Рот прети Србији због Путина

Vučić mora da se dodvorava Rusiji i Putinu da ne bi izgubio podršku svog krezubog glasačkog tela.

A ti nemoj donositi zaključke "šta Srbija hoće" i "šta Srbija misli" iz Tiksijevih i sličnih forumskih naklapanja
Malo si mi kontradiktoran sam sa sobom. Jesu li to Tiksijeva naklapanja ili je to odraz raspoloženja većine glasačkog tijela?

Malo si mi kontradiktoran sam sa sobom. Jesu li to Tiksijeva naklapanja ili je to odraz raspoloženja većine glasačkog tijela?
Vučić nema većinu. U Srbiji ima oko 6.5 miliona registrovanih glasača, on od toga ima ispod 1.8 miliona glasova.

Svi ti o kojima pričam, koje on mora da zadrži svojim baljezganjem o prijateljstvu sa Putinom i sl. su neki od tih 1.8 miliona. A ni oni nisu svi isti, ima i među njima onih koji su više evropski raspoloženi, ali glasaju za SNS jer su zaposleni u državnoj administraciji, imaju neke koristi od partije, ili to iz nekog volšebnog razloga vide kao najbolju opciju i sl. Problem je u tome što su oni uvek "na ivici" sa glasovima, i jako su im bitni ti glasovi proruske ekipe. Bez njih fakat gube svake izbore.

Moja subjektivna procena ti je da u Srbiji imaš manje od milion tih zbog kojih Vučić igra tu igru sedenja na dve stolice.

Највише што Рот може урадити јесте да изрази дубоку забринутост. Лукашенко је давно рекао Вучићу да не може седети на неколико столица

Много је битно шта Лукашенко каже.

Sećam se 2014 kada je hr ulazila u eu, tada su izvalili da će srbija ući 2025e u eu :rotf:
Da ste htjeli, mogli ste. Mi smo počeli s pregovorima 2003, ušli 2013, vi ste počeli 2009 a niste se makli s mjesta. Hrvatska je sve ispregovarala i zatvorila sva poglavlja, vi ste od 35 poglavlja zatvorili 2 i to uvjetno. Da ne spominjemo da je Hrvatska izgubila godine i godine zbog Haga i Gotovine, slovenske blokade i želje pojedinih članica da se Hrvatska primi u paketu sa Srbijom. U vašem slučaju bar je sve na vama.

Da ste htjeli, mogli ste. Mi smo počeli s pregovorima 2003, ušli 2013, vi ste počeli 2009 a niste se makli s mjesta. Hrvatska je sve ispregovarala i zatvorila sva poglavlja, vi ste od 35 poglavlja zatvorili 2 i to uvjetno. Da ne spominjemo da je Hrvatska izgubila godine i godine zbog Haga i Gotovine, slovenske blokade i želje pojedinih članica da se Hrvatska primi u paketu sa Srbijom. U vašem slučaju bar je sve na vama.
Eu je držala srbiju pod sankcijama 10 godina i bombardovala je na kraju.

Poslednja izmena od moderatora:
Немачка прети Србији због Путина!

677z381_rot-kremlj.jpg

(Фото EPA-EFE/JOHN THYS)
Немачки европарламентарац Михаел Рот, познат и по непријатељским ставовима према Србији, али и као пријатељ дела српске опозиције, осудио је поздраве председника Србије које је потпредседник Владе Србије Александар Вулин пренео руском председнику Владимиру Путину.

„Господине председниче Александре Вучићу, ако је то званичан став Владе Србије, преговори о приступању ЕУ постају све бесмисленији.

Пријатељство са ратним злочинцима + демонтажа демократије може довести до Кремља, али дефинитивно не до ЕУ”, наводи Рот на друштвеној мрежи Икс.

На основу снимка који је објавио, делује да је Роту најжалије што никад нећемо у НАТО и да, док је Вучић на власти, из Србије се неће деловати против Русије.

https://www.politika.rs/scc/clanak/630748/Rot-preti-Srbiji-zbog-Putina

Како коментаришете ове најновије немачке претње . Немац хоће да му Србин буде роб и слуга тј све оно што Хрвати јесу вековима. Швапски коњушари.

Nebitno.

Sve te tviter objave su nešto najnebitnije na svetu. Nema nikakvog uticaja na globalnu politiku

Немачка прети Србији због Путина!

677z381_rot-kremlj.jpg

(Фото EPA-EFE/JOHN THYS)
Немачки европарламентарац Михаел Рот, познат и по непријатељским ставовима према Србији, али и као пријатељ дела српске опозиције, осудио је поздраве председника Србије које је потпредседник Владе Србије Александар Вулин пренео руском председнику Владимиру Путину.

„Господине председниче Александре Вучићу, ако је то званичан став Владе Србије, преговори о приступању ЕУ постају све бесмисленији.

Пријатељство са ратним злочинцима + демонтажа демократије може довести до Кремља, али дефинитивно не до ЕУ”, наводи Рот на друштвеној мрежи Икс.

На основу снимка који је објавио, делује да је Роту најжалије што никад нећемо у НАТО и да, док је Вучић на власти, из Србије се неће деловати против Русије.

https://www.politika.rs/scc/clanak/630748/Rot-preti-Srbiji-zbog-Putina

Како коментаришете ове најновије немачке претње . Немац хоће да му Србин буде роб и слуга тј све оно што Хрвати јесу вековима. Швапски коњушари.

Prijaviti manijaka policiji za prisluškivanje razgovora!
To je sad krivično delo
po onim gau zakonima od 2000-te
znate one zakone kad kao MUŠKO ne smeš da učiš rodjeno dete i rodjenu ženu pameti?

Нисте ви ништа затворили од поглавља већ сте примљени због морске обале и лука. НАТО пакту је стало до вас ко до лањског снега

Ovo je sve nažalost tačno i jedna velika sramota za Srbiju i njena dva nesposobna lidera Tadića i Vučića.

Ako je HR podnela kandidaturu 2003. godine, šta je Srbija čekala do 2009. godine? Šta je Tadić radio 6 godina!? 🤔

Zatim, hrvati zatvore 35 poglavlja za 10 godina a mi samo 2 za 15 :dash:

I posle nam se prodaju bajke kako nije do nas. Jok i nije.

Back