Рот прети Србији због Путина

Nas je NATO okupirao a AV je MI6 pudlica.
Ovo je neka tviter sprdnja.

aleksandar-vucic-siptar.jpg

Ovo je sve nažalost tačno i jedna velika sramota za Srbiju i njena dva nesposobna lidera Tadića i Vučića.

Ako je HR podnela kandidaturu 2003. godine, šta je Srbija čekala do 2009. godine? Šta je Tadić radio 6 godina!? 🤔

Zatim, hrvati zatvore 35 poglavlja za 10 godina a mi samo 2 za 15 :dash:

I posle nam se prodaju bajke kako nije do nas. Jok i nije.
Do sada si bio dobro informisan pa me cudi da ne znas da hrvati nisu imali 35 poglavlja,od cega je jedno kosovo.
Nisu tada postavljali pitanje nestalih i ubijenih,nisu tada sa slovenijom imali teritorijalnih nesuglasica.
Usli su brzim vozom, preko reda.Tako da je neuporedivo posmatrati nas sa istih pocetnih pozicija.
Zar mislis da Tadic nije zeleo islreno da udje u eu?

Do sada si bio dobro informisan pa me cudi da ne znas da hrvati nisu imali 35 poglavlja,od cega je jedno kosovo.
Nisu tada postavljali pitanje nestalih i ubijenih,nisu tada sa slovenijom imali teritorijalnih nesuglasica.
Usli su brzim vozom, preko reda.Tako da je neuporedivo posmatrati nas sa istih pocetnih pozicija.
Тадић није желио признати Косово и зато је склоњен

Kapiram, hvatali su prečice, gurali se preko reda, imali ludu sreću... ali se opet postavlja pitanje što to isto nismo i mi radili? Jesmo šugavi ili šta? Na kraji je ipak bitan samo rezultat, ostavili su nas u prašini, mi se nismo pomerili sa početka. Ovamo se busamo na hrvate a trebalo bi da ćutimo od sramote. Oni ušli u EU a mi postali rudarska kolonija. Težak blam.

Kapiram, hvatali su prečice, gurali se preko reda, imali ludu sreću... ali se opet postavlja pitanje što to isto nismo i mi radili? Jesmo šugavi ili šta? Na kraji je ipak bitan samo rezultat, ostavili su nas u prašini, mi se nismo pomerili sa početka. Ovamo se busamo na hrvate a trebalo bi da ćutimo od sramote. Oni ušli u EU a mi postali rudarska kolonija. Težak blam.
Они су ушли што су КАТОЛИЦИ ☝️ ☝️ ☝️

Od starta nismo imali istu poziciju.
Oni su priznati od nemacke najpre,to bi trebalo da ti kaze neke stvari.
Misljenja su razna zasto je sve to tako.
Ovde mozes cuti razne nebuloze.
"Hteli su more
Oni su katolici
NDH bratija..."
Ko ce ga znati.
Ali nismo mogli u to kolo zbog njih, ne zbog nas, svakako.

Зашто? Па нисмо ми са Хрватима везани пупчаном врпцом, у ствари, кад је Југовина престала да постоји, нисмо везани више ничим круцијалним.

Уосталом, жалим сваког Србина коме је Хрватска узор за било шта, осим за успешно спровођење политике крви и тла.

Ми јесмо четврта лига, али ако хоћеш да нешто направиш, не учиш од трећелигаша (ту се рачунају и Бугари или Румуни)

Него бар од друголигаша, Словенаца, или Словака на пример.

Зашто? Па нисмо ми са Хрватима везани пупчаном врпцом, у ствари, кад је Југовина престала да постоји, нисмо везани више ничим круцијалним.

Уосталом, жалим сваког Србина коме је Хрватска узор за било шта, осим за успешно спровођење политике крви и тла.

Ми јесмо четврта лига, али ако хоћеш да нешто направиш, не учиш од трећелигаша (ту се рачунају и Бугари или Румуни)

Него бар од друголигаша, Словенаца, или Словака на пример.

Ни теби географија није јача страна.

Па ти онда пресели Србију за бољи старт у геополитици

Nebitno.

Sve te tviter objave su nešto najnebitnije na svetu. Nema nikakvog uticaja na globalnu politiku
Pa i nemaju. Ali onda ih treba zabraniti za zvanicne politicare.

Malo je mnogo i nekaakv glupavi Tviter, i sredstva javnog informisanja, tj. zvanicne izjave. Otkad prostoji taj Tviter, nikad gori odnosi u svetu nisu bili, a svaka susa dobija cak i na popularnosti kod takve "publike" (npr. kao sto je TrOmp).
Ovo je sve nažalost tačno i jedna velika sramota za Srbiju i njena dva nesposobna lidera Tadića i Vučića.

Ako je HR podnela kandidaturu 2003. godine, šta je Srbija čekala do 2009. godine? Šta je Tadić radio 6 godina!? 🤔

Zatim, hrvati zatvore 35 poglavlja za 10 godina a mi samo 2 za 15 :dash:

I posle nam se prodaju bajke kako nije do nas. Jok i nije.
To je jedino dobro sto u ovoj sto u p[rethodnoj politici.

Jasno je da nas ne zele iskreno, ali ni nas niko nije pitao na referendumu, zelimo li mu EU?

Back