Милан 1977
Zainteresovan član
- Poruka
- 378
Зезнули су се у рачунациJos ovi lokalni Nedicevci isporucili nase ljude da im sude i da ih pobuju. Bande.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Зезнули су се у рачунациJos ovi lokalni Nedicevci isporucili nase ljude da im sude i da ih pobuju. Bande.
Pa ima i Rusija mnogo više morske obale pa opet nije primljena u NATO.Нисте ви ништа затворили од поглавља већ сте примљени због морске обале и лука. НАТО пакту је стало до вас ко до лањског снега
Зато што не могу прићи Русији која не би дозволила вршљање НАТО терориста по својој територијиPa ima i Rusija mnogo više morske obale pa opet nije primljena u NATO.
Rusija je sama u jednom trenutku htela da uđe u NATO, ali nije primljena.Зато што не могу прићи Русији која не би дозволила вршљање НАТО терориста по својој територији
Do sada si bio dobro informisan pa me cudi da ne znas da hrvati nisu imali 35 poglavlja,od cega je jedno kosovo.Ovo je sve nažalost tačno i jedna velika sramota za Srbiju i njena dva nesposobna lidera Tadića i Vučića.
Ako je HR podnela kandidaturu 2003. godine, šta je Srbija čekala do 2009. godine? Šta je Tadić radio 6 godina!?
Zatim, hrvati zatvore 35 poglavlja za 10 godina a mi samo 2 za 15
I posle nam se prodaju bajke kako nije do nas. Jok i nije.
Тадић није желио признати Косово и зато је склоњенDo sada si bio dobro informisan pa me cudi da ne znas da hrvati nisu imali 35 poglavlja,od cega je jedno kosovo.
Nisu tada postavljali pitanje nestalih i ubijenih,nisu tada sa slovenijom imali teritorijalnih nesuglasica.
Usli su brzim vozom, preko reda.Tako da je neuporedivo posmatrati nas sa istih pocetnih pozicija.
Zar mislis da Tadic nije zeleo islreno da udje u eu?
Nije smeo.Тадић није желио признати Косово и зато је склоњен
Вучко ће одрадити све само да доживотно влада ко ТитоNije smeo.
Oni bi sutra usisali rusiju nego neda putin tj daje vam ono u okoPa ima i Rusija mnogo više morske obale pa opet nije primljena u NATO.
Pa realno, verujem da i sam zna da mu je kraj.Вучко ће одрадити све само да доживотно влада ко Тито
Procenili su da je slab inače bi ga kojnuli radikali ko đinđića i ostale.Nije smeo.
Do sada si bio dobro informisan pa me cudi da ne znas da hrvati nisu imali 35 poglavlja,od cega je jedno kosovo.
Nisu tada postavljali pitanje nestalih i ubijenih,nisu tada sa slovenijom imali teritorijalnih nesuglasica.
Usli su brzim vozom, preko reda.Tako da je neuporedivo posmatrati nas sa istih pocetnih pozicija.
Zar mislis da Tadic nije zeleo islreno da udje u eu?
Они су ушли што су КАТОЛИЦИKapiram, hvatali su prečice, gurali se preko reda, imali ludu sreću... ali se opet postavlja pitanje što to isto nismo i mi radili? Jesmo šugavi ili šta? Na kraji je ipak bitan samo rezultat, ostavili su nas u prašini, mi se nismo pomerili sa početka. Ovamo se busamo na hrvate a trebalo bi da ćutimo od sramote. Oni ušli u EU a mi postali rudarska kolonija. Težak blam.
Od starta nismo imali istu poziciju.Kapiram, hvatali su prečice, gurali se preko reda, imali ludu sreću... ali se opet postavlja pitanje što to isto nismo i mi radili? Jesmo šugavi ili šta? Na kraji je ipak bitan samo rezultat, ostavili su nas u prašini, mi se nismo pomerili sa početka. Ovamo se busamo na hrvate a trebalo bi da ćutimo od sramote. Oni ušli u EU a mi postali rudarska kolonija. Težak blam.
Putin je 2000-te u intervjuu BBC-ju rekao da bi rado bio član NATO-a ali pod uslovom da bude ravnopravan partner.Oni bi sutra usisali rusiju nego neda putin tj daje vam ono u oko
Kapiram, hvatali su prečice, gurali se preko reda, imali ludu sreću... ali se opet postavlja pitanje što to isto nismo i mi radili? Jesmo šugavi ili šta? Na kraji je ipak bitan samo rezultat, ostavili su nas u prašini, mi se nismo pomerili sa početka. Ovamo se busamo na hrvate a trebalo bi da ćutimo od sramote. Oni ušli u EU a mi postali rudarska kolonija. Težak blam.
Зашто? Па нисмо ми са Хрватима везани пупчаном врпцом, у ствари, кад је Југовина престала да постоји, нисмо везани више ничим круцијалним.
Уосталом, жалим сваког Србина коме је Хрватска узор за било шта, осим за успешно спровођење политике крви и тла.
Ми јесмо четврта лига, али ако хоћеш да нешто направиш, не учиш од трећелигаша (ту се рачунају и Бугари или Румуни)
Него бар од друголигаша, Словенаца, или Словака на пример.
Pa i nemaju. Ali onda ih treba zabraniti za zvanicne politicare.Nebitno.
Sve te tviter objave su nešto najnebitnije na svetu. Nema nikakvog uticaja na globalnu politiku
To je jedino dobro sto u ovoj sto u p[rethodnoj politici.Ovo je sve nažalost tačno i jedna velika sramota za Srbiju i njena dva nesposobna lidera Tadića i Vučića.
Ako je HR podnela kandidaturu 2003. godine, šta je Srbija čekala do 2009. godine? Šta je Tadić radio 6 godina!?
Zatim, hrvati zatvore 35 poglavlja za 10 godina a mi samo 2 za 15
I posle nam se prodaju bajke kako nije do nas. Jok i nije.
Могли би нас бомбардовати. Давно нису.Sta svaba ima da prica o postenju.
Pa moze im se sta hoce kada su clanovi EU i NATO-a,ali da bilo sta brblja,pa bas mu i ne ide.Vidim da njegova stranka bas dobro i ne stoji u vlasti.Могли би нас бомбардовати. Давно нису.