima ovde mnogo klinaca sa sjajnim idejama, ali ne znaju kako da ih realizuju. Moja ideja je da formiramo ekipu sa investicionim potencijalom i jednom nedeljno da izaberemo jedan projekat. Ovde je bruka ako ste uspešni, a još i bogati... Mi u Srbiji nemamo Bila Gejtsa, Stiva Džobsa, Marka Zakerberga, nikoga na koga bi se klinci ugledali. Njima su idoli narkodileri, kradljivci automobila i kriminalci. Zar nije bolje da imamo nekog uspešnog i afirmišemo ga? Da klinci počnu da se ostvaruju i dobiju samopouzdanje.

http://www.novosti.rs/vesti/scena.1...LEJU-TV-PINK-Izvozicemo-nase-serije-kao-Turci

Jel ovaj nas podjebava? :hahaha:

Back