Отварач мозга...опет
Domaćin
- Poruka
- 4.689
Јавља информер да ће отићи и у Њујорк и у Москву,у исто време.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Malo si mi kontradiktoran sam sa sobom. Jesu li to Tiksijeva naklapanja ili je to odraz raspoloženja većine glasačkog tijela?Vučić mora da se dodvorava Rusiji i Putinu da ne bi izgubio podršku svog krezubog glasačkog tela.
A ti nemoj donositi zaključke "šta Srbija hoće" i "šta Srbija misli" iz Tiksijevih i sličnih forumskih naklapanja
Vučić nema većinu. U Srbiji ima oko 6.5 miliona registrovanih glasača, on od toga ima ispod 1.8 miliona glasova.Malo si mi kontradiktoran sam sa sobom. Jesu li to Tiksijeva naklapanja ili je to odraz raspoloženja većine glasačkog tijela?
Највише што Рот може урадити јесте да изрази дубоку забринутост. Лукашенко је давно рекао Вучићу да не може седети на неколико столица
Рекао му је ИСТИНУ!!!Много је битно шта Лукашенко каже.
Sećam se 2014 kada je hr ulazila u eu, tada su izvalili da će srbija ući 2025e u euPa onda recite, ne želimo EU, ne mislimo pristupiti, nećemo više predpristupna sredstva i pomoć EU. I hajdete svojim putem, sretno vam bilo, od srca.
Da ste htjeli, mogli ste. Mi smo počeli s pregovorima 2003, ušli 2013, vi ste počeli 2009 a niste se makli s mjesta. Hrvatska je sve ispregovarala i zatvorila sva poglavlja, vi ste od 35 poglavlja zatvorili 2 i to uvjetno. Da ne spominjemo da je Hrvatska izgubila godine i godine zbog Haga i Gotovine, slovenske blokade i želje pojedinih članica da se Hrvatska primi u paketu sa Srbijom. U vašem slučaju bar je sve na vama.Sećam se 2014 kada je hr ulazila u eu, tada su izvalili da će srbija ući 2025e u eu
Eu je držala srbiju pod sankcijama 10 godina i bombardovala je na kraju.Da ste htjeli, mogli ste. Mi smo počeli s pregovorima 2003, ušli 2013, vi ste počeli 2009 a niste se makli s mjesta. Hrvatska je sve ispregovarala i zatvorila sva poglavlja, vi ste od 35 poglavlja zatvorili 2 i to uvjetno. Da ne spominjemo da je Hrvatska izgubila godine i godine zbog Haga i Gotovine, slovenske blokade i želje pojedinih članica da se Hrvatska primi u paketu sa Srbijom. U vašem slučaju bar je sve na vama.
Немачка прети Србији због Путина!
(Фото EPA-EFE/JOHN THYS)
Немачки европарламентарац Михаел Рот, познат и по непријатељским ставовима према Србији, али и као пријатељ дела српске опозиције, осудио је поздраве председника Србије које је потпредседник Владе Србије Александар Вулин пренео руском председнику Владимиру Путину.
„Господине председниче Александре Вучићу, ако је то званичан став Владе Србије, преговори о приступању ЕУ постају све бесмисленији.
Пријатељство са ратним злочинцима + демонтажа демократије може довести до Кремља, али дефинитивно не до ЕУ”, наводи Рот на друштвеној мрежи Икс.
На основу снимка који је објавио, делује да је Роту најжалије што никад нећемо у НАТО и да, док је Вучић на власти, из Србије се неће деловати против Русије.
https://www.politika.rs/scc/clanak/630748/Rot-preti-Srbiji-zbog-Putina
Како коментаришете ове најновије немачке претње . Немац хоће да му Србин буде роб и слуга тј све оно што Хрвати јесу вековима. Швапски коњушари.
Bolje u EU i 6549e nego u EuroazijuSećam se 2014 kada je hr ulazila u eu, tada su izvalili da će srbija ući 2025e u eu
Немачка прети Србији због Путина!
(Фото EPA-EFE/JOHN THYS)
Немачки европарламентарац Михаел Рот, познат и по непријатељским ставовима према Србији, али и као пријатељ дела српске опозиције, осудио је поздраве председника Србије које је потпредседник Владе Србије Александар Вулин пренео руском председнику Владимиру Путину.
„Господине председниче Александре Вучићу, ако је то званичан став Владе Србије, преговори о приступању ЕУ постају све бесмисленији.
Пријатељство са ратним злочинцима + демонтажа демократије може довести до Кремља, али дефинитивно не до ЕУ”, наводи Рот на друштвеној мрежи Икс.
На основу снимка који је објавио, делује да је Роту најжалије што никад нећемо у НАТО и да, док је Вучић на власти, из Србије се неће деловати против Русије.
https://www.politika.rs/scc/clanak/630748/Rot-preti-Srbiji-zbog-Putina
Како коментаришете ове најновије немачке претње . Немац хоће да му Србин буде роб и слуга тј све оно што Хрвати јесу вековима. Швапски коњушари.
A kog vraga vi očekujete? Ako hoćete u EU, dužni ste uskladiti vanjsku politiku s politikom EU. To vam je i do sada bilo dobro poznato. I vi sad imate obraza prozivati Nijemce, zvati ih neprijateljem i što sve ne. A nisu vam mrske pare od EU. Dvolični licemjeri.
Oće da nas istrebeZapad nas mrzi.
Нисте ви ништа затворили од поглавља већ сте примљени због морске обале и лука. НАТО пакту је стало до вас ко до лањског снегаDa ste htjeli, mogli ste. Mi smo počeli s pregovorima 2003, ušli 2013, vi ste počeli 2009 a niste se makli s mjesta. Hrvatska je sve ispregovarala i zatvorila sva poglavlja, vi ste od 35 poglavlja zatvorili 2 i to uvjetno. Da ne spominjemo da je Hrvatska izgubila godine i godine zbog Haga i Gotovine, slovenske blokade i želje pojedinih članica da se Hrvatska primi u paketu sa Srbijom. U vašem slučaju bar je sve na vama.
Da nam otmu našu slovensku dušu.Oće da nas istrebe
Srbijanska posla.A kog vraga vi očekujete? Ako hoćete u EU, dužni ste uskladiti vanjsku politiku s politikom EU. To vam je i do sada bilo dobro poznato. I vi sad imate obraza prozivati Nijemce, zvati ih neprijateljem i što sve ne. A nisu vam mrske pare od EU. Dvolični licemjeri.
Они нешто приговарају Русима, а они бомбардовали гомилу земаља по свету без одобрења СБ УН. Обични лицемериNeprijateljski teroristicki NATOvci nastavljaju da bulazne
Они нешто приговарају Русима, а они бомбардовали гомилу земаља по свету без одобрења СБ УН. Обични лицемери
Da ste htjeli, mogli ste. Mi smo počeli s pregovorima 2003, ušli 2013, vi ste počeli 2009 a niste se makli s mjesta. Hrvatska je sve ispregovarala i zatvorila sva poglavlja, vi ste od 35 poglavlja zatvorili 2 i to uvjetno. Da ne spominjemo da je Hrvatska izgubila godine i godine zbog Haga i Gotovine, slovenske blokade i želje pojedinih članica da se Hrvatska primi u paketu sa Srbijom. U vašem slučaju bar je sve na vama.